- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Saçmalama lütfenCehennemin tam ortasina.. bnde acba kendimi oldursem ordaki cehennem burdan daha mi kotu dur ki sanki die dusunuom
Ben babasini sikayet edecem ha beni ilk esim oldurur yada biyolunu bulur hapse attirir beni... beni yutarlar bnlar
Ya guzel diosun da sole o zaman napayim tam olarak. Topladim bugun esyalarimi nereye gideyim?yurtmus devletmis savcilikmis guzel dionuzda nerde gorulmus bna yardim edecekleri bna yardim icin yaklasip kotu amaclar besleyecek insanlar yokmu sanki ? Guzel konusuyorsunuz ama ezbereYapmayacaksın ama ben yine yazayım
Net değilsin yapamam edemem gidemem diyorsun sadece
İstersen yaparsın
Hem okuyup hemde yarı zamanlı çalışıp yurtlarda kalırsın
Kocam başka yerde çalışamaz babasının dükkanaında zararına çalışıyo diyosun
Psikopatlar öldürürler beni ayrılıp bu şehirden de gitmezsem diyosun
Kayınpeder çocuk olmazsa başka gelin alırım oğluma dedi eşimde bön bön baktı diyosun
Hala daha gidemem diyosun, böyle bi lüksün yok senin kalkıp gitmen en sağlıklı şey
Eee öldürsünler diye mi bekleyip gidemem diyorsunBen babasini sikayet edecem ha beni ilk esim oldurur yada biyolunu bulur hapse attirir beni... beni yutarlar bnlar
Ne biliyosun ezbere olduğunuYa guzel diosun da sole o zaman napayim tam olarak. Topladim bugun esyalarimi nereye gideyim?yurtmus devletmis savcilikmis guzel dionuzda nerde gorulmus bna yardim edecekleri bna yardim icin yaklasip kotu amaclar besleyecek insanlar yokmu sanki ? Guzel konusuyorsunuz ama ezbere
Universitede 3.yilim ve 21 yasindayim. Iki yil okuyup okulumu bitirmek istiyorum bu sene zorla izin verdi kp okumam icin .ama kp " eger senin dusuncen 2 yil boyunca okuyup cocuk yapmamaksa ben sana neolacagini soliyim burdan gidersin evimden ve bnde ogluma baska kadin alir torun sahibi olurum" dedi.
Neye ugradigimi sasrdim bunu esime soledigimde hicbi tepki vermedi. Aslinda oda istemio ama tepkide vermedi. Ne yapacagimi sasirdim . Sizce nasil davranmaliyim ?
Universitede 3.yilim ve 21 yasindayim. Iki yil okuyup okulumu bitirmek istiyorum bu sene zorla izin verdi kp okumam icin .ama kp " eger senin dusuncen 2 yil boyunca okuyup cocuk yapmamaksa ben sana neolacagini soliyim burdan gidersin evimden ve bnde ogluma baska kadin alir torun sahibi olurum" dedi.
Neye ugradigimi sasrdim bunu esime soledigimde hicbi tepki vermedi. Aslinda oda istemio ama tepkide vermedi. Ne yapacagimi sasirdim . Sizce nasil davranmaliyim ?
Hakllsınız.hem korkuyor gidemem öldürürler diyor.hemde intihar etmek istiyor.Eee öldürsünler diye mi bekleyip gidemem diyorsun
Al çantanı çık git
Hiç bi yer ordan daha kötü olamaz herhalde
Cehennemin tam ortasina.. bnde acba kendimi oldursem ordaki cehennem burdan daha mi kotu dur ki sanki die dusunuom
Iyide okulum bu sehirde ve 2 yilim var daha bitirmek icin yani 2 yil burda kalmak zorundayimm benyahu zaten seni kovmuşlar niye öldürsünler.. zaten istenmiyorsun ..
Burda yapılan yorumları aynısı diğer açtığınız konuda da yapılmıştı ve siz yine aynı yapamam gidemem diyip durmustunuz O aile sizin onlara mecbur olduğunuzu düşündüğü için böyle birazcık disli olun resmen bütün hayatınızı elalemin eline sunmussunuz alın buyrun harcayın diye
Gecmisi degistirebilseydim degistirirdim dimi basta bizimkilerde tamam evlwn deyip yuzugu taktirdilar sonra kustuler bnde kaldm ole kuru kuru evlendim. Hytimin nasil gectigini bilmeden pesin hukum veriyorsunuz
Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.
Ya cebimde param elimde meslegim olsa bnde bi saniye durmam burda . Ama yokkk isteEn son açtiğin konuda yazmiştik ya rest çekeceksin gerekirse gideceksin ya da onlarin her istediğini yapacaksin. Eşin adam değil kusura bakma.
Boşan başka bir yerde kal.türkiyede nasil bilmiyorum ama yurt gibi yerlerde kal kız öğrencilerle.korkutuğunu söyle polislere.tehdit ettiklerini söyle.yaklaşamaz yaniniza.korkak bi adam eşiniz.babasindan korkuyor polisdenmi korkmayacakIyide okulum bu sehirde ve 2 yilim var daha bitirmek icin yani 2 yil burda kalmak zorundayimm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?