Kayınpederi uzakta oturanlar doğumdan sonra nezaman geldi

Bir de şöyle bir durum oluyo kayınvalidem biz bebeğe o kadar yakın temasta bulunmazken o öpmüyorum kokluyorum diyor ama bence öpmek o.dudaklarını değdirip değdirip duruyodu bebeğime zaten lohusayım sinir oluyodum iyice.uçuğuda çıkmıştı bide sonra uyardım

Yeni doğan bebek öpülmez ama bazıları okadar düşünmüyorlar bir anlık sevgi patlaması yüzünden bebeğe nasıl zarar verebileceklerinin farkında değiller eşim bile ilk zamanlar öpmem diyor eşim bile öpmüyorken gelip başkası öperse ciddi kalp kırarım baştan uyarmak en güzeli ondan

Doğum yaptım müsaitliğim sorulmadan kv kp eşimin halası halasının oğlu eşimin ablası eniştesi geldiler.kv kp 7 gün kaldı diğerleri 2 gece.işkence gibiydi.Ha birde yanlarında emzirmek istemediğim için biz sizi daha fazla rahatsız etmeyelim dediler ve 7. Günde nihayet gittiler.evim bu arada 100 mt. Kim nereye sığdı tahmin edin.of işkence gibi aklıma geldikçe çıldırırım

Senin daha kötüymüş müsaitlik sorulmama olayını ben hep yaşıyorum da kv sağolsun canı nezaman isterse ozaman gelir şukadar kalcam demeden istediği kadar da kalır canı isteyince kalkıp gider ama öyle okadar kalabalık gelinip kalınır mı kendileri nasıl rahat edebildiler acaba.. Rabbim biraz anlayış versin şu insanlara ya

Hiç sorma ya yeni doğum yapmış kadının evine 6 kişi gelirmi yatılı birde 3 ü kocaman erkek.kadını geçtim evde yeni doğmuş bir bebek var zaten hassas

Sizin anneniz nasıl geliyorsa tabi ki kayınvalideniz de gelecek orası sadece sizin eviniz değil torun da sadece sizin ailenizin torunu değil. Kayınpeder zaten izin alacakmış çok izin alamaz hem akrabaları varmış orada kalırlar öyle olmasa bile odanıza çekilir emzirirsiniz. Fazla kalacağını sanmam. Birşey yedirme konusuna gelince bunu söyleyip uyarırsanız sorun olmaz takipte ederseniz biraz da bahaneniz gibi geldi yani ben anlamıyorum kendi annem gelecek ama kaynanam da gelecek istemiyorum durumlarını

Ben gelmesin demiyorum tabiki gelip görsün ama uzun süre kalmasına da gerek yok 40ı çıkmadan zaten mıncıklanmaz bebek annem de sadece ev işlerine yardım etmeye gelecek bebek için yardım istemiyorum kimseden yemeğimi yapacak temizliğimi yapacak sadece ben tuvalete duşa girdiğimde uyumak istediğimde bebeğe göz kulak olacak kaldı ki yeni doğan bebek zaten sürekli uyur yani bunu anneme çok rahat söyleyebilirim ama kayınvalidemden böyle birşey bekleyemem sen yemeğimi yap bulaşıklarımı topla temizliğimi yap diyemem birşey yedirip içirme konusunda şimdiden böyle konuşurken söylemediğimi nereden çıkardınız ben şimdiden uyardım yeni doğan bebeğe verilmez dedim uyardıkça gizlice yediririm dedi açıkça yani bu tahmin değil kendisi dedi sen yedirmezsen yedirme ben gizlice yediririm dedi kaç kere ben sürekli onu takip edeceksem bebekle başbaşa bırakamayacaksam bana yardımdan çok zararı olmayacak mı nezaman dinleneceğim çocuğum alerjisi olan birşey yüzünden boğulmak üzereyken bulma korkusuyla max kaç saat çocuğu gözetleyip uykusuz kalabilirim? Onun yerine bebeğimle başbaşa kalırım kimse gelmez en azından tek risk kusmuğunda boğulması olur o da yatırış pozisyonuyla çözülebilir. Kayınpeder konusunda da sık sık emzireceğim her seferinde başka odaya gidemem üstelik okadar geniş bir evim yok yatak odasından başka gidebileceğim odam yok uzanmak isteyeceğim evimde rahatça pijamayla dolaşmak isterim lohusalıkta sürekli pantolonla el pençe oturamam rahat kıyafetler giymek isteyeceğim sonuçta kendi canımdan kanımdan olan babam bile hemen gelmeyecekken onun da bunu düşünmesini beklerim tabiki onun da fedakarlık yapıp biraz sonrasında gelini kendisini toparladığında gelmesinin daha uygun olacağını düşünmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…