iyide adamın huyu buysa gitsin evinde gezinsin.
Düne kadar gelinin evinde mi geziniyordu bey baba.
Evin içinde birisi gezinirken nasıl kapıyı kapatıp hiç birşey olmamış gibi uyuyabilir arkadaş..
Kaldı ki yaşlı falan değiller 50 55 sadece cahiller kendilerini geliştirememişler.
Yaşlı olup ne kibar ne düşünceli üstünden medeniyet akan aileler anneler babalar var.
öyle düşünceli anne babaların ellerinden öpmek lazım..
Gelin görün ki böyle güzel insanlar herkesin başına gelmiyor.
haklısın....üstünden medeniyet akan ne insanlar var....ama yaşları gelmiş 55 e ....sen bu insanları değiştirebilir misin ?
Kayınpederi ortalıkta gezerken ne yapsın peki..arkadaşta eline tesbih alıp volta mı atsın....
Güzelce kayınpederini uyarsa ..diyeceğim ama anlayacağınıda sanmıyorum açıkcası...
Hergün eşine bu konuyu açsa ve şikayet etse görüldüğü gibi araları dahada bozulacak....
8 aydır evlisin...iki haftadır seninle kalıyolar...geceleri dolaşması dışında yarattığı bir problemde yok sanırım...ozaman bir nebze sabredilebilir bu duruma..netice sürekli kalıcı değiller....ama olayın içinde olan sensin...sen onları daha iyi tanırsın.....
Eğer nazik bir şekilde uyarınca anlarlar diyorsan bu en güzeli....
Ama daha 8 aylık evliyken eşinle aranı açmanı istemem bu mevzu yüzünden....neticede onunda annesi ve babası....elinden gelmiş olsa çoktan bu mevzuyu çözerdi..demekki oda çekiniyor yanlış anlaşılmak istemiyor....
kayınpederın dusuncesızmıs canım bı de odanıza gırseydı tam olsaydı,ya kocan konussun ya da sen kaynana soyle banyo yapıcam felan dıye bıraz cekıduzen verırıelr artık
valla ben seni anlıyrum yani dediğin gibi şeyler yaşamadım bizde kimse kalmadı öyle ama bende olsam gece vakti duşa girmeye utanırıdım.
utandığını ve babasının böle gezmeleri yüzünden giremediğini söyle bunun babasıyla da alakası olmadığını kendi babamda böle davransa ben yine utanırdım duşa giremezdim filan de hatta o ayakta böle gezinirken hele gece yarısı hiç ses yokken. inanılmaz tedirgin olduğumu ilişkiye girmek bile istemediğimi kafamın hep acaba duyuluyomu diye düşündüğünü filan söyle.
senin tedirginliğini anlarsa bence eşin duruma el koyacaktır. babasına direk söylemese bile annesine söyler anneside kocasını içeri sokar herhal
haklısın....üstünden medeniyet akan ne insanlar var....ama yaşları gelmiş 55 e ....sen bu insanları değiştirebilir misin ?
Kayınpederi ortalıkta gezerken ne yapsın peki..arkadaşta eline tesbih alıp volta mı atsın....
Eline tespih alıp volta atmak:44:
Konuyla çok alakasız sanki.
Eline tespih alıp volta atacağına herkes evini yurdunu bilsin
Evli evine köylü köyüne mesela
Kimse tespihle dolaşmak zorunda kalmaz böylece
Gelen misafire git denmez
kafaları ona göre çalışıyo hem yeni evlilerin evinde hem aynı şehirdeler hem de 2 hafta kalmakta ne demek çok saçma hasta değiller üstelik.
Kayınpederimden bende utanırım giremezdim duşa ama eşiniz annesini uyarsın o da kayınpederinize desin bu ne ya habıre dolaşmakta olmazki azıcık gençlere rahat versinler cnm aaaaa .... Eğer adamın huyu buysa bi zahmet evine dönsün gari 2 hafta yeter hasret gidermek içn.
Bunların canı sıkılmış belli yapacak işleride yok demekki Bari gençleri rahat bıraksınlarr :86:
kızlar 8 aylık evliyim ve misafirliğe gelen eşinizin ailesi özellikle babası evdeki düzeniniz dahil herşeye karışsa ne yaparsınız ve geceleri de kitaptı namazdı derken oturuyor mutfak odalar da geziyor ve eşimle artık tartışmaya başladım gece duşa girmek istesem giremiyorum hiç bir yere kımıldayamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ve strese girdim eşimi çok seviyorum ve ben onun da üzülmesini istemiyorum ne yapacam ben yaa
Sonuçta misafirliğe gelmişler ve bi müddet sonra gidecekler
Bence olayı gereksiz yere kafaya takıyorsun gibi
Demekki evinizde kendisini rahat hissediyorki evinde nasılsa sizin evinizde de öyle davranıyor
Yarın hepimiz anne baba olacağız aynı şekilde çocuklarımızın eşi hakkımızda aynı şeyleri düşünse ne hissederiz bunu düşünmek lazım ilk önce
Sizin yeni evli olduğunuzu da biliyorlar sen neden rahatsız oluyorsun duşa girmekten illa bişey mi yapmak gerekiyor duş almak için
Sen kendini gereksiz yere kasıyorsun,çocuklarının evi tabi gelecekler ve tabiki rahat hissedecekler
Keşke benim kayınvalidem de gelsede beni rahatsız etse ama gelse
Aile olmak ne demek,beraber olmak ne demek biraz anlarız o zaman
Eşinle ailesi yüzünden sırf geliyorlar ve rahat edemiyoruz diye tartışırsan negatif yönlere kayabilir ilişkiniz...Erkekler ailelerine çok düşkün oluyorlar ve ailesinin eşi tarafından istenilmediğini bi kere hissederlerse gerginlik her gelişlerinde daha bi artar..boşu boşuna hem eşini hem kendini üzersin
yok misafirliğe geldiler aslında aynı şehirde oturuyoruz ama şimdilik bendeler çoçuklarını geziyorlarmış ama belirli bi tarihde vermiyorlar ki bizde plan yapalım yada o zmanana kadar sabır edelim yaşılda değilller 50- 55 arası bişey ama sadece kendini düşünüyor benimde banyom odamın içinde değil sıkıntı yaşıyorum artık ben de eşimle 2 haftadır.
kültürel bi meseleyse bunu halletmek çok zor, sülalelerinde mi var böyle şeyler
ne bileyim aynı şehirde ne gerek var yatılı kalmanın
kendileride mi rahatsız olmazlar evlerini özlemezler böyle insanlar ya
Kayınvaliden yok galiba hem kayınpederden bahsediyorsun?
O kısmını anlamadım.eğer kayınvaliden yok ise zaten abes bir durum..
Aynı ilde 15 gün yatılı misafir kalmak.
Bunun da anne baba sevgisiyle yok yaşlılara saygıyla falan alakası yok.
herkesin evinin düzeni farklıdır..
misafirliğie gittiğin eve ayak uydurursun o kadar uzun misafir kalıyorsan.
Misafirlik dediğimiz 3 gün!! Bu insanlar yeni evli.. El insaf yani yeni evli dediğimizde de
hemen ayy aklınız fikriniz sevişmekte diyen süper zekalar çıkıyor. o değil birlikte olmanın mutluluğu aynı evi paylaşmanın huzur başbaşa kalmak evi ve evliliği yaşamak ..
benimde dedem karştırır geldiğinde evi, benim odamda dahil çok sinirlniyodum ama annem boşver dedi karıştırsın ne arıyosa bulur belki adam yaşlı adam kırmakta istemiyom dedi artık alıştım ben zaten pek sıkta gelmiyolar ama gerçekten çok sinir bozucu bi durum benim dedem düzelmeyecek umarum kayınpederiniz düzelir
adam ibadetini yapıyor demekki ne güzel işde sanada dua ediyordur..altı üstü size misafirliğe gelmişler yıllancak halleri yok ya hem bırakta bu işleri eşin düşünsün bide şunu dicem bu büyükler varya yas bi yere geldimi anlayıstan eser kalmıyo bunların özel hayatı varmıs bunlar karı koca şöyle davranim böyle davranim nerdeeee anam bizdemi böyle olcas ya :)