Kayınpederi uzakta oturanlar doğumdan sonra nezaman geldi

15 gün kaldılar ben odaya tıkıldım kaldım önce 15 gün annem gelip kaldı. Memem açık gezdim 15 gün meme başım yara oldu .Bebek memeyi tutadı bir sürü uğraştım. 15 gün kaldılar kayınvalidem 3 gün yemek yaptıysa 3 gün ben yaptım bulaşikları toplama kaldırma bana ait tabi . Gelmeselerdi daha iyiydi. Kayınpederin lohusa kadının evinde bu kadar uzun kalması doğru değil ama insanlarda anlayış olmayınca ne yapacaksın

Bebeğinizle yatak odasinda olacaksiniz zaten uyanikken hep emmek isteyecek bebek bebeginiz uyudugunda sizde uyuyum ya da kalkin yemek yeyin biseyler icin tekrar odaniza gidin sizlanirlarsa yanimizda neden durmuyosun diye agrim var çok yorgun hissediyorum kendimi diyeceksiniz kv bebegi aldiginda yaninda olun ama

Yok oyle olmuyor iste artik cikarip uluorta emziriyorsun. O bebek aglarken dunya umrunda olmuyor. Bende annemin yaninda bile giyinmezdim. Zaten dogum ani o utangacligi felan silip atiyor
Valla haklı olabilirsiniz şimdilik kafamdaki bu ama bakalım zaten yapamazsam ben direkt söylerim hadi artık herkes evine dönsün ben topatlaninca gelirsiniz derim şimdilik annem bile olsa yanında mememi çıkaramam

Yemek hazırlarlar hatta anneme misafir muamelesi yapıp annemi çıldırtana kadar başında bıt bıt konuşur onları yalnız bırakmak da istemiyorum oyüzden ama bakacağım kp çok gelmediği sürece birşekilde idare ederim inşallah
Ben doktorum ne derse o demiştim kafama göre davranmayacağım dedim şimdiki doktorlar da çok mıy mıy oluyorlar öyle bir doktor olursa o da yedirtmez birşey dedi kendince banada laf soktu yani tıp onun için gereksiz teferruat hurafeleriyle büyütmek istiyor bebeğimi ama bu anlattığın olayıda anlatırım bende gerekirse, biraz vicdanı varsa sırf beni çiğnemiş olmak için inatlatmaz inşallah bu konuda
Aynen ben de kp konusunda takıldım bugün asıl zaten
Ben de kv gelmesin demiyorum gelsin ama sivri dilini tutsun bana yeter bu konuyu kp için açtım ne olursa olsun ev halinde bile oturulmuyor sonuçta kp olunca ister istemez daha dikkatli oturup kalkmamız gerekiyor her emzirmede kalkıp yatak odasına gitmem yerine bir iki gün kalıp gitse az sabredip daha sonra ben de biraz alışıp düzene sokunca gelse daha mantıklı diye düşünüyorum yoksa kimseyi mahrum bırakmak gibi bir art niyetim yok yumurta sarısından açılmıştı o gün konu aklına gelebilecek her yiyeceğin sıvısından sürecekmiş ağzına kısaca belli birşey değil
Benimki diyorsa yapar sonrada zafer kazanmış gibi gözlerime bakar kasıtlı yapıyor yani benim asla mahrum bırakmak gibi niyetim yok asla öyle biri olmadım ama eşimle benim üzerimde bile en başından beri otorite kurmaya çalışan biri ve çocuğumu kendi kurallarına göre büyütmek istiyor şimdiden de bunu belli eden biri hamileyken bunları demeye yapmaya çekinmeyen insan lohusalıkta da çekineceğini zannetmiyorum çünkü ben diyorsam doğrudur mantığında sürekli, en yanlış şey bile olsa o diyorsa yapılacak kafasında
Yemeğin suyu meyvenin suyu vs o tarz şeyler dini boyutla ilgili değil yani, aynen işte sürekli her defasında odaya gitmek zor olur salonda erkek olunca mecbur gidilecek e zaten 2 saatte bir emzirmekten zaten uykusuz yorgun olacağım 1 gr enerjimi de yatak odasına gidip gelirken harcamak baya yorucu olur, sağolun teşekkür ederim

5 gün önce doğum yaptım. Kv ve kp 1 hafta önceden geldiler. Kp im arkadan yarım yamalak bağlanan doğum önlüğünü giydiğimde bile odadan çıkmaya tenezzül etmedi. Bebeğim küvezde ama kv kp bizde yer olmadığı için her gün akşam yemeğine geliyorlar çay içiyorlar 11-12 gibi başka yere kalmaya gidiyorlar. Kv asla gitmeyecekmiş gibi duruyor gelen eşyalardan anladığım kadarıyla kp imin de kısa vadede gitmek gibi bir planı yok. Süt sağarken bile odama dalabiliyor. Tamamen karşı tarafın ne kadar anlayışlı olduğuyla alakalı sorduğunuz soru. Bizimkiler değil mesela.

Valla ben kayinvalideme açık açık soyledim. Ben evde erkek istemiyorum diye. Rahat edemem dedim. Oz babam bile gelip kalmayacak dedim. Yanlız gelmek istiyorsan gel yok ben yanliz gelemem derseniz iyilesince gelin dedim.

Bizim evimiz yakın di ama istemedim lousa hali her an meme acik uyku hali yatma istegi o yuzden arada geldi bir iki saat oturdu kalkti kalmasini kabul edemem kimsenin acikcasi

O zaman annenizde surekli yaninizda olur size odada emzirirken destek olur. Hic karismasin onlarin isine madem yemek yapiyorlar annenizde sizin sevdiklerinizi ve ihtiyaciniz olan yemekleri getirir. Amin olun anneniz onlara hizmet etse hic birseye karismasa daha cok uzulirsunuz. Boylesi daha iyi. Hemde hizmet etmeye baslayinca kacarlar

Arkadaşımın kayınpederi doğumdan üç gün sonra geldi üç haftayı geçti hala gitmedi malesef...

Benimki doğumdan 20 gün önce geldi kayinvalide ile birlikte bana yardımlarından çok yükleri oldu en basiti bugün ne yemek var diye sorup durdu karnım burnumdayken doğumdan sonra da hemen gitmek istemedi sezaryenli olduğum halde ben de annemi çağırdım normalde ilerleyen zamanda gelecekti ev küçük olduğu için mecbur gitti

Kp kv ayriydi ben dogum yaptigimda. Kp 2,5 saatlik mesafeden geldi hastaneye elinde cicegiyle. Kv 4 senedir gelmedi
Hayalim(Kv 4 senedir gelmedi cümleniz )

Kp başka şehirde çalışıyordu, kv yan sokakta. Kp 1 hafta sonra geldi ama tabi bizde yatılı kalmadı kendi evinde kaldı.

Yatılı kalsalardı kv ve kp rahat edemezdim, kp çok rahat bi adam hiç laf etmez. Ama kv 1 haftalık bebeği görmeye gelenlerin karşısında bile pantolon giymemi istemişti, sonra eşim tarafından kovuldu evden:)) ama böyle bir kadınla aynı evde kaldığımı düşünsene

Seninki nasıl bir karakterde bilmiyorum ama şunu yedircem şunu sürcem derken zıtlaşıcak gibi. Allah kolaylık versin

Bende kimse gelmedi iyi oldu diye dusunuyordum o sikintili zamanlarda kv geldi diye eve gelen giden cok olurdu.Fakat kp cep telinde bir video gordum eltimin kizinin dogumuna hastaneye kp gelmis 10 saatlik uzakliktan bi kirildim icim buruldu uzuldum degersiz hissettim.kp ismini koyduk cocuga 3 aylik oluncada biz gittik esimin senelik izni sebebiyle bi ceyrek atti onume kp.resmen atti.pek degersiz bir gelinim.yemek yapmayi pek beceremiyorum.temizlik canim isterse yapiyorum her gun ev temizlemiyorum onlara gore benden kadin olmaz

Arada bi gelsin görsün torununu nolacak ki siz de emzirmek için odanıza geçersiniz. Bunu şimdiden dert etmeniz kvalideyi kpederi evden nasıl postalayacağınızı düşünmeniz hiç hoş değil. Torunsa onların da torunu

Kayınpederim 4 ay sonra geldi kayınvalide 15 günde bir gelip biraz oturup gitti daha sonra onuda gelmedi çok halden anlıyorlar saolsunlar çok.

Benimki hastaneden geldik kapıda bekliyordu 15 gün sabah akşam mütemadiyen geldi kv ile ve dediğiniz gibi ben yatak odasına tıkılıp kaldım tek başıma çok bunaldim. Bebeğim de gece hiç uyumuyordu her gün duş almak istiyorsun çünkü çok terliyorsun o varken düş alamazdım geceleri de bebeğim durmazdı çok zor oluyor yani. Benim babam bile ikinci ayda geldi bi gece kalıp döndü rahat edemem diye

Kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyorum ama doğumdan çıktım sezeryan olduğu için 12 gün annemlerde kaldım kayinvalideme yük olmiyim kadının işi başından aşkın çünkü kayinpederim bir doğduğu gün gördü birde ben evime geldigimde gördü sağolsun hepsi o konu da çok anlayislilardi

Ben rahat edemezdim bu sefer niye çıkmıyo dicekler,çocugu görmek isticekler.Bence kp gelip dönmeli bence.Zaten küçük bebek sevilemiyor ki.Kp çok yakınımızda ilk gün eve gelmişti bir daha uğramadı ben dedim hatta niye gelmiyo diye.Daha küçük diye çok gelip gitmek istemedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…