kayınpederim ve kayınvalidemi aldatıyor.

butür işler hep benı bulur bende denk geldım kayınpederin telde mesaja kayınım yasine söyledimm ona babandan tel al mesajlara bak dedim ben caresız kaldım dedim zaten kayıneder he yaparmıs annem biliyor yanı ve yasin banadediki ben kontorcuyum kontor attırırsa yukleme dedi numarayı aldım kadını aradım pardon yanlıs numara ayakları attım cok cesaretlıyımdır erkek gibiyimdir o tür seylerdee..kadın gerı aradı kımsın falan sunun geliniyim dedim ne oldu bı sıkıntımı var dedim kem küm etmeye basladı bır daha aramaı kayınpedere gelınce kontor istedi aradı benı kusura bakma baba kontor istiyorsan yasin yuklenmeyecek dedi sorun olursa benı ararsın dedi dedim ve kapattım sonra bıraktı o işleri.. sanırım tekrar yapar bencee

Kadına ulaşma bence suçlu sen olursun...
Söyleyeceksen eşine söyle ne yaacağını o düşünsün...

kızlar bayramdan dolayı eşim hep evdeydi cvp yazamadım ama dediğinizi yaptım. Eşime öncelikle dedim baban hiç gençken falan anneni aldattı mı öyle bişey duyuldu mu falan. Eşim yok hayır dedi. Hani geçen ben bi msj görmüştüm hani bi kısmını, içime o yüzden bi kuşku düştü telefonuna bi daha baktım Annen için çok üzüldüm dedim ağlamaya başladım ama gerçekten çok üzüldüm duymasını hiç mi hiç istemem. Dedim böyle böyle yazıyodu. Tahmin ettiğiniz gibi eşim bana önce biraz kızdı sanane sen nie karıştırıyosun babamın telefonunu. Karıştırdın noldu şimdi napıcaz biz. Madem öğrendin geldin bana nie söylüyosun napayım ben anneme mi söyleyim. Annem bu yaştan sonra babamdan mı boşanıcak. Gidip kadını mı bulayım, babama mı söyleyim. Napayım ben şimdi falan die tepki gösterdi. Bende dedim ne bileyim bişey yaparız belki die söyledim ya bizden önce birlikte gezdiklerini falan başkası görürse belki biz müdahale ederiz gibi geldi falan dedim. Babamın gidip kadına ev tutacak hali yok belki bi iki kere görüşmüşlerdir ne blieyim falan dedi eşimin de kafası çok karıştı. ama söylemem lazımdı bana da bu yük ağır geldi. Şimdi napıcaz bilmiyoruz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…