Oo carsı karıstıKiracı kp miymiş
Arayıp dava ne zaman kiracı çıkacakmı diyormuş... Yav bu konu sahipleri puzzle gibi anlatıyor sonra birleştirmek bize kalıyorÇözmeye yaklaştım peki kayınpeder ne yapmış ?
Peki bundan kayınpederin haberi varmıİhale kayınpedere kaldı iyi mi
Kp ve kiracı arasında bir bağlantı var bişi olmuş ordaYok başkasıymış kız
Sanmam yoktur, adamcağız nerden bilsin durduk yere konu kendisine gelecek, genelde kayınvalidelere kalırPeki bundan kayınpederin haberi varmı
Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde babamın malı başka kimseyi ilgilendirmez
Yok biz hepimiz onu anladıkta başlıkla konu içeriğini bağdaştıramadık.Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde babamın malı başka kimseyi ilgilendirmez
Dava bitince haber veririz birdaha sormayın de geç,oğlu kira vermeyecek ya merak ederler tabi.vardir arkasında bı sebep sizin suanki eviniz kira mi.Kızlar selam,
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Benim babamın bir evi var. Evdeki kiracı çık dediğimiz halde kaç kere ikaza rağmen çıkmadı evden. Babam mahkemeye verdi adamı. 14 ekimde mahkeme var.
şimdi problem şu ki babam kiracıyı çıkarıp bizi o eve oturtmak istiyor. Bu çok mutlu edici bir şey. Ama eşimin ailesi sürekli soruyor dava ne zaman davayı kazanacak mısınız? Dava da dava ev de ev darlandım artık. Yahu ev vermiyorsunuz veren adamın malını neden soruyorsunuz.
Dur ortalık karışık bir de kv girerse işin içine çıkılmaz olurSanmam yoktur, adamcağız nerden bilsin durduk yere konu kendisine gelecek, genelde kayınvalidelere kalır
Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlarUuu babası ev verdi die havalanmış sanki gelin kızımızee sorsunlar ne var bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?