KAYINPEDERIM GELIYORR YARDIM

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
33
35
Kizlar kauinpederim geliyor esime araba almak icin
Kayinpederimi cok sverim oda beni cok sever
Konu suki esim ise gidiyor ve ben evde kayinpederle napicam ne konusucam ne kadar sevsek birbirimizi ne konuscam ne yapcam bilmiyorum
Kahvalti bile yapamam ona hizmette kusur etmem oda bunu bilir ama ister istemez kasilcam siz napardiniz tesekkur ederim Hanimlar :KK61::KK60:

Bende cok severım kp. Kalısa kahvaltı yaparız o haberlerı izler gazete alır okur ben varsa işlerımı hallederım. Ne konusucam dıye kasılmayın farzedınkı babanız:)

Kizlar kauinpederim geliyor esime araba almak icin
Kayinpederimi cok sverim oda beni cok sever
Konu suki esim ise gidiyor ve ben evde kayinpederle napicam ne konusucam ne kadar sevsek birbirimizi ne konuscam ne yapcam bilmiyorum
Kahvalti bile yapamam ona hizmette kusur etmem oda bunu bilir ama ister istemez kasilcam siz napardiniz tesekkur ederim Hanimlar :KK61::KK60:

Bu aralar havalar gayet güzel gidiyor
Gezdirmeyi teklif edin
Babacım gezmek istediğiniz bir yer var mı aklınızda deyin

Bursa'dasınız sanırım, iskender yemeye götürün. Uludağ'a götürün. Camileri gezdirin.
Evden dışarıda aktivite planlayın yani.

Cok alemsiniz yani
Ne demek ne yapcam kayınpederimle evde kahvaltı bile yapamam ne demek yahu :D
Babanızla nasıl gecerdi evde vakitleriniz farksızı olmuyo

baban yakındaysa birlikte vakit geçirirler, namaz kılıyosa camiye giderek vakit geçer zaten. kaç gün kalcak

Kayinpederim vefat etmis hic gormedim ama tek bir kisinin bile arkasindan kotu konustugunu duymadim.Cok iyi insanmis.Sahsen ben kayinvalidem gelince boyle oluyorum.Hatta bazen dusunurum keske kayinpederim hayatta olsaydi da o gelseydi diye.Niyeyse erkeklerle anlasmak daha kolay gelir bana.Duz mantiklar kadinlar daha entrikaci sanki :KK48:

Kayinpederim vefat etmis hic gormedim ama tek bir kisinin bile arkasindan kotu konustugunu duymadim.Cok iyi insanmis.Sahsen ben kayinvalidem gelince boyle oluyorum.Hatta bazen dusunurum keske kayinpederim hayatta olsaydi da o gelseydi diye.Niyeyse erkeklerle anlasmak daha kolay gelir bana.Duz mantiklar kadinlar daha entrikaci sanki :KK48:
Keske kaynanamda gelse cok rahat olurum ama gelmiyoooo cok israr ettim ama gelmiyorrrrr

iyi de neyine kasılacaksın ki

sofrasını hazırlayacaksın

buyur yemek hazır diyeceksin

tv yi öğretsin eşiniz kanalları vs

ben gündüz tv izlemiyorum sen istediğin yeri aç diyeceksin

gazete vs okursa istediği gazeteden alın ya da eşinize aldırın

arkadaşlar demişler

çay da demlersin

oldu bitti

işini vs yaparsın klasik

belki tüm evi kaldırıp temizlik olmaz

ya da ne bileyim banyo yapman vs olmayabilir ama diğer günlük işlere devam

iyi de neyine kasılacaksın ki

sofrasını hazırlayacaksın

buyur yemek hazır diyeceksin

tv yi öğretsin eşiniz kanalları vs

ben gündüz tv izlemiyorum sen istediğin yeri aç diyeceksin

gazete vs okursa istediği gazeteden alın ya da eşinize aldırın

arkadaşlar demişler

çay da demlersin

oldu bitti

işini vs yaparsın klasik

belki tüm evi kaldırıp temizlik olmaz

ya da ne bileyim banyo yapman vs olmayabilir ama diğer günlük işlere devam
Hayattaa banyo yapmam zaten

Ne var canım kaç yıl olmuş alışmadın mı hala :) bişey olmaz koy önüne çayını çorbasını hem böylece çekingenliğini atmış olursun.

Back
X