- 28 Nisan 2015
- 253
- 199
- 33
- 39
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
vala biri bunu yazmış mı acaba die tüm sayfaları okudum.. ne hikmetse daha önce de buna benzer konu açmış olmasına rağmen bana hiçbir şekilde inandırıcı gelmedi.. ama şimdi üstümüze çullanırlar fazla fikrimi açmayım iyisi mi...Konu bir tek bana mı inandırıcı gelmedi
Neyse..
duygularıma tercüman olmuşsunuz... ben de hepsini okudum ve aynı şeyi diycektim... hamile kalana kadar okuyayım hamile kalınca bırakırım desin.. tabi bu aradada çaktırmadan doğum kontrol haplarını alsın tabi.. okul bitincede ne yapacağına karar versin...Valla üşenmedim ve bütün yorumları okudum
İlk önce konuyu okuyunca üzülmüştüm konu sahibine ama kendini bu duruma sokan yine kendisi...
Canım evet söylenenler sana ezber gibi gelebilir çünkü nasıl insanlar bilmiyoruz karşılarında laf konuşma gibi bi durumun olamıyo belki ama yapabileceğini şeykerede yok yapamam yok edemem diyip duruyosun...
Öncelikle sağlık ocağından doğum kontrol hapı almalısın ve gizlice kullanmalısınız..
İkincisi çocuk istiyomuşsun gibi davran olmuyor de gerekirse yalandan bi doktora git ve tedavi oluyomuş gibi bişiler yap işte ve bu arada da okulunu mutlaka bitir.
Sonra okul bitince de çocuğum olmuyor gibilerinden bas tekneyi zaten onlar seni istemiyo çocuk olmayacak dersen onlar dünden razı seni kovmaya...
Uzun oldu ama madem simdi çekip gidemiyorsun okulunu bitirene kadar oyalamalısın...
Ben eşi de kendi gibi küçük diye babasının dükkanında zararına çalışıyor sandım
Kendi 20 kocası 40 yaşıdna mıymış
Baştan aşağı hatasın be arkadaşım, arkamda ailem yok işin bahanesi
Onları es geçip evlenmişsin zaten şimdi de ailem yok diyosun ailen var da boşanasın yok senin
Ailen çıt dese küsüyosun kayınpeder her naneye karışıyo yarabbi şükür çekip bize de ay öldürürler diye rol kesiyosun
Eski yazdıklarımı geri aldım
Korunma, çocuk yap, hepten gebe kal bu bostan korkuluğu koca ve sponsor kayınpedere , ekmeğini suyunu onlar versin , sözlerinde çıkma
Okul mu bitirsen ne olacak ki bence de boşa okuma, sen çalışamazsın bile çünkü kayınpederin kızar
Bi yorumda öyle demişler bende şaştımNe eşi 40 yaşındamı..
40 merdiven dayamis diyelim ablam 38mis.Ne eşi 40 yaşındamı..
Bi yorumda öyle demişler bende şaştım
40 merdiven dayamis diyelim ablam 38mis.
helalll yaaa vallaaa aklımdan gecenler bir bir yazıya dökülmüş sankiBen eşi de kendi gibi küçük diye babasının dükkanında zararına çalışıyor sandım
Kendi 20 kocası 40 yaşıdna mıymış
Baştan aşağı hatasın be arkadaşım, arkamda ailem yok işin bahanesi
Onları es geçip evlenmişsin zaten şimdi de ailem yok diyosun ailen var da boşanasın yok senin
Ailen çıt dese küsüyosun kayınpeder her naneye karışıyo yarabbi şükür çekip bize de ay öldürürler diye rol kesiyosun
Eski yazdıklarımı geri aldım
Korunma, çocuk yap, hepten gebe kal bu bostan korkuluğu koca ve sponsor kayınpedere , ekmeğini suyunu onlar versin , sözlerinde çıkma
Okul mu bitirsen ne olacak ki bence de boşa okuma, sen çalışamazsın bile çünkü kayınpederin kızar
Yaş farkı ciddi boyuttaGerçekse kötü yani..
.
Yaş farkı ciddi boyutta
Hayır bi de babasının dükkanından başka yerde de çalışamıyo rahata alışkın demişti ama maaşta almıyormuş
Bende ufak sandım , 40 yaşında ve basiretsiz bi adam daha beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?