Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

ha yani madem başka kadın alacam illa çocuk doğur derse adam tamam alın hadi bana eyvallah dersin
istemiyorsun çocuk doğurmayı ayrılmak istiyorsun o evden hem beni boşatıp başka kadın alacaklarmış diye üzüntüye boğulmuş
biz de evli ve hamile olduğu halde yüksek lisansta devlet yurdunda kalan vardı değil boşanmış ve tek olanı almasınlar

kadınlar bu kadar korkak olmamalı!
kendini öldürme fikrine cesaretin var ama "yaa kayınpederim beni öldürür" diyerek diye hiçbi adım atmıyosun. kendini ha sen öldürmüşsün ha elin şerefsiz adamı öldürmüş ne farkeder?
çok anlamsız buluyorum.
birilerine sığın, tehtitler yediğine dair deliller topla o evden ayrıl ve güzel bi işe başla .ama bu rahatsız edici pısırıklıktan kurtul biran evvel.

Onamı kalmış cahil adam.Onlarla yaşamaya mecbursanız tartışmamaya çalışırdım.İstediği kadar konuşsun dursun bir kulaktan girer bir kulaktan çıkar dedikleri.He he der geçiştiridim.Siz bildiğinizi okuyun okulu bitirin önce.Dayanılamayacak gibiyde de ayrılırdım o evden.

Eski konunuzu hatirladim da sinir basti yine bana. Inanin hakaret olarak soylemiyorum, cok mu safsiniz cok mu cahilsiniz?

Aileme birsey yapar diye evlendim tehdit etti cunku. Her havlayan isirsaydi ohooo... (Konu evlilige kadar nasil gitmis o da ayri bir konu.)

Kocam cok iyi ama ailesine laf soyletmiyor. (Evet kendisini kk nin iyilik timsali seciyoruz. Yalniz iyi insan nasil olur konusunda biraz sikintilariniz var bu konu uzerine biraz calisin.)

Maddi konularda babasina mecbur ama hic kazanamiyor bana daha dugun yapacak (Kime soylesen guler. Hic dugun yapacak kaba et var mi onda? 40'ina gelmis daha bir baltaya sap olamamis.)

Okulu dondur dediler dondurdum. (Aferin tebrikler buradan da bir 100 puan daha.)

Cocuk istemiyorum ama korunmuyorum da. Zaten olmuyor. (Bu isinizi de sansa birakmaniz inanilmaz biri yapiyor. Derdimi dinleyen insanlari nasil cildirtirimin ornegi.)

Ayrilirsam bana neler yaparlar intihar edeyim o zaman. (Evet gercekten de mantikli bir karar. Intihar etmek bosanmaktan daha kolay cunku.)

Butun bunlari kendinize nasil reva goruyorsunuz? Size zerre kadar deger vermeyen insanlarin hayatinizla ilgili kararlar almasina birsey demeyip kendi ailenizi affetmiyorsunuz. Bakin elin iyisi kendi kotumden daha kotudur diye bir laf var. Ust uste yanlis karar verme rekorunu kirmissiniz. Cidden ne kastiniz var kendinize?

O degil de 20 yasinizdayken neredeyse 40 yasinda biriyle evlilik asamasina nasil gelebildiniz gercekten merak ettim.

Bu sizin verceginiz bir katar o niye karisiyosa .. bence resti çek yani size noluyo de kocanida al yanına konuş

Cahilsiniz sadece cahil. Allah akıl fikir versin cidden size duam bu.

Sanane beybaba??
Dusunsene tam o an korunacaksin ´ay yok kayipederim yasakladi korunmami, sali veriyim gitsin´.
Kocanda agzini payini veremedimi?
Bravo ona.
Sen kp ye degil o kocana haddini bildir.

Sizi eşinize kayınpederiniz almadı ya öyle konuşsun boşverin zaten bu Konuda size karışmaya Hakkı yok siz ne zaman hazır olursanız ozaman çocuk yaparsınız

Esiniz babasina gereken cevabi vermeliydi..
Eger esiniz size destekse caniniz ne zaman isterse o zaman cocuk dusunursunuz.

Çoluk cocuk evlenince böyle oluyor işte..
Kayınpederinin cahilliğine ver dert etcek bir mevzu değil.

kp ne kadar açıksözlüymüş maşallah yani... sen evlenirken senin okuyacagını bilmiyorlarmıydı ya da bilmiyolar diyelim onların istediği zaman mı çocuk yapmak zorundasınız ?

Edepsiz mahremine gitmiş resmen. Bu eşten de eş olacağını düşünmüyorumcanım sana. sen okulunu bitirmeye bak hakimiyet görgüsüz bi adamın elinde oldugu için sonun düşündürücü canım. Taviz verme bugün cocuk için tehdit eden yarın baska bişey için tehdit eder kukla sanıyor etrafındakileri. Çok sinirlendim kusırabakma

Harbiden bu kadar ahlaksız, terbiyesiz, haddini bilmez insan var mı bu ülkede ya. Okurkenn şok oldum. Bu ne densizlik , insan gelinini kendi kızı gibi görür ve insan kızı yerine koydugu birine bunu söylemez, söyleyemez ! Ne zaman istersen o zaman cocugun olur gerzek herif. Bu erkeklerinde nedir bu anne bana düşgünlüğü ben anlamıyorum. Sanki biz kadınların anası babası yok bi bunların anası babası danası kıymetli. İnsan bi babasını uyarır eşimle düzgün konuş diye. Allah sabır versin.

eşin 38 yaşındaydı sanırım bu yaşa gelmiş ibiryle evlenirsen çocuk diy e tutturmaları çok normal artık, keşke akranınla evlilik yapsaydın baban yaşında biriyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…