- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Cok uzgunum.basim catliyor.kp im 87 yasinda.demans(bunama) hastasi ve mesane kanseri.hastaligindan dolayi kanamasi var.asiri derecede kan kaybetti.evde yari baygin atesler icinde.doktora goturemiyoruz.kiyameti kopariyor.birakin beni,nolucaksa evde olsun gitmem biryere diye bagiriyor yalvariyor.peygamber askina birakin beni diyor.
Bugun 4.5 saat yalvardim,yok yok.kizim yalvardi dedecigim nolur diye yok.demanstan dolayi bilincsiz bir inat da var artik dunyadan göcme istegi de.doktor mutlaka gelmeli diyor ki kan nakli olacak.Allah bilir kac unite.6-7 ay kadar once buna benzer bir durum olmustu yine esim kandirarak goturmustu.6 unite kan vermisler.birkac saat daha gitmese......
Kv dem kafayi yedi artik.esim bu aksam kalp krizi gecirecekti az kalsin.
Nakil olsa bir muddet daha rahatlar ama simdi saatleri bile sayili Allah bilir.vicdanimiz sizliyor.uzerimize duseni yapiyoruz biliyoruz ama...
Zorla goturmeye kalksak tekme tokat girisir eminim.daha fena olur.napicaz biz bi akil verin nolur.icim aciyor.
Ya çok üzüldüm,allah yardımcınız olsun.
Belli yaştan sonra çok inatçı oluyorlar.
Ambulans çağırsanız? ya da doktorunu arasanız durum anlatsanız?
Ambulans arayıp durumu anlatın sakinleştirici vurup götürürler
huzur_gibisi_yok[/QUO
O benim de aklima geldi.ama ya sakinlestirici ters teperse.uyanmazsa bi daha.87 yasinda perisan bitik halde zavallim.
Allah şifa versin
dr geldiğinde olay çıkarabilir en iyisi dr hasta ziyaretine gelmiş bir misafir gibi gelsin o sırada bişeyler yapar,sakinleştirici ilaç..vs
Göz göre göre ölmesine izin vermeyin arkadaşımEminim ki çok zordur ama müdahale etmezseniz, daha kötü senaryolarla karşılaşabilirsiniz, Allah şifasını verir inşallah...
Ya aynini diyorum ona da herkese de.olmeyi istiyor ama oyle ha diyince bir saat icinde ölünmuyor ki.kac gun surunecek aci cekecek belki.Allah in gucune gider babam yapma etme ne dediysek olmadi.simdi uyuyormus.ama yarin obur gun kan nakli olmazsa son belli.;((
Uyurken götürseniz?
Siz değil belki ama ambulans bu işi çözebilir gibime geliyor.. Ne bileyim, üzüldüm valla, ölüm acısını gören ve yaşayan biri olarak, neler çektiğinizi anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?