- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
İşte böyle bir anda gözü kara bir gelin olacak bidaha böyle bir laf edersen kv me başka koca alırım diyecek. Aman ha evlerde denemeyin . :)
Zaten bunun icin cok pismanim.ama suan tek carem burasi gidecek ne bir yerim ne ailem varözür dilerim ama it ulur kervan yürür.
ayrıca keşke okul bitmeden evlenmeseydiniz.
Benim doğuracağım çocuğa kocam değil de sen karar vereceksen, al oğlunu zaten anasının koynunda yatsın deseydin.Universitede 3.yilim ve 21 yasindayim. Iki yil okuyup okulumu bitirmek istiyorum bu sene zorla izin verdi kp okumam icin .ama kp " eger senin dusuncen 2 yil boyunca okuyup cocuk yapmamaksa ben sana neolacagini soliyim burdan gidersin evimden ve bnde ogluma baska kadin alir torun sahibi olurum" dedi.
Neye ugradigimi sasrdim bunu esime soledigimde hicbi tepki vermedi. Aslinda oda istemio ama tepkide vermedi. Ne yapacagimi sasirdim . Sizce nasil davranmaliyim ?
Hayir o babasina ait dukkanda calisiyorKayinpederin eline bakilan bir evlilikte ne olur bu olur yani!!
Terbiyesizlere bak. Cidden cok sinir bozucu.
Esin de mi okuyor?
Hayir o babasina ait dukkanda calisiyor
Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.yuhhh!!!ona ne oluyomuski yaa bende kayislar koptu yinee
Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yokEee maasi yok mu?
Ben de okurken evlendim. Uni 3de evlendim. Fakat dugunumu her seyimi esim yapti, o bana bakti. Kayinpederimin dugun tarihinden haberi bile yoktu
Esin para kazaniyorsa baskasina laf soyletmesin. Yaptiklari resmen terbiyesizlik..
Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?