Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

Her haltı üzerine vazife bilen insanlardan Allah uzak eylesin. neyin kafasındalar. okulunuzu hiç sekteye uğratmayın

yahu dana 21 yaşındasın bu ne acale ?
ne cahil insanlar bunlar ya

Konu bir tek bana mı inandırıcı gelmedi
Neyse..
vala biri bunu yazmış mı acaba die tüm sayfaları okudum.. ne hikmetse daha önce de buna benzer konu açmış olmasına rağmen bana hiçbir şekilde inandırıcı gelmedi.. ama şimdi üstümüze çullanırlar fazla fikrimi açmayım iyisi mi...

Valla üşenmedim ve bütün yorumları okudum
İlk önce konuyu okuyunca üzülmüştüm konu sahibine ama kendini bu duruma sokan yine kendisi...
Canım evet söylenenler sana ezber gibi gelebilir çünkü nasıl insanlar bilmiyoruz karşılarında laf konuşma gibi bi durumun olamıyo belki ama yapabileceğini şeykerede yok yapamam yok edemem diyip duruyosun...
Öncelikle sağlık ocağından doğum kontrol hapı almalısın ve gizlice kullanmalısınız..
İkincisi çocuk istiyomuşsun gibi davran olmuyor de gerekirse yalandan bi doktora git ve tedavi oluyomuş gibi bişiler yap işte ve bu arada da okulunu mutlaka bitir.
Sonra okul bitince de çocuğum olmuyor gibilerinden bas tekneyi zaten onlar seni istemiyo çocuk olmayacak dersen onlar dünden razı seni kovmaya...

Uzun oldu ama madem simdi çekip gidemiyorsun okulunu bitirene kadar oyalamalısın...

Cocuk dogurmayin bu insanlara
Gitsin baska hanim aldin ogluna
Ayrica neden erken evlendiniz koca kaciyo muydu ?

niye korunmuyorsun git dogum kontrol hapi al bu nasil bi rahatlik anlayamadim dogrusu.

aaa öyle mi şimdiden para biriktirin o zaman; malum altın fiyatları artıyor deyip gülecektin

o terbiyesizse sen daha terbiyesiz ol

eşin çok da tınlamaz demiş geçmiş ona göre; olacağı olmayan bir laf diye bakıyor

vlla cesaretine hayran kaldim..durumuna uzuluyodum ama yorumlari okuyunca anladm ki bakediyosun..sana bi suru fikir sunulmus yok yapamam yok edemem.o zaman o cehennem dedgn yeri pasa pasa cekiceksin bde istedikleri gibi cocuk yapicaksn..ya kim bunlar verirsn savciliga bak bakalm yanina yaklasabiliyolarmi..bde korunmuyrm diyosun.bu ne rahatlik? hem cocuk istemiyrm diyosun hem korunmuyosun.olmaz diye bsey yok hamile kaldgn an bu adamlardan omru billah kurtulamazsn sen..karar vericeksn .guclu olucaksn..bunlar seni okutmaz hamile kaldgn an gitme derler..

duygularıma tercüman olmuşsunuz... ben de hepsini okudum ve aynı şeyi diycektim... hamile kalana kadar okuyayım hamile kalınca bırakırım desin.. tabi bu aradada çaktırmadan doğum kontrol haplarını alsın tabi.. okul bitincede ne yapacağına karar versin...

Aman kpderlere kvalidelere yaranamazsın bende evliliğimin ilk yılı biri sorduğunda şimdi zamanı değil düşünmüyoruz dediğimde aynen kpederim sen daha düşünme sonra olmazsa oğlumda başkasından yapar demişti bende ne kadar saçmalıdıysam ya oğlunun olmazsa bende başkasındanmı alıcam sen anladın onu dedim adam şoke girmişdi ağzımdan çıkan bu lafla bende uzunca bir şok yaşamıştım şimdi 3tane adam ses yapacaklar diye kaçıyor resmen çoçuklarımdan olur suç olmaz suç sanki onlara sorupda yaşayacağız hayatımızı herkes baksın kendi hayatına diyecem ah keşke nerde

Ben eşi de kendi gibi küçük diye babasının dükkanında zararına çalışıyor sandım
Kendi 20 kocası 40 yaşıdna mıymış
Baştan aşağı hatasın be arkadaşım, arkamda ailem yok işin bahanesi
Onları es geçip evlenmişsin zaten şimdi de ailem yok diyosun ailen var da boşanasın yok senin
Ailen çıt dese küsüyosun kayınpeder her naneye karışıyo yarabbi şükür çekip bize de ay öldürürler diye rol kesiyosun

Eski yazdıklarımı geri aldım
Korunma, çocuk yap, hepten gebe kal bu bostan korkuluğu koca ve sponsor kayınpedere , ekmeğini suyunu onlar versin , sözlerinde çıkma
Okul mu bitirsen ne olacak ki bence de boşa okuma, sen çalışamazsın bile çünkü kayınpederin kızar

Ne eşi 40 yaşındamı..

helalll yaaa vallaaa aklımdan gecenler bir bir yazıya dökülmüş sanki

konu sahibi bende baktım diğer açtığın konuna ailem benimle görüşmek istemiyor demişsin..
bu konunda da yetiştirme yurdunda büyüdüm demişsin...

hayal dünyanda sana bol şans diliyorum..

Babasının yanında rahat olur tabi,el yanında çalışmak zor geliyor beyzadeye herhalde..
Maaş almıyor bide,baba bayram harçlığı verir gibi cebine belkide para koyuyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…