Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

Babasının yanında rahat olur tabi,el yanında çalışmak zor geliyor beyzadeye herhalde..
Maaş almıyor bide,baba bayram harçlığı verir gibi cebine belkide para koyuyor olabilir..
Kendine bakamayan çocuk yapmasın
Kayınpeder kaşınıyo torun olsa ona da kendi bakacak belli

Gerçekse kötü yani..

Ciddi bir yaş farkı varmış..
Kaçarak filanmı evlenmiş yoksa..

Orasini bende tam cozemedim ablam ama buyuk cesaret. Ben 31 yasinda bekarim. 38 yasinda biri gelse ben bile dusunurum.

Babam yok demis diger konusunda abisi dovmus galiba onun icin gitmek istemiyormus yanina. Yuzuk taktik bizimkiler vazgecti filanda yazmis. Bir mesajda da tehditle evlendim demis. Cozemedim valla. Cetrefilli bir durum. Allah selamet versin.

1.si okulum icin kp den izin almazdim ne demek zorla izin verdi ya. Ben ogluyla evliysem kp bi köşede dursun bi zahmet, 2.si de o adama cocuk yapcagim zamani sen mi belirlicen sanane der agzinin payini verirdim.

Kendine bakamayan çocuk yapmasın
Kayınpeder kaşınıyo torun olsa ona da kendi bakacak belli

Zor bir durum,sakal bıyık sanki.
Pederde ayrı bir dert zaten..

Yaş farkı çok fazla,nasıl evlenmeye karar vermiş böyle,belkide kendi ailesinde sorunları vardı..
Evliliği kurtuluş olarak gördü,çamura saplandı bu sebeplede.

Konu sahibi sana günde 2 beyin yazıyorum bunu sabah akşam limonla tuzla falan ye. Ye ki biraz beynin gelişsin. Et dicem de et pahalı kp'in alamaz onu. Baştan aşağı hikayesin arkadaşım...

40 yaşında bi adamla evlenmiş birine biz ne anlatıyoruz ki kızlar?

Kızımız hasta, tedaviye ihtiyacı var.

Vallahi yazık, kendine faydan olmıcak bari burdakileri sinir krizine sokma kızım. 40 yaşında bir pedofili hastasına kendini denk görmen..

Bu yaşına kadar evlenememiş, sana daha düğün bile yapamamış biri senin üstüne kadın alcak ha? Pehh sadece gülerim kaba etimle.

Sen hastasın ve tedaviye de yanıt vermiyorsun, Allah şifa versin ne diyim çok üzücü..

Şu forumda okuyup da, insana keşke okumasaydım dedirten konulardan biri de bu konu.
İnsan ne yorum yapacağını bilemiyor. Al birini vur ötekine denecek iki erkek müsveddesine karşı bu acizlik, yaşamayan, sadece konuyu okuyan insanı bile boğar, isyan ettirir ki şuan o durumdayım.

Konu sahibi bir kadın sığınma evine git, psikolojik şiddetin alasını yaşıyorsun. Bilmiyorum fiziksel şiddet de var mı? Bu manyak adamdan çocuk doğurmak yapacağın en büyük hata olur. Baba olacak vasıflara, olgunluğa, akıl sağlığına sahip değil. Zaten doğurduğun çocuk muhtemelen babasından çok dedesinin komutası altında olacak. O masuma da yazık olacak. Sakın yapma bunu. Kendin görüyorsun işte çektiklerini, bir de bir çocuk bu manyakların eline düşmesin.

Eşinin duruşu kanımı dondurdu. Sadece çocuk doğur diye mi evlenmiş seninle? Tek vasfın, kıymetli yanın doğurmak mı senin? Bu muameleye nasıl boyun eğersin?

Ya da ne diyeyim sana bilemiyorum. Bir hata yapmış, hastalıklı bir adamla evlenmişsin, peki kurtulmak istiyor musun? Yoksa sadece isyan etmek ve sonra da kaldığın yerden devam etmek için mi burada konu açtın? Eğer öyleyse çok yazık, hem de çok. Ziyan olma yolunda giden bir cansın.

Oysa bir silkelensen, cidden bu manyaklardan kurtulmak ve kendine yeni bir yol çizmek istesen, yapılabilecek şeyler var ve başarırsın da. Ama bunu istiyor musun, yoksa şikayet edip edip, yakarıp, aynı aciz duruşa devam mı edeceksin? Umarım kendi hayatın için bir şeyler yapmaya başlarsın.

uçurum bir yaş farkı..
yanlış bir seçim..
sen onlara sığınmışsın..kadın sığınma evine sığınsan,daha iyiydi...
okulunuda okutsunlar diye düşünüyorsun.. belki işini eline alınca,söz sahibi olucağını düşünüyorsun..
Başarılı olmak için şu hayatta,önce doğru seçimler yapmalısın..
yanlış yanlışı doğurmasın dikkat et.

Sene olmuş 2015 . Yapılan muhabbete bak .
Çok sinirleniyorum ..
Tepkini göster.
Eşine düşüncelerini söyle.
Allah sabır versin

Eğer resmi nikahın yoksa bir şansın daha var demektir, tabi bekaret kavramını kafana takan biri olma ihtimalin de yüksek senin bu kafayla..

Ayrılman daha kolay olur eğer resmi nikahın yoksa. Al bavulunu sığın biryere. Korkma da, sen kadınsın. O kp ve kocan olacak malları yani erkekleri doğuranlar bizleriz.

ee yuh kayınpederine. şey mi vardı da sende okulun bitmeden evlendin. öğrenciliğini yaşayacağına milletin böyle hadsiz laflarını çekersin işte. koca dye erkenden evlenirseniz.

Hey Allah'ım nasıl bir terbiyesizlik. Birde gençler çok saygisiz deyip saygı, sevgi beklerler.Gelde bu adamı say. E yuh yani.

sana hiç inanasım gelmedi.. peki okadar sıkıntılı ortamda nete girip nasıl bukadar vakit geciriosun.. kp kızmıo mu sana bilgisayar işi şeytan işi gettt anana yardım et.. işin ucundan tut.. demio mu

bu tarz kp den bende de vardı şükür kurtuldum görüşmüyorum evleneli 5 ay olmuşken bi şeni gelinin 6 ay içinde çocuğunun olması lazıl diyip duruyordu bende en son dayanamadım 6 ayda çocuk yapmak için önceden hazırlık yapmak lazım demiştim o zamanda yanu hamileliği kast ediyorum demişti allahım hamile kaldım zayıfım diyi söylendi çocuk doğdu başka şey ay nasıl yaşamışım orda aklım almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…