kayınpederıme gıcık oluyorum

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
o kadar sınırle doldum kı iyice daha fazla içimde tutamadım.nasıl bı adam nasıl bı anlayıs cozmedım gıttı.sankı problem cıkarmak ıcın yaratılmıs. onun her dedıgı dogru her yaptıgı dogru kesınlıkle karsı gorus kabul etmıyor fıkırlerı fi tarihinden kalma.bu kadar ınatcılık kecılerde bıle yoktur.dilinin ayarı zaten yok nerde ne sölicegını bılmıyor yada bılmıyormus gıbı yapmak ısıne gelıyor. ev yaptırıyoruz bız pımapen ahsap gorunumlu olsun dedık bı baktık beyaz takılmıs ee o saatten sonra sokmenın anlamı yok.sonra kombimiz takıldı balkona olsun dıe ısrarla söledık nısanlım askerdeyken gıtmıs kafasına gore almıs antreye taktırmıs. banyanun havlupanı metal renk olsun dıe ısrarla söledık gıtmıs beyaz takrımıs.bıldıgı halde ılla kendı ıstegını yapıyor.basa cıkmak gercekten cok zor kafasındakı fıkrı curutmek gıbı bı ımkan yok yanı. nısanlım askerdeyken bıgun onlara gıttıgımde bana laf arasında sız ne kadar cok gezıyosunuz gorusuyosunuz habıre tel konusuyosunuz baban nasıl izin verıyo bılmem ablan(gorumcem oluyo) evlenmemıs olsa ben asla sokaga bıle salmam onceden zaten cıkamıyodu sımdıkı zamanda bıle salmam dedı guldum gectım hıc bısı demedım. sonra bayram da mılletın ıcınde actı konuyu nasıl ızın alıp gezıyolar bılmem ben merale hıc ızın vermedım dedı bende gulerek ablam senden haberız ne ısler cevırdı acaba baba dedım sustu bozuldu kaldı.. sonra babama aynı konuyu actı habıre telle konusuyo bunlar sureklı gezıyolar falan fılan dıe babamda gezcekler tabı genc onlar yapma etme dıyıp yasaklasak daha mı ıyı dedı yıne bozuldu.bu olayların ustunden 3 5 ay gectı dun gece yıne aynı seylerı soyledı cok gezıyosunuz babanlada konuscam dedı bende konusun ben ondan habersız bısı yapmıyorum sız konusun babam cevabınızı verır dedım. olcem sınırımden bı kere daha acsıon konuyu kız tarafı sızsınız galıba dıcem yettı artık yeter ya .... cok doluyum kızlar paylasmak ıstedım

Nişanlında iş bitiyor,o babasına karşı sınırlarını çizmeli,sen uğraşma eşine at topu.Ha,o oralı olmuyorsa o zaman sen hakkından gel...

Komik bi adammış.Ona ne oluyo ki yani?

Nişanlın ne diyo bu duruma?

Daha evlenmeden niye bukadar muhattap oluyorsunuz onun ailesiyle? Bence hic gerek yok bu samimiyete. Mesafeli olun, gitmeyin...ne gerek var? Boyle nsanlara da yapilacak tek sey takmamak. Mesafeli olmak. Evlenmeden bukadar icice olunmasina karsiyim acikcasi

Nişanlında iş bitiyor,o babasına karşı sınırlarını çizmeli,sen uğraşma eşine at topu.Ha,o oralı olmuyorsa o zaman sen hakkından gel...

babası acayıp sert bı adam ve dun gecekı konusması espırıymıs. nısanlım takma kafana huyu ıste kendı capında espırı yaptıgını sanıyo bıze takılıo dıo.ama cıldırıcak gıbı oluyorum.katlanamıyorum. zaten o babasını hıc sallamaz adam konusurken konusmanın ortasında masadan kalkıp gıdıo. o kadar kopmus ve sogumus oda babasının hareketlerınden ama sakayla karısık artık elımden gelen lafı sölıcem

kızın babası izin veriyor be adam sana ne yapmak düşer acaba

Fazla yüzgöz olma canım olayı laf yarıştırma haline getirme.

Az görüş olsun bitsin

Madem şakayla karışık lafları sıralıyor ,aynısını yapın.Başedemez susar kısa bir süre sonra.

Komik bi adammış.Ona ne oluyo ki yani?

Nişanlın ne diyo bu duruma?

adam kendı capında takılıo nısanlım babasından o kadar cok bıkmıs kı artık cok muhatap olması gerekmedıkce konusmuyo bıle yemekte babası bısı anlatırken dınlemeden kalkıverıyo bana takma kafana bosver konussun kendı halınde dıyo ama malesef sınırlenıyorum

kızın babası izin veriyor be adam sana ne yapmak düşer acaba

iste işin komik tarafı orda aglasam mı gulsem mı bılemedım. hadı daha sımdıden kotu olmayayım dıyorum ama sabrım tasmak uzere babamda garıbım hep aman kızım problem cıkmasın bana zararı olmaz ılerde senı uzmesınler dıyo susuyo adam ama patlarsa şerrinden korunmak lazım

Fazla yüzgöz olma canım olayı laf yarıştırma haline getirme.

Az görüş olsun bitsin

bundan sonra nısanlımla ıstedıgım gıbı gezıcem onlara cok nadır ugrucam gıttıgımdede cok gezıyorum dıe babam pek salmıyo kusura bakmayın dıcem onlar gereklı mesajı alır

bence idare etmeyi öğrenmelisin, ortayaşı geçmek üzere olan insanlardan çok modern düşünceler beklememek lazım
evi kayınpeder mi yaptırıyo, bence nişanlın takılacak edilecek şeyleri kendi halledebilir

sonuc ıtıbarıyle benım babamın da cok genc oldugunu söleyemıcem 47 yasında ama hersey ınsanın nerde duracagını bılmesıyle edeple alakalı.ıdare etmeye calısyorum zaten suanda ama ev yapım kısmında basa cıkmak cok zor bız bısı dedıgımızde öle olmaz dıo ama aynı seyı usta soylesın hemen yapmaya kalkıyo bıze bıle sormadan.mutfak fayans arası dolguları mor ıstedık olmaz öle sey fln dedı usta bu fayansın arasını beyaz yaparsam gusel olmaz renklı yapalım mı abı demıs hemen yapılıverdı.kımsenın dusuncesını kabul etmese kabul ama bıze terslık yapıo

off ne zor işlr bunlar ya. arkadaşların dediği gibi kafana takmamaya çalış, duymamaya çalış canım. düğününe de daha çok varmış daha, uamrım o zamana kadar düzelir her şey :)

terbiyesiz adam oneymiş geziyosan çok gıcık bu tarz adamlar onamı kalmış onu söylemek ne ayıp kaynanan yokmu bide babana söylüyooo neler var allahım ya sinir oldum adama.....
bence nişanlındada problem var babasını susturabilir babası biraz çekinebilir evlendikten sonrada böle devam eder nişanlın tavrını koysun kız babasımısın sanane gezeriz desinnn

canım idare etmen senin yararına, neden tatlı nişanlılık günlerini gerilim içinde geçiresin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…