- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm