Kayınpederim 1.5 yaşındaki kızımı eleştiriyor

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Ziyarete geldik şehir dışından kayınpederim 1.5 yaşındaki kızımı eleştiriyor diyo çekinik insanlardan kaçıyor diyor bugün çocuklara yaklaştı bugün amca lar dan uzak durdu şu amcaya yaklaştı buna yaklaşmadi filan sürekli çetele tutuyor bebeğimin. sinir oluyorum o daha bebek ve biz yeni şehre taşındık ve dolayısıyla evde tek benle babasını görüyor yabancı geliyor başkaları ama kısa bir süre sonra alışıyor burda da yabancılara. bu kadar eleştirel yaklaşmasi hiç hoşuma gitmiyor bozmak da istemiyorum zaten iştah inà kilosuna herseyine laf ediyor sanki ben Kilo aldırmiyorm bebeğe. Zaten iştah ı yok hiç yemiyor görüyor gözleri. Ama davranışlarını da eleştiriyor artık bit kadar bebeğin saygısızlık yapmadan nasıl buna dur diyebilirim sizce

Yaklasan bebeklere ne yaptiklarini da goruyoruz valla iyiki de yaklasmiyor sacmaliga bak

Ama davranışlarını da eleştiriyor artık bit kadar bebeğin saygısızlık yapmadan nasıl buna dur diyebilirim sizce

şu tanıma bayıldım ya, yerim onu öpun yerime.
amcalara da yaklaşmasın.
baba sen kızımı sevmiyo musun hep eleştiriyosun diyin mağdura yatın. kızmak yerine.yaşlılar alınır.

Çocuğunuz nasıl olsa anlamıyor dedesinin neye trip attığını:)
Bence boşverin.
Yada Ilerisi için önlem alayım derseniz, ufak Ufak gereken cevabı verin.

Zaten tanımadığı insanlarla konuşmaması kendi güvenliği için daha doğru, inşallah böyle gider, diyin.
Yada akıllı benim kızım, tanımadığını biliyor da yaklaşmıyor diyin.
Aman babacım, daha 1.5 yaşında bebe, sosyal hayatı olmayiversin diyin.

Istahsiz ve zayıf kısmı sağlıklı ise problem yok.
O konuda henüz memnun olan görmedim:)

Oğlum 1,5 yaşında bırakın insanlarla kaynaşmayı her gördüğü kişiye çığlık çığlığa ağlardı. Bırakın konuşsunlar hiç umursamayin

kibarca ve düzgün bir üslüpla, baba 1.5 yaşında bir çocuğun yabancılara mesafeli durması çok sağlıklı bir durum, kaçmıyorsa sıkıntı vardır diyebilirsiniz. bunda kırılacak bir şey yok ama anlar mı orası şüpheli. çünkü eskiler sabit fikirli, iştah konusunda da zamanla anlayacaklar. benim kızım 3-4 yaşına gelene kadar susmadılar ama çocuğunuz sağlıklıysa mutluysa çevreyi takmamayı zamanla öğrenmeniz gerekiyor.

Biz şimdilerde 15 yaşındaki oğlumuza bile,insanlarla samimi olmamasını,güvenmemesini,kimin ne niyetle yaklaştığını anlayamayacağını hergün hergün defalarca anlatıyoruz.
Bizim çocuklarımızın sosyalliğe değil,özgürce yaşamaya ihtiyacı var.
Bunu böylece anlatın.15 yaşında çocuğa annesi ülkemizde bunları anlatıyor baba,ne sosyalliği,diye biraz sert çıkın.

Ziyarete geldik şehir dışından kayınpederim 1.5 yaşındaki kızımı eleştiriyor diyo çekinik insanlardan kaçıyor diyor bugün çocuklara yaklaştı bugün amca lar dan uzak durdu şu amcaya yaklaştı buna yaklaşmadi filan sürekli çetele tutuyor bebeğimin. sinir oluyorum o daha bebek ve biz yeni şehre taşındık ve dolayısıyla evde tek benle babasını görüyor yabancı geliyor başkaları ama kısa bir süre sonra alışıyor burda da yabancılara. bu kadar eleştirel yaklaşmasi hiç hoşuma gitmiyor bozmak da istemiyorum zaten iştah inà kilosuna herseyine laf ediyor sanki ben Kilo aldırmiyorm bebeğe. Zaten iştah ı yok hiç yemiyor görüyor gözleri. Ama davranışlarını da eleştiriyor artık bit kadar bebeğin saygısızlık yapmadan nasıl buna dur diyebilirim sizce
Gerektigi yerde cizgiyi cekeceksin özellikle konu cocuklarimizla

E 18 aylık bebek gelişimsel olarak yabancı anksiyetesi yaşar.....
Tanımadıklarına yaklaşamaz.
Yaklaşsa ne olacak ayrıca...
Kv kp vs bunları kafaya takmayın.
Ben seviyorum yabancılara yaklaşıyor oluğunu ortalık kötü insan dolu deyin

Sizin kp hiç haber seyretmiyor galiba. Bir kere amcalar yaklaşırsa herkesten çok ben kızıyorum. Ne meraklı herkes başkasının çocuğunu sevmeye. Yabancının çocuğuna dokunulmaz.

Hep aynı laf sokma biçimi . Biz yakın oturuyoruz ama gidiş geliş orada kalış süremiz hiçbir zaman yeterli gelmiyor ve yabani, tabi çocuk kimseyi görmüyor evde bir anne babayı görüyor diyordu. Ben de dedim ki evde bizi görecek tabi başka kimi görecekti 😂 alışmışlar g*t g*te aynı evde sıkış tepiş yaşamaya kendileri

Back
X