Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır tabiki insanlar kimlere neler yapıyor acımadan utanmadan bu pislik fırsatını bulsa bana neler yapar ki ben hep mesafeliydim ona.aman babacim aman falan değildim hep siz diye hitap ettim.ilk anneme anlatmaya çalıştım çok derine girmeden kayinpeder gelini çok sever dedi baktım farklı kafalardayz başka bişey demedim.icimi ilk buraya döküyorum 😔
Kayınpeder gelini cok sever ne ya ne alaka.
Gelin el kızı ve bu sekilde sevemezsin bıttı.
Kendi kızının kapısına gece gidemezsin, nisanlı gelinin kapısına ozledım dıyıp ölsen gidemezsin bıttı.
Burda aslında sapık babadan daha onemlısı, kocan.
Ve senin bosanırsam babam ölür demen.
Surda bosanan kimsenin babası ölmemştir mesela benim ki ölmedi hayatta ve cok saglıklı hamd olsun.
Bosan bence. Baska turlu kurtulamazsın, kaldı ki boyle bır ailede gelın kalmak igrenc olmalı.

Konu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada. :işsiz:

Konu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada. :işsiz:
Tepki vermıs kocası..ama konu sahıbıne.

[/QUOT
Adam ailesiyle yıllardır ayrılmamış babası da dik kafalı hep böyle herkese ısrarcı.o yüzden kötü niyetli düşünmüyor.anadolu erkeği anasına babasına toz kondurmaz

Tepki vermıs kocası..ama konu sahıbıne.

Facebook paylaşımlarına yaptığı yorumlar sebebiyle akrabalarının KP’ye olan tepkisini öne sürerek eşiyle konuştuğunu yazmış. Evlenmeden önce kapıma geldi, seni seviyorum ve özledim mesajları yazdığını eşine söylediğine dair bir ifade okumadım.

Senın kimseye anlatamadığın seyı kayınbaban face duvarına yaziyor zaten.
Evet normal mesajlarına cevap vermedigim için duvarıma yazmaya başladı ve onun üzerine whatsap dahil heryerde engelledim.kocamla aram duzelirsr buradan yazacağım size mutlaka gideceğiz evine ve konuşacağım adamla varsa bana soyleyecegin bişey oğluna söyle o bana söyler diye

Niye evlenmiş onu da anlamadım zaten.
Yarın bir gün çocuğu olsa bu zat-ı muhterem (!) beyefendi çocuğunun dedesi olacak. 🤦‍♀️
Hıc o açıdan bakmadım, ısın bir de bu boyutu var haklısın. Konu gercekse bence baya vahim.

Kayınpeder gelini cok sever ne ya ne alaka.
Gelin el kızı ve bu sekilde sevemezsin bıttı.
Kendi kızının kapısına gece gidemezsin, nisanlı gelinin kapısına ozledım dıyıp ölsen gidemezsin bıttı.
Burda aslında sapık babadan daha onemlısı, kocan.
Ve senin bosanırsam babam ölür demen.
Surda bosanan kimsenin babası ölmemştir mesela benim ki ölmedi hayatta ve cok saglıklı hamd olsun.
Bosan bence. Baska turlu kurtulamazsın, kaldı ki boyle bır ailede gelın kalmak igrenc olmalı.
45 dk once uye olmus zavalli gelin diye..
Bence eğleniyor şu an.

Malesef çok haklısınız kücuk şehirde Nisan attığında bile zorla baristiriyolar.ve Nisan attigimda babam kalp krizi geçiriyordu bosanirsam ölür 😔
Babanıza kayınpedrimin gonlunumu eyleyeyim diyin anlayacaktr ne oldugunu bosanma dilekcenizi babaniz götürecektir hatta... bosanmak icin bundan daha onemli bir sebep olabilir mi esiniz inansa size gorusmeyin esinizin ailesiyle derdim ama esiniz umutsuz vaka bu yuzden bosanmaniz gerek

Konu fake mi bilmem ama böyle olaylar en çok yakın akrabadan çıkıyor maalesef.
Olmaz olmaz dememek lazım.

Niye evlenmiş onu da anlamadım zaten.
Yarın bir gün çocuğu olsa bu zat-ı muhterem (!) beyefendi çocuğunun dedesi olacak. 🤦‍♀️
Kaç defa cevap olarak siz haber izlemiyor musunuz insanlar kendi canlarına neler yapıyor diye yazdı.
Bence fazla Esra Erol ve türevi programlar izlemiş zavallı gelin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X