Kayınpederim oğluma öküz diyor

bence bırakın öyle sevsin o kelime ona tatlı geliyor herhalde çok kötü incitici bir kelime değil

hem öküz küfür değil bir gün öğrenmezse yarın öğrenir evde öğrenmezse okulda öğrenir bu kadar kasmayın bence

bende çocukları severken maymuncuk derim sıpa derim tipsiz tipine bak, çirkin böcük derim en çokta sevdiğim çocuklara derim anneleri hiç alınmamıştır

oncelikle Allah bagislasin oglunuzu.
ogretin bakalim oglunuza kayinpederinize dede yerine okuzz desin.
belki rahatsiz olur :)
saka bi yana ortada inat varsa hos degil tabi ama bi sure sonra belki vazgecer kendiliginden .
eger hala uzatiyorsa esiniz bi sekilde konussun .

Oglunuz şu an 19 aylıksa çok degil bir kaç ay sonra dedesine böyle söyleyecek.
Merak etmeyn
:)

katiliyorum,benim oglumuda dedesi inek derdi.bir gün oglumda ona sensin inek dedi,his ogluma seslenmedim hatta alttan alttan güldüm bile :)

Pes Herkes kendince severmiş,alışmazmıs,öyle yada böyle bu lafları duyacakmıs vs diyip kulak ardı etme bal gibi ögrenir..Sahsen rahatsız olurdum tatlı bir dille uyarırdım..Koca adamın inat yapmasına da 2.pes

kızlar dün akşam hep beraber yemek yiyorduk..
oğlum yemeğini bayağı bi iştahlı yiyordu..
kp de yine aynı öküz gibi yiyor dedi..kendisininde önünde kocaman bi tabak yemek doluydu.
benimde uyarmış olmama rağmen aynı şeyi tekrar demiş olmasının sinirimi bozması nedeniyle
maşşallah iştahı aynı dedesine benziyor dedim.
ağır oldu biliyorum ama haketti..

benim görümcenin eşi yeğenine hep böyle kelimlere öğretti.
öküz, top, ib.e falan
bide gülüşüyolar

şimdi çocuk 3-4 yaşlarında, dedesine sen bir topsun, sen bir ibn'esin diyor
ailece gülüyolar yani onlara göre anormal birşey değil...

hiç sevmem öyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…