kayinpederim ölüyor ve.....

Allah rahmet eylesin babannenize.bize de hayirlisini versin.kimseye cektirmesin Rabbim.cekenlerin de gunahlarina kefaret olsun ne diyeyim.

Kendi babam da boyle dedi.eger o hastaneye gitmek isteyip de siz goturmeseydiniz vebal altinda kalirdiniz ama simdi durum tamtersi dedi.babam emekli imam hafiz bu arada.onun zamani yakin birakin diyor.ama su icimizdeki ses ,vicdan var ya hic susmuyor ki.

öyle ama napalım ki
kp in annesi 90 a dayandı.öle ölümcülbi hastalığıda yok. evi çok güzel yerde müstakil.şimdi apt dikmek istiolar.babam evi sattırmıyor.
sırf annem kendi evinde ölmek ister die..
vakit bu.gelen anlıyor herhalde.
sizin elinizde geliosa evde tedavi yaptırmaya çalışın.
yoksa elden ne gelir
amcanın kendi kararı..
allah acı çektirmesin..

Allah rahmet eylesin babannenize.bize de hayirlisini versin.kimseye cektirmesin Rabbim.cekenlerin de gunahlarina kefaret olsun ne diyeyim.

amin sagolasin zaten babannemin olumunden sonra tek icimizi rahatlatan sey cektigi acilarin obur dunyada mukafatini alacak olmasiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Götürebildiniz mi acaba okuyamadım sonları?
Hala uğraşıyorsanız diyeceğim o ki, adam belli ki bilinçsiz. Kendisine haber vermeyin sormayın her şeyi bir zahmet.
Basitçe içeceğine yemeğine suyuna bi uyku ilacı koyun doktora danışarak. Sonra ambulans çağırıp kaldırıp götürün.
En son hala kendisinden ambulans için izin almaya çalıştığınızı okudum da.

Uyku ilaci sakinlestirici veremiyoruz maalesef.yukarida da yazdim okuyun siz de bi zahmet.demans hastasi ama bilinci yerinde.adam olmek istiyor,bizimle kavga ediyor.biz catlamak uzereyiz artik.su anda evinde
uyuyor.biz de kendi evimize donduk.kucuk cocuklarim var.mecburuz.ama uyku yok.
Agresif,garip yorumunuzu kendinize saklayin lutfen.yasamadan gormeden alayci,bilmis tavir takinmayin.

Son düzenleme:
sakinleştirici alması mı kan nakli olmaması mı daha tehlikeli onun için? doktoru ne diyor? doktoru ne diyorsa onu yapın vicdanınız rahat olur.. sizin verdiğiniz bir karar değil sonuçta vicdan azabı duymayın.. elinizden geleni son ana kadar yaparsınız başka yapacak birşey maalesef yok.. babaannem son 2 gününü hastanede geçirmişti.. biz de "acaba sevdiği evinde mi kalsaydı" diye düşünmüştük sonrasında.. ama o an ne gerekiyorsa aile onu yapıyor elden birşey gelmiyor.. torunlarının hatırını koysanız araya onlarla gitse beraber.. babaannem herkese çattığı dönemde bile beni kıramazdı.. oğlunu (babamı) dinlemezdi beni dinlerdi.. böyle tanıdığı sevdiği başka biri söylese.. demans etkisiyle en yakınlarını tehdit olarak görebiliyorlar.. yabancı sayılacak birine güveniyorlar kimi zaman.. allah kolaylık versin size de amcaya da.. çok üzüldüm..

6 yasindaki kizim bile yalvardi.dedecigim hadi diye ki aralari cok iyi degildir.rahatsizligindan dolayi pek muhatab olmaz cocuklarla.ona bile kizdi.
Yarin konusulacak doktorla.onlar ne derse o.Aslinda Allah ne yazdiysa o.dua ediyorum.yasanacak bir son var elbet,hepimize olacagi gibi,insallah,agrisiz,cektirmeden olur.esim cok kotu.tadi tuzu gitti.

Yok olur mu öyle şey, yanlış anlamışsınız.
O tonda yazmadım.

Buraya birisi bi derdini açtığında ve okuduğumda o dert bana da dert oluyor. Herkese oluyordur.
Çözüme kavuşamadığında da aynı derecede stres hissediyoruz onun baskısıyla bi zahmet yapıverin diyebiliyor insan. Empatiyi çok yapmaktan galiba.
Neyse işte. Hemen celallenmeyin barış yanlısıyız. :)

O hastalıkta sakinleştirici ilaç verilemiyorsa peki mide bulantı hapı filan deneyebilirsiniz aklıma gelen. Medpamid miydi neydi o da uyku yapıyor mesela ama farklı yollardan. Doktora bi sorun.
Bi de papatya çayı filan denenebilir.
Huysuzluğu normal o durumda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kAdar garip duygular icindeyim ki yanlis anlamis olabilirim.
Sabaha arayacaz dr u bakalim ne diywcek.gerci dun de dedigi sey getirin mutlaka.offf sabah ola hayrola.
Bir de su var.esim tek cocuk,kv nolucak.pek iyi anlastigimiz soylenemez.yalniz kalamaz,bir olsak nasil olacak.offf beynimi yiyen sorular....

Bugun sabah esim gitti yalvardi yine yok.ogleden sonra ben gittim.tatli aldim,gozleme pisirdim yedik ictik hadi baba dolasalim biraz dedim,ben gelemem cok yorgunum dedi yatti.gidip gidip sordum.tansiyonuna baktiralim saglik ocaginda vs kandirmaya calistim.peygamber askina birakin beni dedi aglamakli oldu.bu sabaha karsi dusmus burnunun ustunu kanatmis.boyle goz gore gore gidiyor.kv dem biz dun aksam eve dondukten sonra konusmus oglunu gelinini aglattin hepimizi uzuyorsun inadinla felan demis sessizce gidip yatmis.hala evde ve sonunu bekliyor.bizi de kendini de mahvediyor.

Uyuduğunda götürseniz, uyanır mı?

Güzelce anlatsanız,iyileşip geleceksin,orda bir şey olmayacak ''diye..
Adam hastanede ölmekten korkuyor herhalde..

Allah şifa versin dedeme..
Hayal ettim de içim parçalandı..
Yemesi içmesi iyi inşallah..
Normalde böbreklerin susuz kalması iyi değildir,
mesane ca' da nasılmış.

Uykusu cok hafif hemen uyanir.neler dedik ah ne diller doktuk.bazen o da bize yalvariyor birakin beni diye bazen de bagiriyor titreme krizine giriyor.demans dolayisiyle herseyi unutuyor sonra.
O kadar cok cekti ki artik orasinin burasinin durtulmesini aci cekmeyi istemiyor.
Aslinda tum bunlara sebep yine kendisi.mesane kanseri suyla tedavi olan bir hastalik kemo dan sonra.kp de sudan oldum olasi nefret eder.su icmedigi icin zaten harap haldeki mesane surekli kanama yapiyor.su anda asiri kan kaybi var.o yuzden bitkin perisan vaziyette.
Su icsin diye cok ugrastik ama bizimle kavga etti hep.bu noktaya kendi kendini getirdi.iste inat ve bunama neticesi bu yani.biz elimizden geleni yapiyoruz ama boyle de olmaz ki ya resmen intihar gibi birsey

Cok gecmis olsun , ya hic bi yolu yok mu esiniz daha once nasil kandirip goturmustu ? Tekrar kandiramaz mi?
Yaslilara hic dayanamiyorum, heleki bi rahatsizliklari hastaliklari varsa
Allah şifa versin insallah

Cok gecmis olsun , ya hic bi yolu yok mu esiniz daha once nasil kandirip goturmustu ? Tekrar kandiramaz mi?
Yaslilara hic dayanamiyorum, heleki bi rahatsizliklari hastaliklari varsa
Allah şifa versin insallah

6-7 ay kadar onceydi.kanama ve demans cok hizli bir sekilde vucudu beyni yipratiyor.inanin 6 ay onceki haliyle alakasi yok.ben de dayanamiyorum iste.

ne zamandır mesane kanseri?

8 sene olmustur sanirim.son zamanlarinda cok susuz kaldi mesane.radyoterapi zaten mesaneyi sertlestirdi.kegel egzersizini yapmadi,su icmedi ve simdi mesane tas gibi.esneklik yok o yuzden kanama var.yapi olarak zaten cok inatci biri bir de ustune bunama hastaligi....kv deme aciyorum uzuluyorum artik.perisan oldu kadin.ustu basi batiyor surekli degistirip duruyor.Allah sonumuzu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…