- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.
Ya okulum bu sehirde eger ayrilirsam beni bu sehirde istemez ikiside. Psikopatlikta var babasonda falan kesin oldururlerkaçarak mı evlendin ki gidecek başka yerim yok diyorsun?
bu konun kaçmayı düşünenlere ders olsun.. sonra böyle işte istedikleri gibi davranırlar..
bir kere sakın sakın ne kocaya çocuk yap ne de o dedeye torun..
ben senin yerinde olsam yurda falan başvurur pılımı pırtımı toplar giderim...
Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok
Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.
Ya okulum bu sehirde eger ayrilirsam beni bu sehirde istemez ikiside. Psikopatlikta var babasonda falan kesin oldururler
Yok artıkYa okulum bu sehirde eger ayrilirsam beni bu sehirde istemez ikiside. Psikopatlikta var babasonda falan kesin oldururler
Açık yazsanaFikir alacak hickimsem de yok. Iyiki bole biyer var . Daha dun gece elimde zehirle saatlerce dusundum. Ne istediklerini yaparim nede gidebiliom ..
Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.Ne demek senin gidecek evin yok ya kızım? Ailen yok mu nerdeler? Hiç mi birşey bırakmadılar sana?
Sana şunu söyliyim daha ilk yıllardan sana bu tehtidi yapanlar seni mutlaka her seferinde bu tehditle yıldırırlar. Birgün gerçekten de atarlar kapının önüne. Geç olmadan git şikayet dilekçeni ver. Senin nafakanı ödemek zorundalar. Okulunu da okursun. Azıcık da cesur ol. Gidecek yerim yok falan deme. Bu dünyayı onlar mı yarattı? Sen okulumu engelliyolar diye bi haberlere çıksan snaa yardım elini uzatcak binlerce liberal insan bulursun, onlar da milletin diline düşer rezil olurlar. Çare tükenmez.
Aklını başına al. Sakın ama sakın çocuk yapma böyle bi ortama. Zaten belli senin evliliğinin sonu. Bari ortada kalcaksan da çocukla kalma!
Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim
Cehennemin tam ortasina.. bnde acba kendimi oldursem ordaki cehennem burdan daha mi kotu dur ki sanki die dusunuomSiz nereye düştünüz?
Sakin cocuk yapma o zamanOnun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok
Ben babasini sikayet edecem ha beni ilk esim oldurur yada biyolunu bulur hapse attirir beni... beni yutarlar bnlarşehir tapulu malları mı ..onlara ne ..kendinizi nasıl sindirmişsiniz böyle.. açın davanızı endişelerinizle ilgilide savcılığa suç duyurusunda bulunun kurtarın kendinizi .. yazık ya.. çekip gitmeye cesaretiniz yok ama herşeyi herkesi geride bırakıp evlenmeye deli cesaretiniz var....
Ailem gercekten yok babam oldu bnm ondan sonra aile die bisey kalmadi. Ole birikimmis flnda yok . Yani sifirim. Daha oncede ilkokuldan beri hep devlet yurtlarnda kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?