Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

buna benzer bir konuşmayı kayınpederim bana şaka! yollu yaptı kendince, eşim de babasına; biz padişah soyundan mı geliyoruz? neslimiz devam etsin istiyorsun. Olursa da Allah'tan, olmazsa da Allah'tan, ben dert etmezken, sana ne dert oluyor baba dedi :) bir daha soramıyor.

Daha neler yahu..
Her gün burayı okurken şaşıp kalıyorum.
Onane. Tavrını çok sert koy. Eşinle başta nasıl anlaştınız? Okulu bitirmeni istemiyormu? Eşin niye yanında olmuyor cevabını veremiyor? Çok arıyor musunuz böyle pasif karakterli insanları?

haftada kaç kez ilişkiye gireceğiniz korunup korunmayacağına da kp mi karar veriyor? kocanda bir garip ağzını açmamış sen de garipsin daha 21 yaşındasın okul varken evlenmişsin. sanırım beraber yaşıyorsunuz. ailen hiç mi demedi kızım acelen ne okulunu bitir diye. kocan kaçıyor muydu?

İşte böyle bir anda gözü kara bir gelin olacak bidaha böyle bir laf edersen kv me başka koca alırım diyecek. Aman ha evlerde denemeyin . :)

sizden geçmiş ama burayı okuyan genç kızlar varsa,onlar için söylüyorum,okulunuzu bitirip elinize mesleğinizi alın sonra evlenin.sonra değil kp,kocanız olsa ettirmezsiniz bu lafı.inanın kocalar kaçmıyo
iyi bana denk gelmemiş böyle insanlar.inadımdan ömrü billah yapmazdım çocuk heralde:)

yuh yani neler duyuyoruz şu bdv de.Henüz hazır değilim kendimi hazır hissettiğimde sana danışırım kp 'ciğim deseydin sende

Benim doğuracağım çocuğa kocam değil de sen karar vereceksen, al oğlunu zaten anasının koynunda yatsın deseydin.

21 yaşında nasıl bir aceleniz vardı da evlendiniz acaba? Kendinizi savunacak zihniyete sahip olmadan, mesleksiz, desteksiz böyle evlenirseniz ezik ezik ezerler adamı işte böyle.
Ben olacakları söyleyeyim, sen bu seneyi tamamlar, diğer yaza da hamile kalırsın, okul mokul da yalan olur. Hadi hayırlı olsun.
lan sanki doğacak çocuk padişah torunu olacak! Tohumuna para sayıyorlar sanki de hemen çocuk çocuk diye tutturuyor şu aileler. Sanki siz bakacaksınız, sanki siz şişeceksiniz balon gibi sonra uykusuz kalacak da sizsiniz ya isteyin tabi hakkınız!

Hayir o babasina ait dukkanda calisiyor

Eee maasi yok mu?
Ben de okurken evlendim. Uni 3de evlendim. Fakat dugunumu her seyimi esim yapti, o bana bakti. Kayinpederimin dugun tarihinden haberi bile yoktu
Esin para kazaniyorsa baskasina laf soyletmesin. Yaptiklari resmen terbiyesizlik..

yuhhh!!!ona ne oluyomuski yaa bende kayislar koptu yinee
Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.

Çok istiyosa kendi yapsın bi tane yaşın kaç daha öyle kolaydı yap demesi doğurduktan sonra da sustur şunu diye başına kakar

Eee maasi yok mu?
Ben de okurken evlendim. Uni 3de evlendim. Fakat dugunumu her seyimi esim yapti, o bana bakti. Kayinpederimin dugun tarihinden haberi bile yoktu
Esin para kazaniyorsa baskasina laf soyletmesin. Yaptiklari resmen terbiyesizlik..
Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok

Abov.. Öyle eşi var ya.. Ağırlıklarını koysalar burada kayınpeder kayınvalide sorunları ortadan kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…