kayinpederim ölüyor ve.....

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
Cok uzgunum.basim catliyor.kp im 87 yasinda.demans(bunama) hastasi ve mesane kanseri.hastaligindan dolayi kanamasi var.asiri derecede kan kaybetti.evde yari baygin atesler icinde.doktora goturemiyoruz.kiyameti kopariyor.birakin beni,nolucaksa evde olsun gitmem biryere diye bagiriyor yalvariyor.peygamber askina birakin beni diyor.
Bugun 4.5 saat yalvardim,yok yok.kizim yalvardi dedecigim nolur diye yok.demanstan dolayi bilincsiz bir inat da var artik dunyadan göcme istegi de.doktor mutlaka gelmeli diyor ki kan nakli olacak.Allah bilir kac unite.6-7 ay kadar once buna benzer bir durum olmustu yine esim kandirarak goturmustu.6 unite kan vermisler.birkac saat daha gitmese......
Kv dem kafayi yedi artik.esim bu aksam kalp krizi gecirecekti az kalsin.
Nakil olsa bir muddet daha rahatlar ama simdi saatleri bile sayili Allah bilir.vicdanimiz sizliyor.uzerimize duseni yapiyoruz biliyoruz ama...
Zorla goturmeye kalksak tekme tokat girisir eminim.daha fena olur.napicaz biz bi akil verin nolur.icim aciyor.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bikere bizde buna benzer bişy yaşamıştık ambulansı aradık bayıltıp götürdüler sizdemi öyle yapsanız acaba ? Sakinleştirici yapıp götürüler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya çok üzüldüm,allah yardımcınız olsun.
Belli yaştan sonra çok inatçı oluyorlar.
Ambulans çağırsanız? ya da doktorunu arasanız durum anlatsanız?

Çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun
Zorlada olsa götürmek zorundasınız bence napıp edip
Allah korusun daha sonra vicdan azabı çekmeyin

Rabbim cektirmesin canim Allahim sifa versin insaAllah. Ambulans cagirsaniz da bir sekilde müdahale etseler. Boyle de can cekismesini izlemek ölüm gibi gelir insana. Dedikleri gibi bir sakinlestirici verseler...

Allah şifa versin
dr geldiğinde olay çıkarabilir en iyisi dr hasta ziyaretine gelmiş bir misafir gibi gelsin o sırada bişeyler yapar,sakinleştirici ilaç..vs

Son düzenleme:
Iste arkadaslar sakinlestiriciden cekiniyor dr lar.yas ve demans dolayisiyla.6 ayda bir sistoskopi oluyor
O zaman da bayiltmiyorlar.simdi verdirsek sakinlestirici adama bisey olsa biz napariz.iki turlu vicdan muhasebesi cok zor ya.

Göz göre göre ölmesine izin vermeyin arkadaşım Eminim ki çok zordur ama müdahale etmezseniz, daha kötü senaryolarla karşılaşabilirsiniz, Allah şifasını verir inşallah...

Allah şifa versin
dr geldiğinde olay çıkarabilir en iyisi dr hasta ziyaretine gelmiş bir misafir gibi gelsin o sırada bişeyler yapar,sakinleştirici ilaç..vs

Yok canim ya demezmiyim dedim onu da birak doktoru bi hemsire getiriyim tansiyonuna baksin dedim inat iste birakin beni diyor baska da bisey demiyor

Göz göre göre ölmesine izin vermeyin arkadaşım Eminim ki çok zordur ama müdahale etmezseniz, daha kötü senaryolarla karşılaşabilirsiniz, Allah şifasını verir inşallah...

Ya aynini diyorum ona da herkese de.olmeyi istiyor ama oyle ha diyince bir saat icinde ölünmuyor ki.kac gun surunecek aci cekecek belki.Allah in gucune gider babam yapma etme ne dediysek olmadi.simdi uyuyormus.ama yarin obur gun kan nakli olmazsa son belli.;((

Allah hayırlısıyla kurtarsın...
dediğimi yanlış anlamayın ama...
çekene de zor..
sizin yapacağınız en güzel şey son günlerinde ona iyi davranmak
anlayışlı olmaya çaba göstermek
Rabbim ölümün de hayırlı ve kolay olanını nasip etsin cümlemize
Rabbim kimseyi yatağa bağımlı başkasına muhtaç etmesin
ne kimseyi bize ne bizi kimseye
ambulans ve yatıştırıcı bana da iyi fikir gibi geldi

Son düzenleme:
Tek cikar yol ambulans ve yatistirici ama onu da yapmazlar.diyorum ya sistoskopiyi bile canli canli yapiyorlar bi daha uyanamaz diye.cok cekti garibim cok.bi yerde hakli da.o kadar yorgun ki bedeni.insallah ikna olur.

Uyurken götürseniz?
Siz değil belki ama ambulans bu işi çözebilir gibime geliyor.. Ne bileyim, üzüldüm valla, ölüm acısını gören ve yaşayan biri olarak, neler çektiğinizi anlayabiliyorum

Kv me de uzuluyorum.onun da beli kirik iyilesemedi dogru durust.o yetmezmis gibi sag eli de kirdi.o da yari tutar yari tutmaz.yorgunluktan bitap.her an yigilacak gibi bir yere.76 yasinda o da.bugun sanirim birlikte son yemegimizi yedik ;(((

Uyurken götürseniz?
Siz değil belki ama ambulans bu işi çözebilir gibime geliyor.. Ne bileyim, üzüldüm valla, ölüm acısını gören ve yaşayan biri olarak, neler çektiğinizi anlayabiliyorum

Uykusu cok hafif hemen uyanir.daha da aksi olur.yarin tekrar deneyecez bakalim.keske gitseydi bu aksam.simdi aliyordu kani oh mis gibi.kopardi baglari artik dunyadan.ne yapsak fayda etmeyecek sanki.esim cok uzgun.onu gorunce cok daha fena oluyorum.

benim babannemde ayni yaslardaydi 1 bucuk ay evvel kaybettik onu nur icinde yatsin.oda kolon.kanseriydi ve cok cekti cok.kotuydu son bi hafta bisey yiyememis surekli kan gelmis agzindan bu.sekilde yasamasi cok zor kimse kizmasin ama olum kurtulus olur bu yasta o.hastalik okadar surunduruyorki insani allahim.al canimi diye yalvarttiriyor.simdi kan verilse bi 6 ay daha acilar icinde kivranicak rabbim en dogrusunu bilir babannemden biliyorum cok yasli insanlar kanseri yenemiyo ve cok cekiyo rabbim cektirmesin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evinde kalmak istiyorsa bırakın..
benim eşimde dedesi aklına geldikçe aağlar.
keşke eve getirseydim diye.
adam eve götürün beni demiş, bi umut götürmemişler.
adam gitmek istemiyosa evde bi çözüm bulmaya çalışın.
ölümün geldiğini anladıysa,evinde ölmek istiyordur.
ne kadar içimiz el vermesede yaşlanınca böle oluyor.
bizde yaşlanınca böyle olucaz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…