- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Bende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artıkYolculuğa çıkacağınız için akıllarının sizde kaldığını düşünmek istiyorum. Olabilir mi böyle
Sürekli bi yere seyahete gitsek annesi arıyor yola çıktınız mı, sonra arıyor vardınız mı? Benim ailem bile bu kadar aramazBunu da söyle. Baban o haldeyken zırt pırt aramaları tuhaf ve ayıp. Senin aileni geri görüyorlar, onlar erkek ailesi ya hani. Kabul edilecek şey değil. Yarınlar yokmuşcasına bir tavırlara girmişler, o görümceni evlendirmeyecekler sanki.
Ahaha evet evlenince kıymete biniyorlar. Biz görüşürken eşim “ailemle 4-5 günde bir konuşurum telde” demişti. Evlendik, Allahın günü gelip “annem selam söyledi, kardeşim selam söyledi” deyip durduBende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artık
Tamam işte bak ailene özel değilmiş araması.Sürekli bi yere seyahete gitsek annesi arıyor yola çıktınız mı, sonra arıyor vardınız mı? Benim ailem bile bu kadar aramaz
Rahatsız oluyor musunuz peki ? Ya da birşey söylüyor musunuz? Bu kadar sık aramalarından dolayı rahatsız oldugumu söylesem kötü gelin mi olurum acabaAhaha evet evlenince kıymete biniyorlar. Biz görüşürken eşim “ailemle 4-5 günde bir konuşurum telde” demişti. Evlendik, Allahın günü gelip “annem selam söyledi, kardeşim selam söyledi” deyip durduhala da annesi beni aramaz ama oğlunu sık sık arıyor biliyorum
Ben bir şey demiyorum. Annesidir sonuçta. Beni çekiştirmediği sürece oğlunu arar tabiiRahatsız oluyor musunuz peki ? Ya da birşey söylüyor musunuz? Bu kadar sık aramalarından dolayı rahatsız oldugumu söylesem kötü gelin mi olurum acaba
Sen her gün konuştuklarını söylüyorsun ama kocan her gün konuşmuyorum diyor. Hanginiz doğru söylüyor? Kafam karıştıBende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artık
Benim kayinpeder de esimi sık sık ariyor,beni cocuk olmadan once hic aramazdi,cocuk olunca aramaya basladi sinir oluyorumBende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artık
Ben de dedim ben görüyorum duyuyorum hiç çevirme dedim öyle kapanıp gitmişti konu. Bilmiyorum bunları sorun yapmamalı mıyımSen her gün konuştuklarını söylüyorsun ama kocan her gün konuşmuyorum diyor. Hanginiz doğru söylüyor? Kafam karıştı
Bir de kayınpederim hergün eşimin iş yerine giderBenim kayinpeder de esimi sık sık ariyor,beni cocuk olmadan once hic aramazdi,cocuk olunca aramaya basladi sinir oluyorum
Aramaları sorun değil, hayatınıza müdahil olmaya çalışmaları sorun. Kocaman adama 15 yaşında ergen çocuk gibi gel, git, et, tut diye emir buyuramazlar.Ben de dedim ben görüyorum duyuyorum hiç çevirme dedim öyle kapanıp gitmişti konu. Bilmiyorum bunları sorun yapmamalı mıyım
Normalde döndünüz mü ettiniz mi diye sorduklarında bozulurum bişey demem. Ama bu sefer babam bu haldeyken arayıp özellikle sormaları irrite etti beniYani iyi olduklarını söylemişsiniz genel olarak. Bizim ailede de yola çıkan insan, yola giden insan aranır merak edilir. Çıktınız mı, vardınız mı diye. Belki gerçekten yol halini merak etmişlerdir. Eşinize bunu söyleyip sorun yapmaya gerek var mı bilemedim.
Hayatımıza müdahil olsalar sert bir şekilde tepkimi verir görüşmeyi azaltırımAramaları sorun değil, hayatınıza müdahil olmaya çalışmaları sorun. Kocaman adama 15 yaşında ergen çocuk gibi gel, git, et, tut diye emir buyuramazlar.
Oluyorlar demedim olmaya çalışıyorlar dedim.Hayatımıza müdahil olsalar sert bir şekilde tepkimi verir görüşmeyi azaltırım
Olmaya çalıştıklarını mı düşündünüz yazdıklarımdan. Belki de daha saf düşünüyorum olmuyolar vs diyeOluyorlar demedim olmaya çalışıyorlar dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?