Kayınpederim demiş ki nişanlıma siz mobilyaları beğenin gidin alın ben ödeyeyim. Nasıl sevindim bunu duyunca çünkü bugüne kadar bizim için hiçbir şey yapmadılar çabalamadılar. Neyse gittik mobilyaları beğendik. Nişanlımın üzerine oldu borç fakat nişanlımın bankaya kredi borcu olduğu için kefil istediler. Tabiki zaten ödeyen kayınpeder olacağı için kefilde o olsun dedik. Neyse kayınpeder gitmiş kefil olmaya adamlar demişki başka yerde taksidiniz var mı? Kayınpederde benim adıma yok eşimin adına var demiş. Mobilyacıda o zaman eşinizde gelsin bir imza atsın demiş. Kayınpederde çıldırmış bağırmış çağırmış olmaz öyle şey kalsın o zaman demiş. Tabi bana bunları söylemediler. Ben senetleri geri almaya gidince mobilyacılardan öğrendim. Ben bunları öğrenmeden başka bir mobilyacıya gittik annemde geldi. Beğendik ettik aldık(henüz olmasa bile). Yine senetler nişanlımın üzerine şimdi bu yenileri aldığımız yerde ev halkı dışından çalışan birini kefil istiyormuş. Hep kayınpederimin yüzünden. Şimdi öyle kefili nereden bulacağız. Nişanlıma baban o kefili bulsun ben o mobilyaları istiyorum dedim. Yoksa babanla konuşmam dedim. Yok yere sorun çıkarttı daracık zamanımızda olacak iş mi? Anneme bir daha ne diyeceğim şimdi yine mi olmadı diyeceğim çokta beğenmiştim mobilyaları.