Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

kaçarak mı evlendin ki gidecek başka yerim yok diyorsun?
bu konun kaçmayı düşünenlere ders olsun.. sonra böyle işte istedikleri gibi davranırlar..

bir kere sakın sakın ne kocaya çocuk yap ne de o dedeye torun..
ben senin yerinde olsam yurda falan başvurur pılımı pırtımı toplar giderim...

Kocan tepki vermiyorsa babaci demek ki.. Yani sesini cikartmiyor. :/ Ona neymis ya. Ver agzinin payini bence.

Ya okulum bu sehirde eger ayrilirsam beni bu sehirde istemez ikiside. Psikopatlikta var babasonda falan kesin oldururler

Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok

Dükkan zarar ediyo yani
Ama eşin rahata alışık diye hiç kar etmeden babasının dükkanında oturuyo
Tebrikler

Sende okuduğuna göre
Sizin evi kayınpeder geçindirdiği için yatak odaya bile karışma cüreti gösteriyo
Senin için erkenmiş evet ama eşin için çok daha erken ne demek başka yerde çalışmaya korkuyo ve rahata alışık dükkanın geliri gideirnden az ama oraya gidip geliyo sadece..

Ne demek senin gidecek evin yok ya kızım? Ailen yok mu nerdeler? Hiç mi birşey bırakmadılar sana?

Sana şunu söyliyim daha ilk yıllardan sana bu tehtidi yapanlar seni mutlaka her seferinde bu tehditle yıldırırlar. Birgün gerçekten de atarlar kapının önüne. Geç olmadan git şikayet dilekçeni ver. Senin nafakanı ödemek zorundalar. Okulunu da okursun. Azıcık da cesur ol. Gidecek yerim yok falan deme. Bu dünyayı onlar mı yarattı? Sen okulumu engelliyolar diye bi haberlere çıksan snaa yardım elini uzatcak binlerce liberal insan bulursun, onlar da milletin diline düşer rezil olurlar. Çare tükenmez.

Aklını başına al. Sakın ama sakın çocuk yapma böyle bi ortama. Zaten belli senin evliliğinin sonu. Bari ortada kalcaksan da çocukla kalma!

Offf ne denir ki bilemiyorum...
Allahim boyle cahillerin elinden korusun bizi..
Nedenini nicinini sorgulamicam zira hersey insanlar icin olmusla olmuse de care yok zaten..
Madem boyle tehdit ediyorlar sizin okumaniz sart.. yarin obur gun sokaga atsalar(gidecek kimsem yok diyorsunuz) ne yapacaksiniz
Allah yardimciniz olsun valla ne desem bos...

Fikir alacak hickimsem de yok. Iyiki bole biyer var . Daha dun gece elimde zehirle saatlerce dusundum. Ne istediklerini yaparim nede gidebiliom ..

Ya okulum bu sehirde eger ayrilirsam beni bu sehirde istemez ikiside. Psikopatlikta var babasonda falan kesin oldururler

şehir tapulu malları mı ..onlara ne ..kendinizi nasıl sindirmişsiniz böyle.. açın davanızı endişelerinizle ilgilide savcılığa suç duyurusunda bulunun kurtarın kendinizi .. yazık ya.. çekip gitmeye cesaretiniz yok ama herşeyi herkesi geride bırakıp evlenmeye deli cesaretiniz var....

Karin dogursun sana cocuk de. Ona mi kalmis. Kocan da sesini cikarmiyorsa ailecek enteresanlar. Sen okulunu bitir o da konussun dursun.

Fikir alacak hickimsem de yok. Iyiki bole biyer var . Daha dun gece elimde zehirle saatlerce dusundum. Ne istediklerini yaparim nede gidebiliom ..
Açık yazsana
Ailen nerde
Nasıl gidecek yerin yok
Ablan abin dayın amcan vs o da mı yok
Daha önce yani bekarken nerde yaşıyordun

Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.

Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim

Tamam bak direkt savcılığa başvuruda bulun. Hiçbir maddi güvencen olmadığını ve tehdit edildiğini söyle. Bi yamuğunu görsünler Kp.ne kan iş*tirler, yok öyle bi dünya.

Sen sakın ama sakın okulunu bırakma. Boşan gerekirse ve yurda başvur. Durumunu izah et. Biçok öğrenciye kapı açan insanlar var. Burs da alırsın.

Bugün değilse yarın bunlar senin üstüne getirir birini. Bu durumun vehametini anlayamıyo musun?

Yapmayacaksın ama ben yine yazayım
Net değilsin yapamam edemem gidemem diyorsun sadece

İstersen yaparsın
Hem okuyup hemde yarı zamanlı çalışıp yurtlarda kalırsın

Kocam başka yerde çalışamaz babasının dükkanaında zararına çalışıyo diyosun
Psikopatlar öldürürler beni ayrılıp bu şehirden de gitmezsem diyosun
Kayınpeder çocuk olmazsa başka gelin alırım oğluma dedi eşimde bön bön baktı diyosun
Hala daha gidemem diyosun, böyle bi lüksün yok senin kalkıp gitmen en sağlıklı şey

Ben babasini sikayet edecem ha beni ilk esim oldurur yada biyolunu bulur hapse attirir beni... beni yutarlar bnlar

Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.

bu yorum üzerine diğer söylediklerimi geri alıyorum niye evlendiğini anladım..
ama senin daha güçlü olman gerekiyor kendi kendine yetmeyi biliyor olman gerekiyor..onlara ihtiyacın yok ki..yine başvur devlet yurduna..seni sindirmelerine izin verme...

eğer şimdi kendi hayatın için birşeyler yapmazsan ilerde çok pişman olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…