Nişanlında iş bitiyor,o babasına karşı sınırlarını çizmeli,sen uğraşma eşine at topu.Ha,o oralı olmuyorsa o zaman sen hakkından gel...
babası acayıp sert bı adam ve dun gecekı konusması espırıymıs. nısanlım takma kafana huyu ıste kendı capında espırı yaptıgını sanıyo bıze takılıo dıo.ama cıldırıcak gıbı oluyorum.katlanamıyorum. zaten o babasını hıc sallamaz adam konusurken konusmanın ortasında masadan kalkıp gıdıo. o kadar kopmus ve sogumus oda babasının hareketlerınden ama sakayla karısık artık elımden gelen lafı sölıcem
babası acayıp sert bı adam ve dun gecekı konusması espırıymıs. nısanlım takma kafana huyu ıste kendı capında espırı yaptıgını sanıyo bıze takılıo dıo.ama cıldırıcak gıbı oluyorum.katlanamıyorum. zaten o babasını hıc sallamaz adam konusurken konusmanın ortasında masadan kalkıp gıdıo. o kadar kopmus ve sogumus oda babasının hareketlerınden ama sakayla karısık artık elımden gelen lafı sölıcem
Komik bi adammış.Ona ne oluyo ki yani?
Nişanlın ne diyo bu duruma?
Madem şakayla karışık lafları sıralıyor ,aynısını yapın.Başedemez susar kısa bir süre sonra.
kızın babası izin veriyor be adam sana ne yapmak düşer acaba
Fazla yüzgöz olma canım olayı laf yarıştırma haline getirme.
Az görüş olsun bitsin
bence idare etmeyi öğrenmelisin, ortayaşı geçmek üzere olan insanlardan çok modern düşünceler beklememek lazım
evi kayınpeder mi yaptırıyo, bence nişanlın takılacak edilecek şeyleri kendi halledebilir
2012 7 8 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?