- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi Zavall geln
-
Adam ailesiyle yıllardır ayrılmamış babası da dik kafalı hep böyle herkese ısrarcı.o yüzden kötü niyetli düşünmüyor.anadolu erkeği anasına babasına toz kondurmaz
Onları nisanliyken söyledim o zaman kendi rahatszligimi belirttim sapik diye değil ama ben yanlız yaşıyorum geç saatte kapıma gelmesi uygun olmaz genç kızım mahallede seviliyorum kimse babası demez sen girip çıkıyorsun o gelip giderse yanlış anlaşılır dedim.o zaman bişey demedi kavga falan etmedik.ama babasıyla da konuşmadı.Facebook paylaşımlarına yaptığı yorumlar sebebiyle akrabalarının KP’ye olan tepkisini öne sürerek eşiyle konuştuğunu yazmış. Evlenmeden önce kapıma geldi, seni seviyorum ve özledim mesajları yazdığını eşine söylediğine dair bir ifade okumadım.
Zavallı ya ondandirHıc eglencelı degıl oysa konu... : (((
Anadolu erkeği önce anacidirEşine ne namusuna da toz kondurmaz. Siz Anadolu erkeği sıfatını bir daha gözden geçirin.
Normalde brn de inanmazdım ama annem anlatmıştı Bi çalışanı vardı iş yerinde kadının hergün mutsuz olduğunu fark etmiş kadının sürekli başı ağrıyo migren atakları tutuyormuş . Annem sıkıştırınca Kadın bigün oturmuş saatlerce ağlamış anneme anlatmış her seyi. Kadın kayınbabası ve kaybı tarafından tecavüze uğruyormuş kocası da biliyo. Kadını da temizlikçi olarak çalıştırıp parasını da alıyorlarmış elinden. Annem çok uğraştı ama kadını kurtaramamıştık o batağın içindenKonu bana da inandırıcı gelmiyor. Zira kafası çalışan bir karı kocanın böyle bir adama karşı yapması gereken şey bellidir. Gelip KK’da buna konu açılmaz. Koca kişisine “baban gece vakti kapıma geliyor, seni özledim diye mesaj yazıyor“ diyeceksin adamda tepki vermeyecek öyle mi? Bu duruma uygun bir sıfat var da ben yazamam şimdi burada.
Trakya erkegı de anacıdır ege erkegı deAnadolu erkeği önce anacidir
Yazık umarım başınıza gelir insanların yardıma ihtiyacı olduğu durumda dalga geçmenin bedelini odersiniz.benim bundan bı kazancım yok ama siz prim yapıyorsunuz bellikiZavallı ya ondandir
Zaten herkes yazmış kurtul bu ilerde daha büyük facialara gider sadece sapıklıkla kalmaz ya da ben çok müge anlı izliyorum bilemedim.Bana sen kötü düşünüyorsun bı sana yazmıyor öyle herkese yazıyor dedi.bende sence millet karısına kızına böyle şeyler yazilmasindan hoslaniyormudur dedim ama baban hayır cevabını kabul etmiyor dedim.ne belam kaldı ne ahlakszligim saydı saydı
Öyleyse iyice sapiklarla doldu burasi ya iğrenc fantezisini kuran uyelik alip buraya konu açıyor...45 dk once uye olmus zavalli gelin diye..
Bence eğleniyor şu an.
Hiç televizyon izlemiyormusunuz insanlar kendi kanına canına neler yapıyor.beden böyle bı konu açayım ki ne kazancım olabilir bundan.yok mu hiç TV de olsa bile gördüğünüz
Off yaaaa. O zaman hiçbir şey yokmuş gibi gitsin görüşsün, otursun, kalksın. Biz ne diyelim şimdi.Kaç defa cevap olarak siz haber izlemiyor musunuz insanlar kendi canlarına neler yapıyor diye yazdı.
Bence fazla Esra Erol ve türevi programlar izlemiş zavallı gelin.
Çocuklari çok sevdiğim halde yapmicam diyorum Allah bilir yine de asla çocuk olursa hayatıma iki katı müdahale edecekler.o dede konusunu hiç düşünmek istemiyorum ağzı pozuk zaten küçük çocuklara pic mic diyor.haketkiyor onlar torun sahibi olmayiHıc o açıdan bakmadım, ısın bir de bu boyutu var haklısın. Konu gercekse bence baya vahim.
Bosanmayı dusunmuyorsun anladıgım kadarıyla?Çocuklari çok sevdiğim halde yapmicam diyorum Allah bilir yine de asla çocuk olursa hayatıma iki katı müdahale edecekler.o dede konusunu hiç düşünmek istemiyorum ağzı pozuk zaten küçük çocuklara pic mic diyor.haketkiyor onlar torun sahibi olmayi
Bir sürü gereksiz yorum yazan olmuş ama isvicreden falan heralde Türkiye'de yaşıyoruz ya hergun okuduğumuz şahit olduğumuz şeylerden biri kaldı ki neden bosyere bı böyle bir konu açayım.her yorum para kazandırıyor samkiNe münasebet. Konu gerçek değildir umarım .
Kocamı seviyorum malesef .bı soğukluk girdi aramıza ama ilerleyen süreçte beni o adamla yuzgoz etmeyip konusacaksa ya da benim konuşmama izin verip içimi rahatlatacaksa bosanmayacagimBosanmayı dusunmuyorsun anladıgım kadarıyla?
Yazık yuva yıkmak ne kolay adamla görüşmeyi kesmem kocamın elinde ve bunu yapana kadar da konuşmayacağım onunla.ne ara bu kadar acımasız oldu bu insanlar yaOff yaaaa. O zaman hiçbir şey yokmuş gibi gitsin görüşsün, otursun, kalksın. Biz ne diyelim şimdi.
Her dediğimize yok diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?