öncelikle sakin olun bebeklerinizi sevin
allah onlara sağlık versin
şimdi yardım mı ettiler değil sanırım banka kredisi yerine siz kp ye ödeyelim demişsiniz o yüzden sürekli bekliyorlar
hem çok daha iyi yarın öbür gün nerden belli bişey demeyceği takır takır ödeyin kurtulun kendi paranız kendi eviniz kendi bebişleriniz
böledir işte elti olunca kıskançlık oluyo yani biri diğerini çok kıskanır valla canım iş eşinde biter ya diğeride para ödesin dicek babasına yada bende ödemiyorum benim durumum bu kadar kötüyken ödüyorum da o neden ödemiyor falan dicek allah korusun babaya birşey olunca da herkes malın sahibi olur.ben kv den birşey alsam kuruşu kuruşuna ödemek isterim sonrasında kimse yüzüme vurmasın die malıma benden çok sahip çıkmasın die benm kv yaptığını söyleyen biri çünkü ama haksızlığa uğruyoruz diyosan kocan bunu yapacak sen söyleyincede suçlu olursun dimi.
eşimde biran önce ödeyip kurtulmak istiyo ama benim sinirimi bozan kaynımgilden neden istemiyolar hep bizden bekliolar
Belki de kaynınız kp nize duygu sömürüsü yapıyordur. İşler kesat geçinemiyoruz felan. Siz bir şey söylemediğiniz için sizden belkiyordur. Onlarda -sözde kötü olan- durumlarını düzeltsin diye bekliyordur.
Size borç vermiş ya. Ne insanlar var.Eşimin arkadaşı var hem babasının evinin kirasını hem kendi kirasını ödüyor ayrıca ev geçindirip dükkanında kirasını ödüyor.Annesinin babasının maaşıda var.Ona rağmen öde diyorlar, düşün.
benden sana tavsiye. borcununzu ödeyin kurtulun.
başkalarının aldığı ödediği sizi ilgilendirmesin. sonuçta ilk başta borç olarak demişsiniz onlarda haklı olarak isterler.
öbür kaynınla ilişkilerine birsey diyemeceğim.
bugün iyiken yarın kötü olabilirler. ne olacağı belli olmaz.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum ödeyin kendi evinizde kafanıza göre yaşayın. yarın birgün bu evi biz aldık diye tepene çıkarlar söyleyim..
beklerler beklerler hem de banka gibi günü gününe kp öediğinizden sürekli para bkliyorlar
sen sanırım altınlarını düşünüyorsun
evet altınlarımıda düşünüyorum eşim 3 ay ödeme yapmasın bana bilezik alsın diyorum en azından birazcık kıyıda bi birikim durur
Siz kp den borç almışsınız ayn şekilde kaynınız da almış. Onun ödememesi sizi bağlamaz nasılsa ödemiyor bizde ödemeyelim mantığı bana tuhaf geldi. Sıkıntı çekiyorsunuzdur dersiniz ki baba bizim sıkıntımız var bizi biraz idare et. Belki yardımcı olur hiç denediniz mi? Kaynınızın aldığı borç işini görmüştür altın bozmaya gerek kalmamıştır bence bunun için suçlayamazsınız onları. Sizde borç alırken onu hesap ediğ alsaydınız.
Mantık olarak baktığınızda adamın kendi parası, istediğinden borcunu ister istemediğinden istemez. Onun kararı.
Duygusal olarak bakarsak evlatlarına eşit davranmalıydı. Bir ihtimal onlar beraber oturum yiyip içtikleri için kendilerine daha yakın görüyor olabilir.
Ayrıca ikizleriniz olması kimseyi çatlatmaz, siz bunlarla uğraşmayın da kendi sorununuza odaklanın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?