Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

Cehennemin tam ortasina.. bnde acba kendimi oldursem ordaki cehennem burdan daha mi kotu dur ki sanki die dusunuom
Saçmalama lütfen
Neler neler yaşıyo da insanlar intihar etmiyo
Kalkıp kendine gelmeye bakıyo
Hataların var ve maalesef insafsız insanlarla karşılaşmışsın
Yaşın küçükken evlenmişsin yoksa sırf çalışmıyor olması bile 'bu adamdan koca olmaz' dedirtirdi
Her neyse olan olmuş, kaç kurtar kendini
Bunlarda her nane var, daha ne bekliyosun

Burda yapılan yorumları aynısı diğer açtığınız konuda da yapılmıştı ve siz yine aynı yapamam gidemem diyip durmustunuz O aile sizin onlara mecbur olduğunuzu düşündüğü için böyle birazcık disli olun resmen bütün hayatınızı elalemin eline sunmussunuz alın buyrun harcayın diye

Ya guzel diosun da sole o zaman napayim tam olarak. Topladim bugun esyalarimi nereye gideyim?yurtmus devletmis savcilikmis guzel dionuzda nerde gorulmus bna yardim edecekleri bna yardim icin yaklasip kotu amaclar besleyecek insanlar yokmu sanki ? Guzel konusuyorsunuz ama ezbere

Sanırım konu sahibinin eşi kendisinden yaşca bayada büyükdü.eski konusundan hatırlıyor gibi oldum.
Kaç kurtar kendini arkadaşım.çocuğun yok hazır kurtar.

Ne biliyosun ezbere olduğunu
Al çantanı düş yola gerisi cidden gelir
Çok plan yapacak neyin var, kaybedeceğin basiretsiz kocanı mı özleyeceksin herşeyi başına kakan kayınpederini mi
Öldürürler deyip duruyorsun, daha beter ne ile karşılaşabilirsin
Herkesin ailesi mi var sanıyorsun ailesi olan bile reddediliyor
Önce nerede kalıyordun mesela iş bulana kadar bi arkadaş akraba yanında kalsan yeter
Yurt murt ha diyince olmaz, onlar sonra ki iş

Lütfen yanlış anlamayın ve kullandığım tabiri maruz görün ama sizin yerinizde olsam eşime ve kayınpederime ve konuyla ilgili herkese "ben damızlık değilim" temalı bir konuşma yapardım. Bu konuda yanınızda durmayan bir eşiniz varsa zaten bu daha da büyük bir sorun. Geleceğinizi gözden geçirin.

Cehennemin tam ortasina.. bnde acba kendimi oldursem ordaki cehennem burdan daha mi kotu dur ki sanki die dusunuom

Evet çok daha kötüdür, birsürü çözüm varken lafı edilir mi?

Okulu kesinlikle geri plana atmayın.
Kendi yolunuzu çizin.
Konuşmak kolay evet, ama çizdiğiniz yolda eşiniz yanınızda olmak isterse size ayak uyurur, yoksa ona ihtiyacınız olmaz.

Dik duran siz olun.

Yakında baskıdan dolayı hamile de kaldım ne yapayım gidemem gidersem ya beni ya çocuğumu öldürecekler diye konu açman muhtemel
Demedi deme, ya kalk git ya da her dediklerini uygula çek çileni iki psikopatla

En son açtiğin konuda yazmiştik ya rest çekeceksin gerekirse gideceksin ya da onlarin her istediğini yapacaksin. Eşin adam değil kusura bakma.

yahu zaten seni kovmuşlar niye öldürsünler.. zaten istenmiyorsun ..
Iyide okulum bu sehirde ve 2 yilim var daha bitirmek icin yani 2 yil burda kalmak zorundayimm ben

Gecmisi degistirebilseydim degistirirdim dimi basta bizimkilerde tamam evlwn deyip yuzugu taktirdilar sonra kustuler bnde kaldm ole kuru kuru evlendim. Hytimin nasil gectigini bilmeden pesin hukum veriyorsunuz

Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.

Bir onceki konunda bahsettigin bizimkiler kim?

Sen kendini caresizlige inandirmissin. Intihari dusunmek yerine yasamak icin careler uret. Kadin derneklerine vakiflarina basvur, durumunu anlat. Sana resmi ve guvenli bir cikis yolu gosterirler mutlaka.

Iyide okulum bu sehirde ve 2 yilim var daha bitirmek icin yani 2 yil burda kalmak zorundayimm ben
Boşan başka bir yerde kal.türkiyede nasil bilmiyorum ama yurt gibi yerlerde kal kız öğrencilerle.korkutuğunu söyle polislere.tehdit ettiklerini söyle.yaklaşamaz yaniniza.korkak bi adam eşiniz.babasindan korkuyor polisdenmi korkmayacak

Arkadaşım peki yazmamızı istiyorsun.ne yaziyorsak bir bahane ne diyelim peki sen söyle.

Senin sorunun kpder degilki esin ya katlancan yapcan coxugu yada bosancan ama katlanirsan daha kimbilir basina daha neler gelir

oha be bu nasil yobaz bi davranistir.esine de pes yani bisey diyememis mi???karisisin yani otesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…