kayınpederimden bıktım usandımmmm

Sevmekcokzor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
256
166
23
29
merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm :(

Sizinle Yaşaması çok Saçma olması gereken ayrı eve çıkmalı bu durumu eşinle Konuş ve sıkıntılarını dile getir bir an evvel ... Çapkınlıkları için de söyleyecek söz bulamadım

Eşiniz birşeyler düşünmeli Ada'm hala uçkur derdindeyse bu yaşında diyecek birşey yok.Yakışık almaz bakıcı tutulsun ya da evlensin.

80 i geçkin Ada'mın size Nasıl bir yardımı olabilir ki

Bana taktı diyorsunuz ne yapıyor

Klasik yaşlı işte herşeyi o bilir

Hep eskiler iyidir, gelinler hem bir şeyden anlamaz hem söz dinlemez vs vs

Çözüm kadın ile evlendirin

Çocugu besle büyüt sonra elin kizi gelsin bu yaşli dedeyi ne yapayimmm bennnn. Adami evladi bakmayacakta kim bakacak. Istemiyorsan en basindan kabul etmeseydin.

Ne guzel yaa. Yarin obur gun siz de yaslanip cekilmez bir hale geleceksiniz. Elin oglu demez insallah ne yapalim biz bu yaşli neneyi diye. Keser doner sap doner olayi bu.

Çocugu besle büyüt sonra elin kizi gelsin bu yaşli dedeyi ne yapayimmm bennnn. Adami evladi bakmayacakta kim bakacak. Istemiyorsan en basindan kabul etmeseydin.

Ne guzel yaa. Yarin obur gun siz de yaslanip cekilmez bir hale geleceksiniz. Elin oglu demez insallah ne yapalim biz bu yaşli neneyi diye. Keser doner sap doner olayi bu.
Hislerime tercüman oldun adeta ne hale geldı bu ınsanlar 80 yasındakı afamdan bahsedıyoruz

adam 80 yasinda diye kocasinin babasi diye gelin ne bakmak zorunda ne de onun curkinlklerine katlanmak zorunda. otursun gelin degil de oglu baksin o zaman. yasli diye her yasliya saygi mi duyulacak? bazen sasiriyorum yorumlara. konu sahibi esi le konus konussun babasiyla. az dirdir tywaletten temiz ciksin eve de katki saglasin. bunlar zaten siz soylemeden yapilmali ama madem orali degil uyarin

80 yasindaki adam ne kadar kotu olursa olsun esinizin babasi, bu dunyaya kazik cakmaya gelmemis ki sayili gunu kalmis artik (kimin once gidecegini elbet bilemeyiz ama bakildigi zaman oyle) icinizi karartip yaptiginiz sevabi harama cevirmeyin. Cok yoruluyorsaniz soyleyin esinize evde size bir yardimci tutsun ev isi yemek yapsin sizde cocuklarinizla ilgilenin. Tek cozum bu gibi.

Son düzenleme:
Back
X