Bundan yaklasik 28 yil once basima gelen birseyi anlatayim. Biz 3 tane bitisik müstakil evin oldugu bir mahallede oturuyorduk. Kapilarimiz ortak bahceye cikıyordu. bana babanem bakiyor annem calisiyordu. Ben ve yasitim 2 arkadas kapi önünde oturuyorduk. Diger komsunun askerden gelmis oglu bize cikolata vermek isterdi babanemde al kizim abin o senin derdi. Bir gun yine 2 arkadas oynarken o abi bizi cagirdi sonra evde 1 kutu var size supriz dedi biz eve girdik kapinin ic kisminda bekliyoruz. Sonra bizi cagirdi gelin supriz burda diye iceri girdik divanda oturuyor kucaginda bir kutu var bize kutuyu acin dedi oturdugu yerde arkadasim kutuyu acti serefsiz fermuarini acip kutunun altindan icine seyini sokmus bize gosterdi nasil kactik nasil korktuk anlatsam anlayamazsiniz. Eve geldim hemen babaneme anlattim cok uzüldü ama sakin annene soyleme (babam yurtdisindaydi) kapilar ortak yüzyüze bakiyoruz dedi. SUSTUMM ... Ama gunlerce korkudan uyuyamadim. Diger kiz annesine soylemis o kadinda babana soyleme kavga cikar demiş. Arkadasimda SUSTU... aradan 2 ay gecti komsumuz kadin anneme laf arasinda soylemis annem babaneme agzina geleni soyleyip komsunun camini çercevesini kırdı karakolluk olduk bizden ozur diliyorlar işte cahilmis askerden yeni gelmis falan filan 7 yasindayiz savunmaya bak.annem bu mahalleden gitmezlerse beni hapsede atacaginizi bilsem hergun cam cerceve kirıp o serefsizi bogucam dedi. mahalleden gittiler o şerefsizide koyden bir kız getirip evlendirdiler. Hani diyorlarda bu tip şeyler cogaldi diye aslinda cogalmadi sadece insanlar haklarini ögrendi susmuyorlar. Sadece konusan sayisi artti. Ben suan 35 yasindayim hala o günü unutamadim. O yüzden oğlumu herkese karsi koruyorum. K.p p..pisini elledi seni karakola cagirtir taciz davasi acarim dedim. Yaparimda