Benim eşim bozuk herahlde anlatsam da anladım deyip 2hafta sonra aynısıEşiniz konusunda haklısınız, uyanık olun atarli davranmayın.Erkekler atarli davranan kadınların hep zıttina giderler.Esinizi alttan alttan işleyin.Guzel sözlerle, gel özel bir kahvaltı başba ,edelim laflariz hem falan deyip konuyu yumuşak bir şekilde beynine kazıyın.tatlilikla.Cunku inanın erkeklerin çoğunu bu şekilde ancak kontrol altına alırsınız
Zaten öyle herzamanOrtada bir saygısızlık yok. Olması gerekeni yapmışsınız. Tek saygısızlık sizin pısırık eşte
Aynen asıl sorun bu bence de . Ben olsam özür dilememAsıl sorun beni şuan evde terbiseyesiz ilan eden sorumsuz eşim
Seni hiçe saymalarına öfkelenmekte haklısın. Yalnız terlik konudunda kızına dur demişsin aglamış kp de olaydan uzaklastırmış. Bu cok da ofsayt mı bilemiyorum. Yani birijen öfken farklı patlamış.Hanımlar sürekli yazıyorum kayinpederim kizima sürekli aburcybur yedirme vs konusundan kizdigimi. Dün akşam koyengeldik. Burda kızım sürekli ev terliklerini yalıyor güzelce anlatıyorum çocuk malum anlamiyor ben kızıma bişey desem hemen dedesi babanesi savunmaya geçiyor eşim de süs gibi oturup bişey demiyor. Dün gece yine kızım çok simardi dedesinden alıyor güveni bana yapıyor simarikligini yine yalamaya başladı terliği dün de canımı siktiklari için dedesi kızıma patladım bağırdım kızıma biraj diye o da ağladı. Dedesi hemen gel kızım kucağıma dedi alma ben boşuna bagirmadim dedim anlamadı aldı götürdü. Bende birikmiş linklerden dolayı ben bu yüzden köye gelmek istemiyorum ben bıraksın diye bağırdım siz kucağınıza alıp beni hiçe sayiyosunuz diye baya bağırarak odaya girdim kapıyı kapattım camlarda açık olduğu için sert kapandı. Aslında çok terbiyesizlik oldu farkındayım ama hep yazdığım gibi gorumcemin çocuğuna asla bu şekilde yapamazlar bana yapıyorlar eşimde geldi çok fena bana bağırdı çağırdı ama neden beni kimse savunmuyor eşim de babasını savun
ur hep özür dileyecegim babasindan
Kapı da istemsiz oldu sert kaoamak istemedim o sinirle kapıyı örtunce ceyran yaptı sert kapandı ama kimse bunu anlamadı tabi ben kötüyümKapı meselesi hariç haklısınız.
1 olur 2 olur. Ne münasebet terlik yalasın diye bırakacak mısınız çocuğu elbette engel olacaksınız. Anne olarak yeri gelir yumuşak yeri gelir sert olur bu.
Kapı da istemsiz oldu sert kaoamak istemedim o sinirle kapıyı örtunce ceyran yaptı sert kapandı ama kimse bunu anlamadı tabi ben kötüyüm
Tüm terlikleri saklıyorum sürekli balkonu yıkıyorum temiz olsun terlige gerek kalmasın diye ama köy yeri malum bahçeye iniyorlar toz oluyor illa terlik kullanıliyor
bu tipten bende de var ama üzgünüm ki esime hak veriyorum. o benim babama bağırsa (ki çok çok çok üzülürüm ne yapacağımı bilemem) bende eşimle tartışırım muhtemelen. obabasi diye size yüklenmek kolay gelmiştir ve "esim nasıl babama bağırır" psikolojisi ile size yüklenmiştir. olmaması gereken bir durum olmuş. ben eşinize kızamıyorum çünkü karşısındaki babası. dönüp "baba birak" dese zor ama size gelip bağırması kolay. nahoş bir durum olmuş nasıl düzelir özürle mi yoksa gitmeyerek mi veyahut normal davranarak mi bilemiyorum. ben ayni bu durumlarda başka odaya gecmeye çalışıyorum kimseye tepki vermemek veya insanları kırmamak için. çünkü kalp kolay kırılıyor ama düzeltmesi zaman alıyorZaten sorun eşimin beni savunmayipbeni terbiyesiz ilan etmesi. Odaya girdikten sonra baba haklı kız dahi demeyio bana bağırdı
Hep anlattım sürekli. Kızıma abur cubur verilmicek her dediği yaoilmicak. Ben annesi olarak onun için uygun gördüğüme sizde uyun ama yok yine canı istemiştir diye abur cubur verme ben izin vermiyorum diye yine de kızıma yüz vermek hepsi devamdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?