- 6 Ekim 2020
- 35
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Zavall geln
Hiç televizyon izlemiyormusunuz insanlar kendi kanına canına neler yapıyor.beden böyle bı konu açayım ki ne kazancım olabilir bundan.yok mu hiç TV de olsa bile gördüğünüzBence konu fake
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç televizyon izlemiyormusunuz insanlar kendi kanına canına neler yapıyor.beden böyle bı konu açayım ki ne kazancım olabilir bundan.yok mu hiç TV de olsa bile gördüğünüzBence konu fake
Kayınpeder gelini cok sever ne ya ne alaka.Hayır tabiki insanlar kimlere neler yapıyor acımadan utanmadan bu pislik fırsatını bulsa bana neler yapar ki ben hep mesafeliydim ona.aman babacim aman falan değildim hep siz diye hitap ettim.ilk anneme anlatmaya çalıştım çok derine girmeden kayinpeder gelini çok sever dedi baktım farklı kafalardayz başka bişey demedim.icimi ilk buraya döküyorum![]()
Açın bı haber kanalı izleyin ne olur bunun yalanı olmaz benim bundan kazancım da yok.kimseye anlatamazsin böyle birşeyi
Tepki vermıs kocası..ama konu sahıbıne.Konu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada.![]()
Senın kimseye anlatamadığın seyı kayınbaban face duvarına yaziyor zaten.Açın bı haber kanalı izleyin ne olur bunun yalanı olmaz benim bundan kazancım da yok.kimseye anlatamazsin böyle birşeyi
Konu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada.
[/QUOT
Adam ailesiyle yıllardır ayrılmamış babası da dik kafalı hep böyle herkese ısrarcı.o yüzden kötü niyetli düşünmüyor.anadolu erkeği anasına babasına toz kondurmaz
Buraya üye olunca az sabredip başka yerlere yazaydın keşke, bizi keklemek için aceleye gerek yoktuAçın bı haber kanalı izleyin ne olur bunun yalanı olmaz benim bundan kazancım da yok.kimseye anlatamazsin böyle birşeyi
Tepki vermıs kocası..ama konu sahıbıne.
Sizin gündüz kuşağı programı izlemekten kafanız sulanmış bence.Açın bı haber kanalı izleyin ne olur bunun yalanı olmaz benim bundan kazancım da yok.kimseye anlatamazsin böyle birşeyi
Niye evlenmiş onu da anlamadım zaten.Bu adamla evlı kalırsa mecbur gorusecek kocasının tipe baksana.
Evet normal mesajlarına cevap vermedigim için duvarıma yazmaya başladı ve onun üzerine whatsap dahil heryerde engelledim.kocamla aram duzelirsr buradan yazacağım size mutlaka gideceğiz evine ve konuşacağım adamla varsa bana soyleyecegin bişey oğluna söyle o bana söyler diyeSenın kimseye anlatamadığın seyı kayınbaban face duvarına yaziyor zaten.
Hıc o açıdan bakmadım, ısın bir de bu boyutu var haklısın. Konu gercekse bence baya vahim.Niye evlenmiş onu da anlamadım zaten.
Yarın bir gün çocuğu olsa bu zat-ı muhterem (!) beyefendi çocuğunun dedesi olacak.![]()
45 dk once uye olmus zavalli gelin diye..Kayınpeder gelini cok sever ne ya ne alaka.
Gelin el kızı ve bu sekilde sevemezsin bıttı.
Kendi kızının kapısına gece gidemezsin, nisanlı gelinin kapısına ozledım dıyıp ölsen gidemezsin bıttı.
Burda aslında sapık babadan daha onemlısı, kocan.
Ve senin bosanırsam babam ölür demen.
Surda bosanan kimsenin babası ölmemştir mesela benim ki ölmedi hayatta ve cok saglıklı hamd olsun.
Bosan bence. Baska turlu kurtulamazsın, kaldı ki boyle bır ailede gelın kalmak igrenc olmalı.
Ayyy aman ne dramlar yaşanıyor yarabbi nişan atmış kızı vahMalesef çok haklısınız kücuk şehirde Nisan attığında bile zorla baristiriyolar.ve Nisan attigimda babam kalp krizi geçiriyordu bosanirsam ölür![]()
Babanıza kayınpedrimin gonlunumu eyleyeyim diyin anlayacaktr ne oldugunu bosanma dilekcenizi babaniz götürecektir hatta... bosanmak icin bundan daha onemli bir sebep olabilir mi esiniz inansa size gorusmeyin esinizin ailesiyle derdim ama esiniz umutsuz vaka bu yuzden bosanmaniz gerekMalesef çok haklısınız kücuk şehirde Nisan attığında bile zorla baristiriyolar.ve Nisan attigimda babam kalp krizi geçiriyordu bosanirsam ölür![]()
Hıc eglencelı degıl oysa konu... : (((45 dk once uye olmus zavalli gelin diye..
Bence eğleniyor şu an.
Kaç defa cevap olarak siz haber izlemiyor musunuz insanlar kendi canlarına neler yapıyor diye yazdı.Niye evlenmiş onu da anlamadım zaten.
Yarın bir gün çocuğu olsa bu zat-ı muhterem (!) beyefendi çocuğunun dedesi olacak.![]()