- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
bu arada ben de 1kaç yıl önce sokakta park halindeki arabanın yan camlarından makyajıma bakıyordum bir adam geldi yanıma, durdu bana bakıyor.. ne bakıyorsunuz, hayırdır dedim. arabama bincem müsade ederseniz dedi. ben şokingBende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/
Bilmiyorum. Bir müddet yazmayacağım, küstürdüler mesleğe :/ah elune.. senin bu arabalara yazı yazma fantezin ne olcuu..
"Ne yazdın oraya?" diye sormuştu "ehehe mehehe şaka abi, hani beni yıka eheheh" diye uzaklaşmıştım.
elune bu arada meslek diyince aklıma geldi, sen ingilizce öğrtemeni misinBilmiyorum. Bir müddet yazmayacağım, küstürdüler mesleğe :/
Tövbe ettim valla.Hahahaha ay ben o an yerin dibine girerdim heralde.
Bak, bundan sonra önünde pis araba görünce biraz kendini tut
Yok canım. Öğretmenlik yapacak fıtratım olsa isterdim ama.elune bu arada meslek diyince aklıma geldi, sen ingilizce öğrtemeni misin
Yok canım. Öğretmenlik yapacak fıtratım olsa isterdim ama.
Tövbe ettim valla.
Zirvede bırakmak lazım
Sanmam canım. Anladıysa da yanlış anlamış heraldeBu arada, kayinpeder anladimi yazdiklarini? Cardigans'i pek dinleyecegini sanmiyordum da
Bende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/
bu arada ben de 1kaç yıl önce sokakta park halindeki arabanın yan camlarından makyajıma bakıyordum bir adam geldi yanıma, durdu bana bakıyor.. ne bakıyorsunuz, hayırdır dedim. arabama bincem müsade ederseniz dedi. ben şoking
Ben kararlıyım artık araba üzerine yazı yazmak yok, aklımı çelmeye çalışmayın kızlarHacıı, take it easy yaz gitsin
Bir ara "only god can judge me " lafı çok modaydı. Beni sadece tanrı yargılayabilir manasında.ingilizcenin i sini anlamam google çeviriden baktım ama öbüründe ne yazıyo ya sadece sabun beni yargılayabilir diye bişey çıktı ahahha türkçesi ne yazdıklarınızın : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?