• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederim ve uyanık kaynım

Benim kayınpederimde araba aldık kenarımızdaki parayı hepten vermeyelim diye az kenarınızda kalsın dedi ben vereyim bana borçlanın dedi bankadan çekmeyin dedi birazını da ondan aldık ona ödedik ama bankadan alsak dünyanın faizini öderdik boş yere 1 aldığımızı beş öderdik geriye. Ama yurtdışındaki oğluna ne paralar gider hiç hesabını yapmam bana yapılan iyiliğe bakarım ben benim işimim gördü mü gördü tamam. Daha yeni İstanbul'un çok iyi bir semtinde ev sattılar kaynım olurken kalıyormuş orada paranın yarısını geldiğinde verdiler ve o paranın yarısı bile bizim şu an oturduğumuz evi satsak etmez bile. Ama sonuçta bize de ev verdiler biz kira vermiyoruz ben diyebilirdim o zaman madem o satıldı biz de bunu satalım o ev parasına tamamlasınlar lüks eve çıkayım diye ama iki oda küçük evim hiç öyle isteğim olmadı hatta satıp üzerine rahatça paramızı koyupta da ev alabiliriz ama teklif bile etmedim. Kafamı sokacak evim var kira ödemiyorum Allah razı olsun diyorum kayınpederimde hak yiyecek biri değil yani.

benim sinirlerim zaten bozuk ve sizde bozdugunuz için Allaha havale ediyroum sizi

bak çok samimi bir tavsiye bu...başka üyeliğin yoksa yenisin.. diğer topiklerde neler neler konuşulur. şurada bir kaç kişi kendi fikirlerini söylemeye çalışıyor; sen Allah'a havale ediyorsun.
bence sen eleştiriye açık biri değilsin.
o yüzden başka konu açma, haybeye sinirlenirsin.

et kime havale edersen et
bi konu açtın bende yorum yaptım
ister beğen ister beğenme

ha biz teraspistmiyiz?sinirlerini yatıştırmak zorundamıyız?

terapist misin bilmem de.. sinirleri yatışsın diye konu açmış ya:51:

et kime havale edersen et
bi konu açtın bende yorum yaptım
ister beğen ister beğenme

ha biz teraspistmiyiz?sinirlerini yatıştırmak zorundamıyız?

kırıcı yorumlarla üstüme gelmeyebilirdiniz istediginizi düşünüp yazabilirsiniz ama bir insanı kırmayı başarmak cidden çok incitici ben size benim ruhumu okşayın demedim ister benim fikirlerime saygı duyun ister beni haksız görün ama krıcı yorumlar beni zedeler çektiklerimi bilmedğiniz için burdakiler sadece bir bölüm oldugu için bukadar üstüme gelmek beni ciddi anlamda yorar

ne buldum delisi olmuşsun arkadaşım.
bankaya milyarlarca faiz ödemediğiniz için şükredip kayınpederinizin ellerini öpeceğinize isyan ediyorsunuz.
kimin neyi ödeyip ödemediği, altını, parası sizi ilgilendirmez.siz kendi sözünüzü tutun önce.
kayınvalidenize yakın oturup yemeğinizi onlarda yiyor olsaydınız eminim çok daha farklı şikayetleriniz olurdu.
yaptığınız çok çocukça bi kıskançlık, bari düşüncelerinizi eşinize yansıtıpta kendinizi küçük düşürmeyin derim.

Zor durumda olduğunuz için çok üzüldüm.Umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulursunuz. Şimdi gelelim durumunuza... Boşuna faiz ödememek için bankadan çekmedik demişsiniz. Eğer bankadan para çekseydiniz kredisini ödemeyen insanlar var bende ödemiyorum taksitlerimi diyebilecek miydiniz? Altın konusuna gelince. Altınlarınız mehir verip vermemek size kalmış. Siz ev sahibi olmak için vermeyi seçmişsiniz. Son olarak Allah bağışlasın çocuklarınızı ama keşke böyle bir borca girmişken daha iyi korunsaydınız.Diğerlerinin kişilerin babalarından maddi olarak bu şekilde faydalanması onların karakter yapılarını gösterir. Siz böyle bir şeyi hazmedemeyip borç olarak alıp ödemeyi tercih etmişsiniz. Bu sizin karakteriniz ya seçiminizin arkasında sağlam duracaksınız. Yada ayıpladığınız eltiniz ve kaynınız gibi davranacaksınız seçim sizin.

cnm sana hak veriyorum . insan kızar tabiii. ayırım olunca. tabiki sizinde canınız sıkılabilir bu duruma. kp onlara inisiyatifini kullanmış. benim kv de de damata 12li iç çamaşırı düzer. eşime bir tane don aldı. şimdi bu borç bana kalır dedi. şimdi bu eşimin sorunu8mu hayır. bende üzüldüm tabiki

ama kp sonuçta size yardım etmiş. sayesinde ev almışsınız. kredi çekseydiniz zorunuza mı gidecekti ödemeler. faiz ödememişsiniz ne güzel. siz biraz eltinizi kıskanmışsınız. onun bilezikleri duruyor diye. boşveriz sizinki güzel bir amaç için gitmiş. eşin sana yine alır. canın sağolsun takma hiç. ya hiç para vermeseydi dimi. iyi tarafından bak bana göre

kırıcı yorumlarla üstüme gelmeyebilirdiniz istediginizi düşünüp yazabilirsiniz ama bir insanı kırmayı başarmak cidden çok incitici ben size benim ruhumu okşayın demedim ister benim fikirlerime saygı duyun ister beni haksız görün ama krıcı yorumlar beni zedeler çektiklerimi bilmedğiniz için burdakiler sadece bir bölüm oldugu için bukadar üstüme gelmek beni ciddi anlamda yorar

sizi kıracak incitecek ne dedim ben
lütfen açıklarmısınız?
sizin neler yaşadığını neler çektiğinizi bilemem ben müneccimmiyim

açtığınız konuda (kpden alinan borç) haksızsınız bana göre,fikrimi hiç bişey değiştirmez

bence yanlış düşünüyorsunuz;

kendimden örnek vereyimmm 6yıllık evliyimm, eşimin ailesinden çok ii durumu ailemin,,,eşim evin bir oğlu ablası var,ev aldık bütün altınlarımı gönüllüce seve seve sattım çünkü benim yuvam orası ailem için alınıyor,,,10 milyar k.pederim yardım etti,ailem ankastremi aldı birazda onlar yardım ettiii,şimdi eşimle bir ödüyoruz borcumuzu kimseden beklentim yok kimseyede evimi karıştırmaya niyetim yokkk,eşim gurur duyuyorum seninle diyor,,,bende diyorum ailemdeki kalacak ev nasıl olsa çocuklarımızın biz kendimiz yapalımm, ne sen benim ailemden isteyecek kadar gurursuzsun nede ben senin ailenden iste diye seni ezecek kadar deliyim dedim....anlarsın umarımmm

Öncelikle sakin olun.. Rabbim bebişlerinize hayırlı ömürler versinn.. :nazar:
Bakın herkesin bütçesi vicdanı ayrıdır.. Siz bence borcunuzu ödeyerek en güzelini yapıyorsunuz. Zaman ne gösterir bilinmez yarın öbür gün ne olacağımız belli değil. Siz borcunuzu ödeyin bitirin boşverin ödemişler ödememişler.. Ortada bir haksızlık varsa zaten zamanla hak sahibini bulur. Bebişlerinizle ilgilenin onların en çok size ihtiyacı var. :31:

aileler genellikle zayıf karekterin yanında olur eşinz işini halledebilyorki ondan bi beklentileri var ortada bir evlat ayırımı var ama sonunda iyi olan siz olucaksınız boşverin

Son düzenleme:
Öncelikle sakin olun.. Rabbim bebişlerinize hayırlı ömürler versinn.. :nazar:
Bakın herkesin bütçesi vicdanı ayrıdır.. Siz bence borcunuzu ödeyerek en güzelini yapıyorsunuz. Zaman ne gösterir bilinmez yarın öbür gün ne olacağımız belli değil. Siz borcunuzu ödeyin bitirin boşverin ödemişler ödememişler.. Ortada bir haksızlık varsa zaten zamanla hak sahibini bulur. Bebişlerinizle ilgilenin onların en çok size ihtiyacı var. :31:

güzel yorumunuz için teşekkürler evet boşvermeliyim onları olan bana olucak yoksa

iyi de siz başta öyle anlaşmışsınız adam da size o parayı o şekilde vermiş..
almasaydınız o zaman..
o onun kendi oğulları arasında verdiği bi karar..
bence size laf düşmez..

Tencere dibin kara, seninki benden kara.

Eltinin "çatladığını" düşünüyorsun ama kıskançlık krizine giren sensin bana kalırsa.

Kaynını uyanıklıkla suçluyorsun ama zor durumdayız diye yalan söyletip kocana, bilezik alma planları yapıyorsun.

Valla kocalarının ailelerini; domuzdan kıl koparmak kârdır mantığıyla yolunacak kaz gibi görenlere öyle sinir oluyorum ki.

insanlar ailesinin yanında saf ayağına yatarak işini öyle güzel gördürüyolarki eşinizde kendi işini kendi halleden biriki ailesi onu düşünmüyor kaynın işini güzel helletmiş
bide dikkatimi şu çekti genellikle yeni evleniceklere k.valideden uzak durun araya mesafe koyun derler bunun aksine yapmazlarsa pişman olucakları sylenir ama eltin k.validesinde yemek yiyolarmış para gderleri yok diyosunuz oohhh ne rahatlar diyosunuz sizin gözünüzde iyi yani iyide olunabiliniymuş k.valideyle yakın oturunca

k.validem çok iyidir onların araları iyi değil ama sırf akşam yemek yapma derdi olmasın diye yerler giderlr evlerine

Back
X