kızlar öncelikle şöyle anlatayım. Bir yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz ve şu ana kadar hiç bir sıkıntımız sorunumuz olmadı eşimin ailesi kayınvalidem ve kayınpederim bana karşı çok iyi ve anlayışlı insanlar. Yaklaşık bir hafta önce ben onlara çıkmıştım eşimi arıycaktım telefonum evde kalmıştı kayınpederim benden ara kızım dedi o zaman ona bi msj gelmişti msjı açmadığım için sadece yarım cümle bi yazı gördüm bir bayan " canım ben aşkınlarda..." diye bişey yazıyodu.Bayan adı ve soyadıyla telefona kayıtlıydı. Benim içime bi kurt düştü böyle böyle die anlattım. Eşim babam öyle şey yapmaz arkadaşıdır belki falan dedi hiç kondurmadı babasına böyle bişeyi. Bende kayınpederimin facebookundan arkadaşlarına baktım bu kadın arkadaş olarak ekli. Ve annesi rahatsızlanmış kayınpederim geçmiş olsun arkadaşım yazmış. Bende bunu görünce dedim bi arkadaşı demekki. Ama dün telefonu ortalıktaydı yaptığım çok ayıp bişey ama girdim msjlarına baktım. Kayınpederime akşam internette konuşuruz unutma artık hayatında bende varım beni ihmal edersen bende bazı şeyleri bi kez daha düşünürüm gibi bi msj yazmış. Eşimin annesi babası Yaklaşık 55 yaşındalar. Kayınvalidemin rahatsızlıkları var kayınpederim ondan daha genç gösteriyo fakat bildiğim kadarıyla kayınvalidem eşinin ihtiyaçlarını karşılıyo çünkü bazen birlikte banyo yaptık falan die bahsediyo ben utanıyorum duymamazlıktan geliyorum. Şimdi napıcam bilmiyorum. Eşime söylemedim, kimseye söylemedim.Kayınvalidem eşini çok seviyo. Kayınpederimde eşine hep aşkım hayatım falan die hitap ettikçe bnm içim içimi kemiriyo. Bana yol gösterin facebookta kadının çalıştığı yeri falan yazıyo kim olduğumu söylemeden kadına mı ulaşsam napsam arada kaldım.
azgın teke vakası ,aldatma hiç kimseye yakışmaz yakışamaz da bu yaştaki erkeklere özellikle diyecek laf ancak budur,
kadın kaç yıllık kocasına tabi kondurmaz böyle bir şeyi çocuğu da sen ne kadar anlatsan da boş,
en iyisi eşinin ne yapacaklarına karar vermesi tabi o da ortada kanıt yokken inanmaz inansa bile ne olacak
annesine söyleyecek kadın bu saatten sonra boşanır mı? hiç sanmam "kocam" diye sahiplenecek ,
affedecektir ...belki geçmişte bile bazı şeylerini gördü affetti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?