Hiçç beklemeyin siz uygun bi dille söyleyin sonra sizden habersiz eşiniz çeker verirse daha çok üzülürsünüz hem siz bi ailesinîz tabi ki sizinde konuşma hakkınız varmerhaba hanımlar... hemen konuya gireyim.. ben işten ayrılıp tazminat aldım ve doğum yaptığım için devletten doğum parası aldım bunları hesaba attık.. kp bunu öğrendiğinden beri yazlık alıcam ve siz de 10-15 milyar verin diyor. eşim yazlık almak gibi düşüncem yok dedi geçiştirdi ama hala istiyor.. evimizin tapusu yok ilerde tapu alırken para lazım olacak ve çocuğumuz var illaki kenarda para şart. ama kp bunları düşünmüyor eşim de o para benim güvencem veremem falan demiyor. artık ben demek zorundayımki bir daha istemesin. sizce benim parayı veremeyiz falan diye konuya girmem uygun olur mu ?
o zaman sakın yüz verme daha kendi eviniz yokken yazlık da nesi? sen konuyu açma kötü olursun eşin konuşsun çok da gerek olursa eşin konuyu açsın send ebaba biz yazlık istemiyoruz önce bi evimiz olsun ilerde alırız belki yazlığı da dersinizooo eşim benden yüz bulsa hemen babasına verir parayı
Yazlık herkese uyan bir sistem değil. Özellikle kadınlar ićin tatil gibi olmuyor.merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim.. ben işten ayrılıp tazminat aldım ve doğum yaptığım için devletten doğum parası aldım bunları hesaba attık.. kp bunu öğrendiğinden beri yazlık alıcam ve siz de 10-15 milyar verin diyor. eşim yazlık almak gibi düşüncem yok dedi geçiştirdi ama hala istiyor.. evimizin tapusu yok ilerde tapu alırken para lazım olacak ve çocuğumuz var illaki kenarda para şart. ama kp bunları düşünmüyor eşim de o para benim güvencem veremem falan demiyor. artık ben demek zorundayımki bir daha istemesin. sizce benim parayı veremeyiz falan diye konuya girmem uygun olur mu ?
Bence nazik bir şekilde konuşarak durumu siz anlatmaya çalışın. Akrabaların aile işleriyle, para meseleleriyle bu kadar içli dışlı olması ileride büyük sorunlar yaratabiliyor. Mesafeli olmanın faydası var derim ben.merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim.. ben işten ayrılıp tazminat aldım ve doğum yaptığım için devletten doğum parası aldım bunları hesaba attık.. kp bunu öğrendiğinden beri yazlık alıcam ve siz de 10-15 milyar verin diyor. eşim yazlık almak gibi düşüncem yok dedi geçiştirdi ama hala istiyor.. evimizin tapusu yok ilerde tapu alırken para lazım olacak ve çocuğumuz var illaki kenarda para şart. ama kp bunları düşünmüyor eşim de o para benim güvencem veremem falan demiyor. artık ben demek zorundayımki bir daha istemesin. sizce benim parayı veremeyiz falan diye konuya girmem uygun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?