Kayınpedere yaptığım serserilik.

Elune hastayım sana valla ya
Ay nasıl gülüyorum şu an .
Sanmıyorum baktırcanı, söyleme bence unutulur gider yani

elune ayyy çok buldum. Sen arabalardan bi süre uzak mi dursan acaba:)

İyi de kayınpeder de bi alem...
Yazı yazılacak kadar,katran gibi toz olmuş.Yıkatsın,yazmasın kimse.
Bence söyleme elune.
Şimdi de söylememek çok mantıklı gelmeye başladı. Nasıl olsa baktıramaz kameraya falan.
safkelebek 'in dediği gibi, bulursa da "ohuyoodum ben yaaağ" derim.

Canı sıkılıyor haklısın. Zira kv BJK maçlarına gitmeyi yasakladı bir müddet, en son gittiği maçta kavga çıkarmışlar.
Ay adam da ayrı bir alemmişş

bence de biliyor sizin yaptığınızı, zarf atmış :) ben olsam hiiiç sesimi çıkarmam :)

Ay sen çok yasa elune!

Canım selam,
öncelikle üslubuna bayıldım ve kimseyi kırmadan dökmeden kavga çıkarmdan sinirini çıkarış şekline de :)
Mobese konusunda diyebilirim ki kendi kazamın mobesesini dahi almam için öyle bir çaba sarf etmem gerekti ki amaaan diyip bıraktım. Öyle kolay değil. Müge Anlı ya çıkarsa bilemem ama :)
Rahat ol bence. Unutur gider.

senin yaptıgına cok guldum elune : ))

ancak oradaki yazının kufur oldugunu dusun, kim gorse sinirlenirdi, hatta yıkatmaya goturene kadar trafige oyle cıkmamak icin kendisi silmek zorunda kalabilirdi vs.

sizin kp de yazıları anlamayıp boyle birsey yaptı ise "yıka beni" ye "way haylazlar" diye sinirlenmeyle bırakamaması bundan dolayı olabilir ama yine iyi abartmıs, dayı ne mobesi ya

Çok güldüm, ne tatlısın sen. Ne varsa bunda bu kadar kızacak? Pis olmasını önemsemiyor da yazı yazılmasını mı önemsiyor? Söyleme boş ver. Uğraşıp öğrenirse de söyle "Şaka yapmıştım, siz bir şakaya bu kadar kızınca söyleyemedim, kırk satır da olur kırk katır da kesin cezamı" dersiniz

Ya yok böyle birsey ahahahahahahaha

Garibim nasil sasirmistir bu kiz napiyor diye

ah elune.. senin bu arabalara yazı yazma fantezin ne olcuu..

Çok güldüm ya bu başlık hep burda kalmalı moral kaynağı olarak
Beni yıka baba yazarken adamın içerde olması bambaşka bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…