Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam ailesiyle yıllardır ayrılmamış babası da dik kafalı hep böyle herkese ısrarcı.o yüzden kötü niyetli düşünmüyor.anadolu erkeği anasına babasına toz kondurmaz

Eşine ne namusuna da toz kondurmaz. Siz Anadolu erkeği sıfatını bir daha gözden geçirin.

Facebook paylaşımlarına yaptığı yorumlar sebebiyle akrabalarının KP’ye olan tepkisini öne sürerek eşiyle konuştuğunu yazmış. Evlenmeden önce kapıma geldi, seni seviyorum ve özledim mesajları yazdığını eşine söylediğine dair bir ifade okumadım.
Onları nisanliyken söyledim o zaman kendi rahatszligimi belirttim sapik diye değil ama ben yanlız yaşıyorum geç saatte kapıma gelmesi uygun olmaz genç kızım mahallede seviliyorum kimse babası demez sen girip çıkıyorsun o gelip giderse yanlış anlaşılır dedim.o zaman bişey demedi kavga falan etmedik.ama babasıyla da konuşmadı.

Konu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada. :işsiz:
Normalde brn de inanmazdım ama annem anlatmıştı Bi çalışanı vardı iş yerinde kadının hergün mutsuz olduğunu fark etmiş kadının sürekli başı ağrıyo migren atakları tutuyormuş . Annem sıkıştırınca Kadın bigün oturmuş saatlerce ağlamış anneme anlatmış her seyi. Kadın kayınbabası ve kaybı tarafından tecavüze uğruyormuş kocası da biliyo. Kadını da temizlikçi olarak çalıştırıp parasını da alıyorlarmış elinden. Annem çok uğraştı ama kadını kurtaramamıştık o batağın içinden

Bana sen kötü düşünüyorsun bı sana yazmıyor öyle herkese yazıyor dedi.bende sence millet karısına kızına böyle şeyler yazilmasindan hoslaniyormudur dedim ama baban hayır cevabını kabul etmiyor dedim.ne belam kaldı ne ahlakszligim saydı saydı
Zaten herkes yazmış kurtul bu ilerde daha büyük facialara gider sadece sapıklıkla kalmaz ya da ben çok müge anlı izliyorum bilemedim.

Nikini yansitiyorsun resmen konu fake olsun lutfen 🤦🏻‍♀️Nisanliyken attigi mesajlari esine gosterseydin ayrica babam kalp krizinden gider yazmissin babana durumu soylesen adam zaten istemezdi sen hic bir caba gostermemis bodoslama evlenmissin ama

45 dk once uye olmus zavalli gelin diye..
Bence eğleniyor şu an.
Öyleyse iyice sapiklarla doldu burasi ya iğrenc fantezisini kuran uyelik alip buraya konu açıyor...
Bence yönetim yeni uyelere konu acma kıstlılıgı getirsin belli bir sure gecmeden aktflik vs gibi durumlarina bakılarak konu acabilsnler 🤷🏻‍♀️

Kaç defa cevap olarak siz haber izlemiyor musunuz insanlar kendi canlarına neler yapıyor diye yazdı.
Bence fazla Esra Erol ve türevi programlar izlemiş zavallı gelin.
Off yaaaa. O zaman hiçbir şey yokmuş gibi gitsin görüşsün, otursun, kalksın. Biz ne diyelim şimdi. 🤷‍♀️
Her dediğimize yok diyor.

Hıc o açıdan bakmadım, ısın bir de bu boyutu var haklısın. Konu gercekse bence baya vahim.
Çocuklari çok sevdiğim halde yapmicam diyorum Allah bilir yine de asla çocuk olursa hayatıma iki katı müdahale edecekler.o dede konusunu hiç düşünmek istemiyorum ağzı pozuk zaten küçük çocuklara pic mic diyor.haketkiyor onlar torun sahibi olmayi

Çocuklari çok sevdiğim halde yapmicam diyorum Allah bilir yine de asla çocuk olursa hayatıma iki katı müdahale edecekler.o dede konusunu hiç düşünmek istemiyorum ağzı pozuk zaten küçük çocuklara pic mic diyor.haketkiyor onlar torun sahibi olmayi
Bosanmayı dusunmuyorsun anladıgım kadarıyla?

Ne münasebet. Konu gerçek değildir umarım .
Bir sürü gereksiz yorum yazan olmuş ama isvicreden falan heralde Türkiye'de yaşıyoruz ya hergun okuduğumuz şahit olduğumuz şeylerden biri kaldı ki neden bosyere bı böyle bir konu açayım.her yorum para kazandırıyor samki

Off yaaaa. O zaman hiçbir şey yokmuş gibi gitsin görüşsün, otursun, kalksın. Biz ne diyelim şimdi. 🤷‍♀️
Her dediğimize yok diyor.
Yazık yuva yıkmak ne kolay adamla görüşmeyi kesmem kocamın elinde ve bunu yapana kadar da konuşmayacağım onunla.ne ara bu kadar acımasız oldu bu insanlar ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X