Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde düşüncem bu rahatsızım diyip pek birşeye karışmayı düşünmüyorum.damadının ailesiyle tartışmışlar o yüzden kızının evine gitmiyor .aynen yaşlı diyip kulak tıkıycamEşini tebrik ettim . Babam o benim diyerek saçmalıklarına ses çıkarmayabilirdi. Sen biraz da rahatsız rolu yap eşinle konuş . Madem kızı var onda kalsın geldiğinde. Genel olarak yaşlılar hep böyle , her şeye konuşma karışma huyları var malesef.
başlık kayınpederim de maşallah içerik kaynana![]()
olayı akışına bırakmaya karar verdim daha gelmelerine 20 gün var şimdiden strese girdim o yüzden umursamamaya çalışıyorum şuan geldikleri zaman birşey derlerse hamileyim agırlaştım anca bu kadar oluyor falan diycem söylensin dursun cevap vermiycem dediklerinide yapmıycam
Bu ne simdi nispet yapar gibi cok komik insanlar var hakketen size mutluluklar diyelim bari..Hadi be.yuzsuzluge bak hakkatten millette ne kv ne kb lar var.okudukca sukrediyorum valla.bende kv aradim simdi.evdeysen sana gelecem yarin dedim.gel evdeyim dedi.kb la yuruyus yapiyolarmis.en son bayramda gormustum kendilerini.zaten 3 gundur benim annemlerde kaliyoduk.annem biraz rahatsizdi da.bende tek cocugum bakacak kimse yok.ben baktim anneme bugun geldik evimize.yarin gidiyim bari ozlemislerdir torunlarini![]()
Saol canimBu ne simdi nispet yapar gibi cok komik insanlar var hakketen size mutluluklar diyelim bari..