Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef çok haklısınız kücuk şehirde Nisan attığında bile zorla baristiriyolar.ve Nisan attigimda babam kalp krizi geçiriyordu bosanirsam ölür 😔
Ölmez merak etmeyin. Bir iki üzülür alışır.
Kolay değil öyle üzülüpte ölmek.

Atom bombalarin içindesin ya..
hepsi ayri tantana..
Kayınpeder afedersin tovbe tövbe sana asiliyor resmen.. kocanda bos yapiyor..
Allah yardımcınız olsun

Hiç normal gelmedi kayınpederin. Bu aile sana zarar verecek gibi duruyor. Eşin, senin onla yaptığın konuşmadan sonra seni suclayacagina ben bir gözlemleyim sen şuanda beklemede kal vs diyip olaya el atması gerekirdi . Sen aklı başında biri olarak sakin geri adim atma . Gayet net ve bu konuda sınırlari çizdiğini bilmelelerini sağla.

Babasının sapık oldugunu eşinde anasıda biliyordur.

keşke farkettiğin halde evlenmeseydın.
Bana sen kötü düşünüyorsun bı sana yazmıyor öyle herkese yazıyor dedi.bende sence millet karısına kızına böyle şeyler yazilmasindan hoslaniyormudur dedim ama baban hayır cevabını kabul etmiyor dedim.ne belam kaldı ne ahlakszligim saydı saydı

Tövbe tövbe ne pis insanlar var ya 😔
Nasıl olur bilmiyorum ama olabildiğince uzak kal muhattap olma onlara gidince ya da onlar gelince yüzüne bile bakma .
En mantıklı ise boşanmak

Hiç normal gelmedi kayınpederin. Bu aile sana zarar verecek gibi duruyor. Eşin, senin onla yaptığın konuşmadan sonra seni suclayacagina ben bir gözlemleyim sen şuanda beklemede kal vs diyip olaya el atması gerekirdi . Sen aklı başında biri olarak sakin geri adim atma . Gayet net ve bu konuda sınırlari çizdiğini bilmelelerini sağla.
Aynen.cok afedersiniz bir gaftalik evliyim adam gece 11de arıyor bişey yaptığımızdan değil de ayıp yeni evli çiftiz ben açmıyorum tabi o saatte telefonu.tutuyo oğlunu ariyo pislik ne duymayı bekliyorsun o saatte zorrun ne sabah arasana

Kayınpederinin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor konu başlıgi fazla kibar değil mi misal fake olmasan ve boşanma aşamasına gelmişsin ..başlık şöyle olmalıydı ..Allah'ın cezası kayınbaba denilen herifin sapikliklari ..nasıl ispat ederim nasıl bosanirim vs olmalıydı sanki

Arkadaşlar merhaba henüz iki aylık evliyim ama evlendigim günden beri yüzüm hiç gülmedi çok severek evlendim ama kaynanam ve kayinpederim kedi köpek gibi.ikiside çok inat ve dik başlı.inanilmaz bir ısrarları var senin ne dusundugunun bir önemi yok o ne isterse onu kabul edeceksin ve bunu da sanki senin iyiliğin için yapıyormuş imajı veriyorlar.konumuza gelirsek kayinpederim beni çok seviyor haddinden fazla!!evlenmeden önce yalnız yaşıyordum oğlundan habersiz defalarca çok özledim seni diye akşam geç saatlerde kapıma kadar geliyordu.herseferinde evdeysem bile evde değilim müsait değilim şu bu yalan uydurdum .eşim ailesinden hiç ayrılmamış 33yildr beraberler altlı üstlü oturmadik ayrı bir hayat kurduk güya ama hala kabullenemiyorlar.haftada bir oturmaya gidiyoruz illa kalın diye ısrar ediyorlar ben evimde kalmak istiyorum diyorum kayinpederim kapıyı kilitliyor gitmeyelim diye.ikimizde çalışıyoruz üstelik.neyse kayınpeder nisanliyken zırt pırt kapıma geliyo geç saatler hayir diyorsun anlamıyor sürekli mesaj atiyor seni çok seviyorum çok özledim seni.onceleri güzellikle kibarca reddediydum onu ama suyunu çıkardı artık facede kocam la foto paylastgimda bı triplere giriyor atarlı seyler yazıyor bana ve akrabaları m bunu gördü bana herkes kayinpederinle ne biçim bir ilişkin var bu zamanda babana guvenmeyeceksin diyorlar haklılar.is yerinde bişey yaşıyorum bişey paylaşıyorum hemen kocam oymuş gibi üstüne aliniyor.adami heryerde n sildim engelledim utanmadan başka bir faceden eklemiş 70yasinda adam. eşime güzelce ankattim duvarimda böyle böyle şeyler yazmış insanlar yanlış anlıyor bı konusurmysun ya da ben mi konusayim diye.beni suçladı akrabalarimi kötü dusunceliler diye suçladı dedim ben öyle bişey demiyorum dışardan öyle gözüküyor.ne nankorlugum kaldı ne kötü niyetli ligin şu an boşanmanın esigindeyiz yüzüme bakmıyor normalde asla kus kalamam ama geri adım atmayacagim atarsam ben kötü niyetli düşünmüş adam sütten çıkmış ak kaşık olacak.ne yapmalıyım.kaynanayla konuş demeyin o da bize yerleşmenin derdinde nisanliyken bana iftira atıp gorumcemle yuvamı yıkan Nisan atmamiza sebep sindi bir cadi
Şok oldum Kayinpederine . Hiç düşünme ya da düzgün eşinle konuş ayrılın onların yanından

Boyle diyip bunu normallestırıyor musun sen anlamadım?
Hayır tabiki insanlar kimlere neler yapıyor acımadan utanmadan bu pislik fırsatını bulsa bana neler yapar ki ben hep mesafeliydim ona.aman babacim aman falan değildim hep siz diye hitap ettim.ilk anneme anlatmaya çalıştım çok derine girmeden kayinpeder gelini çok sever dedi baktım farklı kafalardayz başka bişey demedim.icimi ilk buraya döküyorum 😔

ay nolur inanmayın ya buraya konu açana kadar yapman gerekeni biliyosun bence hiç inandırıcı değil otur sıfır dahaa yaratıcı ol

Midem bulandi
Lutfen bosanin. Hic uzatmayin yok seviyorum yok cok iyi biri diye.
Kac ordan hemen

Edit: saka olsun lutfen. Caniniz sklmis bizi kekliyor olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X