kayınpederim ve uyanık kaynım

Başkasının aldığı para ister borç olsun ister olmasın sizi ilgilendirmez. Siz borç niteliğinde almışsınız o parayı ve borcunuzu ödemelisiniz. siz kendi borcunuzdan sorumlusunuz. Ha ödeme güçlüğü çekiyorsanız kayınpederinize sorun "biraz sıkışığız 2,3 ay ödemeyemezsek zorda kalır mısın ? " diye.

etraftan negatif eleştiri alınca neden ama bana bunu demişti,şöyle yapmıştı vs vs diye sıralıyorsunuz?keza hiç inandırı gelmiyor.

hiç bişeyi size inandırmak zorunda deilim yaşanılanları siz deil ben biliyorum ben buraya beni eleştirin diye konu açmadım sinirlerim bozulduğu için açtım ve sizinle uğraşamıycam yazmazsanız sevinirm

kıskançlık deil haksızlığa gelemiyorum herşey eşit şartlarda olsa kimse beni ilğilendirmez ama neden ortada ikilik var

e iyi de bu kocanın bileceği iş,onun anne babası sonuçta

ayrıca adamdan borç diyerek almışsınız,hamileliğinde de idare
etmiş daha ne yapsın adam?

hiç bişeyi size inandırmak zorunda deilim yaşanılanları siz deil ben biliyorum ben buraya beni eleştirin diye konu açmadım sinirlerim bozulduğu için açtım ve sizinle uğraşamıycam yazmazsanız sevinirm

biz de yaşananlara şahit değiliz ki senden yana olalım. ne anlatıyorsan o çerçevede yorum yapıyoruz.
senin de tahammül sınırın zayıfsa bence konu açıp daha çok gerilme..

ayrıca ben hamileyken eltim bana bence birisi kesin ölücek demek nedemek oluyo kıskançlık değil de sizce ne bu ? bir hamile bayana bu söylenebilirmi sizce

Değil tabiki kimse kimseye böyle konuşamaz ama eltinin o şekilde konuşması çokta umurunda olmamalı. Böyle konuşmaya devam edersen eltini kıskandığın için para konusu yüzünden eltisini çekemeyen durumuna düşebilirsin, uyarayım istedim.

kıskançlık deil haksızlığa gelemiyorum herşey eşit şartlarda olsa kimse beni ilğilendirmez ama neden ortada ikilik var

Dünya böyledir işte, bazen öz anneler bile iki evladı arasında eşit olamazlar. Böyle yakınarak birşey düzeliyor mu? Hayır. O zaman bardağın dolu tarafını görmek zorundasınız. Kayınpeder vermese bankadan alacaktınız ki faizini düşünün öncelikle. Burada kayınpederinden aldığı borç sayesinde ev almanın lüks olduğu insanlar vardır mesela?

Nasıl kıskançlık değil. Kayınpederinizin parası nasıl isterse öyle harcar. Kimseye laf düşmez. Haksızlık falan yok ortada. Hem haksızlık olduğunu düşünecek biri varsa o da eşiniz.

kusura bakmayın ama konu açtım diye kimse kk'yı zimmetini alamıyor,istediğim konuya yorum yapabilirim

ayrıca bende kimseye inanmak zorunda değilim

insanlar sizi pohpohlamıyo diye bu kadar fevrileşmeyin

Son düzenleme:
biz de yaşananlara şahit değiliz ki senden yana olalım. ne anlatıyorsan o çerçevede yorum yapıyoruz.
senin de tahammül sınırın zayıfsa bence konu açıp daha çok gerilme..

siz anlattığım konu deil anlattığım konunun dışına çıkarak yorum yapıyosunuz

kesinliklee çook haklısın. oohh ne alaa memleket vallaa. eltin gelinde sen nesin. bide onlara iki tane torun vermişsin (maşaallaah 41 kere) insan hadi gelinini oğlunu gecerde torunlarını düşünür

kusura bakmayım ama konu açtım diye kimse kk'yı zimmetini alamıyor,istediğim konuya yorum yapabilirim

ayrıca bende kimseye inanmak zorunda değilim

insanlar sizi pohpohlamıyo diye bu kadar fevrileşmeyin

işte bu tür konularda yandaş bekleniyor sanırım. hani gelinler familyası olarak sevmeyiz ya kpderleri falan... saydıracağız sanıyorlar hep ama haklıya haklı yani.

Bu konu dışında peki ayrımcılık(?) yaptıkları bir şey oldu mu?

işte bu tür konularda yandaş bekleniyor sanırım. hani gelinler familyası olarak sevmeyiz ya kpderleri falan... saydıracağız sanıyorlar hep ama haklıya haklı yani.

aynen öyle insanlar sevinecek diye .neden haklı gördüğümüzü söylemeyelim ki

ayrıca ben hamileyken eltim bana bence birisi kesin ölücek demek nedemek oluyo kıskançlık değil de sizce ne bu ? bir hamile bayana bu söylenebilirmi sizce

Pardon da şimdi açtığınız konuyla eltinizin ne alakası var ama eltimde bana bunu demişti diye araya koyuveriyorsunuz bunu. Hiçbir alakası yok eltinizin iyi niyeti kötü niyeti ilişkiniz değil tartışılan alınan borç. Eğer siz ev almak için değil de öylesine para veriyor olsaydınız kayınpederinize yardım ediyor olsaydınız ama kaynınız yardım etmeseydi anlardım ancak siz bir ev almışsınız bundan bir kazancınız var zaten ondan almasanız bankaya faiziyle ödeyecektiniz 100 bin aldığınızı 150 bin olarak geriye ödeyecektiniz. Eltinizin altınlarına neden taktınız bu kadar o altınlar gelinin mihridir ister verir ister vermez onu bağlar siz verirsiniz o da sizi bağlar kimseyi vay altınlarını vermedi diye de suçlayamazsınız borçlarını ödemiyorlar diye de sonuçta kaynınız borcunu babasına ödese de ödemese de siz o borcu ödeyeceksiniz yani 3 ay ödemeyelim eşim bana altın alsın demek kime zarar eşinize zarar neden çünkü 3 ay geriye gidecek borcunu 3 ay ertelemiş olacak bunun yerine borcu bir an önce bitirip sonra size altınlarınızı alsa daha iyi değil mi hem de babası tarafından laf duymamış olur. Kaldı ki bu insanlar sizi de idare etmişler 9 ay sürekli dr gitmişsiniz masraf var diye borcunuzu ödememişsiniz şimdi onları idare etmelerine neden bozuluyorsunuz Allah razı olsun darda koymadılar elimiz bolken ödedik yoksa bankaya nasıl öderdik boşuna faiz ödeyip ben yemedim al sen ye yapmadık bankaya dememiz lazımken eltim altınları vermedi ben de altınlarımı isterim, yok işleri iyi gidiyor ben biliyorum ya işleri iyi bile gitse yeni açılan dükkanın gideri vergisi vs. olur yani mutlaka ödeyecektir kayınpederiniz para bırakacak birine benzemiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…