• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederim

Cok sinir bozucu seyler yasamissin. Ne kadar sacma sen onun yaninda rahat edemezsinki dusuncesizlik bu ya.. Allah sabrini daim etsin insallah

olayı akışına bırakmaya karar verdim daha gelmelerine 20 gün var şimdiden strese girdim o yüzden umursamamaya çalışıyorum şuan geldikleri zaman birşey derlerse hamileyim agırlaştım anca bu kadar oluyor falan diycem söylensin dursun cevap vermiycem dediklerinide yapmıycam

Stresli ortamda nasil doguracaksin zor durum. Bari icine atma. Gel burda anlat. Ya da arkadasina anlat. Sakin eşine anlatma. Araniz bozulur. Arkanda durursa anlat.

dün annemle de konuştum kulaklarını tıka duyma birşeyi kalkıp iş yapmaya çalışma yorma kendini alan dedi biraz daha iyim şuan

Eşini tebrik ettim . Babam o benim diyerek saçmalıklarına ses çıkarmayabilirdi. Sen biraz da rahatsız rolu yap eşinle konuş . Madem kızı var onda kalsın geldiğinde. Genel olarak yaşlılar hep böyle , her şeye konuşma karışma huyları var malesef.

Eşini tebrik ettim . Babam o benim diyerek saçmalıklarına ses çıkarmayabilirdi. Sen biraz da rahatsız rolu yap eşinle konuş . Madem kızı var onda kalsın geldiğinde. Genel olarak yaşlılar hep böyle , her şeye konuşma karışma huyları var malesef.
benimde düşüncem bu rahatsızım diyip pek birşeye karışmayı düşünmüyorum.damadının ailesiyle tartışmışlar o yüzden kızının evine gitmiyor .aynen yaşlı diyip kulak tıkıycam

Okurken sistim valla. Esinde neden herseyin hesabini veriyorki? Esinle konus gelmesinler. Allah korusun depresyona girersin felan.

olayı akışına bırakmaya karar verdim daha gelmelerine 20 gün var şimdiden strese girdim o yüzden umursamamaya çalışıyorum şuan geldikleri zaman birşey derlerse hamileyim agırlaştım anca bu kadar oluyor falan diycem söylensin dursun cevap vermiycem dediklerinide yapmıycam

Hayal kuruyorsun. Kp'in dediklerini bal gibi yapacaksin, bunu sende biliyorsun. Yapmazsan bile esin seni zorlar. Senin ile ayni evde yasayan insanlarin yorumlarini duymamak, onlara göre davranmak imkansiz.

Sen bu gelecek aylarda tekrar karanlikta, stressli ve hizmetli bir hayat yasayacaksin. Bebegine bile istedigini alamayip, istedigin gibi davranamazsin. Ve tüm bu olaylardan sonra hiç kimse sana madalya takmaz. Hiç kimse seni "iyi gelin" olarak görmez. Yarin birgün bir eltin olursa, ve bu saçmaliklari tolere etmezse, gör ki o elti ne kadar deger görecegini.

En fazla esin onlar gittikten sonra bir tesekkür eder. Eder tabi, hem seni ezdiriyor, hem tesekkür ediyor :KK14:

Valla canim benim allah yardimcin olsun ne insanlar var ya allah kotuye dusurmesin. Su an benim Kayinpederimde karsimda oturuyor dunya iyisi bir adamdir eve gelir yemegini yer tv nin karsina bi oturur sesi solugu cikmaz evde var mi yok mu anlayamazsn bende 5 aylik evliyim evim kayinvalideme 5 dk yemek yaptirmaz bana calisiyorum diye her aksam is cikisi onlarda yeriz bi gun gitmesek ararlar hergun halimi hatrimi sorar maddi sikintimizda destek cikar cok icten adam gibi bi adam kendi babamdan daha kiymetli bana Kayınvalidemde cok konusur ama iyi kadindir onume koyar.onumden kaldirir ilk gelinleriyim hatta ben cocuk icin erken oldugunu dusunuyorum o bana sen yap ben bakarim Annem diyo:) ama esimde bitiyor hersey oyle olsalar bile esim musade etmezdi buna esinle konus canim resmen iskence hamile haline cekmek zorunda degilsin hatir da bi yere kadar gonulde esin ciddiyetini rahatsizligini anlasin. Tepkisini koysun. Allah yardimcin olsun uzuldum valla.

böyleleri numunelik.hala kaldı mı ya böyle adamlar.yok siz kalkın sonra yiyin falan.ikinci sınıf muamelesi yapıyo resmen gelinsiniz diye.siz sabırlıymışsınız.ben çok snirlendim valla.çenemi tutamazdım sanırım.birde doğum zamanı çocuğu emzirceksiniz lohusa halde aynı evde nası olcak..Allah sabır versin.neyseki eşiniz anlayışlı onun için dişinizi sıkıcaksınız artık.

Hadi be.yuzsuzluge bak hakkatten millette ne kv ne kb lar var.okudukca sukrediyorum valla.bende kv aradim simdi.evdeysen sana gelecem yarin dedim.gel evdeyim dedi.kb la yuruyus yapiyolarmis.en son bayramda gormustum kendilerini.zaten 3 gundur benim annemlerde kaliyoduk.annem biraz rahatsizdi da.bende tek cocugum bakacak kimse yok.ben baktim anneme bugun geldik evimize.yarin gidiyim bari ozlemislerdir torunlarini :D
Bu ne simdi nispet yapar gibi cok komik insanlar var hakketen size mutluluklar diyelim bari..

kolay dogumlar dilerim şimdiden
eşinle konuş gelmesinler eşin ailesini ikna etsin bir şekilde
40 çıksın öyle gelsinler

Oy okurken içim şişti valla anneler yakınsa hiç çağırma bu adam sana erken dogum yaptırır Mazallah

Bidaha terbiyesizlik Yaparsa Kayınpederin Tersle gitsin..

Back
X