Okuduğumda şöyle bir durdum ; abartılıyor olsa neden okuduklarım bana da tuhaf geldi diye düşündüm.
Tuvalet olayı , kapının açık bırakılması , iç çamaşırı ile mutfağa gelip su içmesi tamamen yanlış haraketler.
Eğer bunlar olmasaydı ; size sarılıp , öpmesinden duyduğunuz rahatsızlığa anlam verir fakat hak vermezdim.
Ama hepsi birleşince ; kusura bakmayın ama ortaya görgüden nasibini almamış , fazlaca laubali bir adam profili çıkıyor.
Yani;
Bence abartmıyorsunuz , haklısınız.
Mesafeli davranın .
peder fazla rahat hemde çok fazla rahat kendini sakınabildiğin kadar sakın yanına iki metreden fazla yaklaştırma.
yaklaştırmamaya çalışıyorum bunu belli de ediyorum bazen ama anlamıyor mu, yoksa anlamak mı istemiyor, çözemedim..
Tersle, ben öpülmekten hoşlanmıyorum de.. sen demedikçe eşinin demesi hiçbir işe yaramayacak emin ol..
tuvalet konusunda da sanki kızına öğretiyormuş gibi onun yanında söyle. "kızım tuvalete girdiğinde kapı kapatılır, el yıkanır bunları öğren çok ayıp yoksa" falan de. kızım sana söyledim k.peder sen anla misali.. offf içim daraldı allah size yardım etsin..
bence anlamak işine gelmiyor
sen senden hoşlanmayan birisini iki metre öteden hissetmez misin?
çocuğuna da dikkat et lütfen...
Bu ne rahatlık Allah aşkına.
Adam kafayı mı sıyırmış nedir.
Kapıyı açıp tuvaletini etmek felan...
Eşşeğe altın semer de vursan eşek gene eşektir.
Eşinin konuşması da bu lafı doğruluyor.
öpülmekten hoşlanmıyorum diyemedim de, o öptükten somra off der yüzümü silerim,surat asarım. ama anlamıyor sanırım. ama açık açık söyleyeceğim artık...
amcamın kızı var. ilköğretim 2. sınıf. ama gösterişli, büyük gösteren bir kız. ona davranışları da hiç hoşuma gitmiyor mesela. çok tuhaf hareketleri var. kızıma ekstradan dikkat edeceğim oraya gittiğimizde..
sanırım evet, kafayı sıyırmış
Rahatlıktan ziyade çok daha başka birşey var bence...
Kızınıza dikkat edin...
Onunla evde yalnız bırakmayın lütfen...
adam görmemiş olabilir, ama benim k.peder bilerek yapıyor.1 yıl olacak nerdeyse, bize gelmişti. evde kızım , ben ve o var. aynı şeyi o zaman da yaptı. kapıyı kapatmamak ne demek yabu yaşadığınız durumun aynısını tanıdığım bir arkadaşımın başına gelmiş...yazlıktalar ve ve yazları k.peder k.valide aile kalıyorlar,arkadşım lavaboda kızının ellerini yıkıyormuş ve bi arkasını dönmüşkü k.pederi aynı banyo içinde küçük tuvaletini yapıyor ayakta tabi arkadşım şoka girmiş çıkmış hemen banyodan kvalidesine anlatmış..kvalideside eşine söylemiş..kpederi meğer gelinini banyoda görmemiş...bence bu yaşanılan vallahi sizinkinden beter..beterin beteri var derler ya o cinsten.kesinlikle kendiniz sert bir şekilde uyarın derim ben..
Böyle bir şey görmedim kayınpederindeki rahatlık görgüsüzlük vb tarzda birşey değil buna emin olabilirsin. Bir insan öküz olsa iç çamaşırıyla gelininin karşısına çıkmaz bırak gelini kimsenın çıkmaz yanı ve en basiti tuvalete girince kapıyı kapamamalar falan bene kusua bakma ama o adamda başka bir terbiyesizlik var bence acilen eşine konuş ve evine almamaya çalış ve kesınlıkle başbaşa kalma
Ben senın yerınde olsam cok kez uyarmıştım onu yanı iççamaşırı ne demek ya da tuvalet öpmeler falan bence sende uyar gerekirse bozulsun en azından anlasın senın rahatsız olduğunu (çok sinirlendımm)
Yazdıklarınızı okudumda gerçekten çok ilginç.Baya bir rahatmış acaba gerçekten vurdumduymaz görgüsüzmü yoksa psikolojik sorunumu var anlayamadım.Çünkü yaptıkları bana göre hiç normal değil.İnsan kendi kızının yanında bu hareketleri yapmazken sizi öpüp sarılmak istemesi tuvaletin kapısının açık olması iç çamaşırıyla dolaşması bana pek normal gelmedi açıkçası.Allah korusun sizleri.Aranıza mesafe koyun ve dile getirin rahatsız olduğunuzu kızınızıda onlarda tek bırakmayın.Dedesi sonuçta olabilir diyenler vardır belkide ama zaman o kadar bozukki Allah kimseyi şaşırtmasın ve kötüyle karşılaştırmasın.Bence uzak durun hatta eşinizle konuşun gerçekten normal değil anormal bir durum.İnsanın biraz saygısı olur aranızda seviye mesafe olmalıyken onun bu hareketleri bana samimi gelmedi.İnşallah eşinizle çocuğunuzla mutlu bir hayatınız olur.İçinizdede en ufak bir şüphe oluyorsa uzak durun derim.Allah yardımcınız olsun
bence mecbur kalmadıkçe gidip gelmeyin
hele eşiniz yanında yoksa hiç gitmeyin
pes dedim okurken ya bu kadarda olmaz ki!!!!
nasıl tahammül ediyorsun.. bende olsam görüşmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?