- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Benim kayınpederimde araba aldık kenarımızdaki parayı hepten vermeyelim diye az kenarınızda kalsın dedi ben vereyim bana borçlanın dedi bankadan çekmeyin dedi birazını da ondan aldık ona ödedik ama bankadan alsak dünyanın faizini öderdik boş yere 1 aldığımızı beş öderdik geriye. Ama yurtdışındaki oğluna ne paralar gider hiç hesabını yapmam bana yapılan iyiliğe bakarım ben benim işimim gördü mü gördü tamam. Daha yeni İstanbul'un çok iyi bir semtinde ev sattılar kaynım olurken kalıyormuş orada paranın yarısını geldiğinde verdiler ve o paranın yarısı bile bizim şu an oturduğumuz evi satsak etmez bile. Ama sonuçta bize de ev verdiler biz kira vermiyoruz ben diyebilirdim o zaman madem o satıldı biz de bunu satalım o ev parasına tamamlasınlar lüks eve çıkayım diye ama iki oda küçük evim hiç öyle isteğim olmadı hatta satıp üzerine rahatça paramızı koyupta da ev alabiliriz ama teklif bile etmedim. Kafamı sokacak evim var kira ödemiyorum Allah razı olsun diyorum kayınpederimde hak yiyecek biri değil yani.