kayınpederimin davranışı...

mumder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
691
4
26
Ankara
Merhabalar herkese,

benim derdim kayınpederim. 4,5 yıllık evliyim. ve evlendiğim günden beri kayınpederim beni ciddi anlamda geriyor.Düşüncesizce hareketleri ve dengesizlikleriyle.

kısaca özet geçeyim,

evlendiğim gün biz evimize geldiğimizde bizimle eşimin ailesi de geldi.biraz oturduktan sonra tuvalete gitmek istedim ama kayınpederim benden önce davranmış. gittiğimde tuvaletin kapısı açıktı ve adam içerde tuvaletini yapıyordu. nasıl utandım anlatamam..

bir keresinde yine bize gelmişlerdi. ben mutfaktaydım.Kayınpederim banyodan çıkmış iç çamaşırıyla mutfağa geldi beni umursamadan su içip çıktı
ben baba evinde kaldığım sürede bile babamı evin içinde şortla görmemişimdir.

babam evlatlarına karşı hep mesafeliydi, yani sarılmaz öpmez dokunmazdı. biz de böyle yetiştik haliyle... Bazen kayınpederim gelir, sırtımı okşar, saçımı okşar, yanaklarımdan öper ! çok sinir oluyorum. bana çok tuhaf geliyor.

bize geldiklerinde hala tuvaletin kapısını kapatmaz, tuvaletten çıkarken su dökmez, ellerini yıkamaz, sürekli genizini temizler, yemek ortasında geğirir...
inanın artık ne bize gelsin, ne de ben onlara gideyim istiyorum.

en son da dün böyle birşey oldu. Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.

daha önce bütün bunlardan duyduğum rahatsızlığı eşime izah ettim. o da beni anladı, babasıyla konuştu. ama pek fayda etmedi,adam hala aynı..
bütün bunlar normal de ben mi abartıyorum ? ne yapmam lazım?

Okuduğumda şöyle bir durdum ; abartılıyor olsa neden okuduklarım bana da tuhaf geldi diye düşündüm.
Tuvalet olayı , kapının açık bırakılması , iç çamaşırı ile mutfağa gelip su içmesi tamamen yanlış haraketler.
Eğer bunlar olmasaydı ; size sarılıp , öpmesinden duyduğunuz rahatsızlığa anlam verir fakat hak vermezdim.
Ama hepsi birleşince ; kusura bakmayın ama ortaya görgüden nasibini almamış , fazlaca laubali bir adam profili çıkıyor.
Yani;
Bence abartmıyorsunuz , haklısınız.
Mesafeli davranın .

aslında ona karşı hep mesafeliyimdir. o sorunca cevap veririm çoğu zaman. yoksa durduk yere muhabbet etmeye kalkmıyorum,esprilerine gülmem mesela..

görgüden nasibini almadığı kesin. koltuklatını kaşıyor adam karşımda. afedersiniz ama yazmak istiyorum, koltukaltındaki tüylerini yolup yere atıyor. bunu hem benim evimde, hem de kendi evinde yapıyor

peder fazla rahat hemde çok fazla rahat kendini sakınabildiğin kadar sakın yanına iki metreden fazla yaklaştırma.

peder fazla rahat hemde çok fazla rahat kendini sakınabildiğin kadar sakın yanına iki metreden fazla yaklaştırma.

yaklaştırmamaya çalışıyorum bunu belli de ediyorum bazen ama anlamıyor mu, yoksa anlamak mı istemiyor, çözemedim..

Tersle, ben öpülmekten hoşlanmıyorum de.. sen demedikçe eşinin demesi hiçbir işe yaramayacak emin ol..
tuvalet konusunda da sanki kızına öğretiyormuş gibi onun yanında söyle. "kızım tuvalete girdiğinde kapı kapatılır, el yıkanır bunları öğren çok ayıp yoksa" falan de. kızım sana söyledim k.peder sen anla misali.. offf içim daraldı allah size yardım etsin..

yaklaştırmamaya çalışıyorum bunu belli de ediyorum bazen ama anlamıyor mu, yoksa anlamak mı istemiyor, çözemedim..

bence anlamak işine gelmiyor

sen senden hoşlanmayan birisini iki metre öteden hissetmez misin?

çocuğuna da dikkat et lütfen...

Bu ne rahatlık Allah aşkına.
Adam kafayı mı sıyırmış nedir.
Kapıyı açıp tuvaletini etmek felan...
Eşşeğe altın semer de vursan eşek gene eşektir.
Eşinin konuşması da bu lafı doğruluyor.

öpülmekten hoşlanmıyorum diyemedim de, o öptükten somra off der yüzümü silerim,surat asarım. ama anlamıyor sanırım. ama açık açık söyleyeceğim artık...
bence anlamak işine gelmiyor

sen senden hoşlanmayan birisini iki metre öteden hissetmez misin?

çocuğuna da dikkat et lütfen...

amcamın kızı var. ilköğretim 2. sınıf. ama gösterişli, büyük gösteren bir kız. ona davranışları da hiç hoşuma gitmiyor mesela. çok tuhaf hareketleri var. kızıma ekstradan dikkat edeceğim oraya gittiğimizde..

sanırım evet, kafayı sıyırmış

Son düzenleme:

Rahatlıktan ziyade çok daha başka birşey var bence...

Kızınıza dikkat edin...
Onunla evde yalnız bırakmayın lütfen...

bu yaşadığınız durumun aynısını tanıdığım bir arkadaşımın başına gelmiş...yazlıktalar ve ve yazları k.peder k.valide aile kalıyorlar,arkadşım lavaboda kızının ellerini yıkıyormuş ve bi arkasını dönmüşkü k.pederi aynı banyo içinde küçük tuvaletini yapıyor ayakta tabi arkadşım şoka girmiş çıkmış hemen banyodan kvalidesine anlatmış..kvalideside eşine söylemiş..kpederi meğer gelinini banyoda görmemiş...bence bu yaşanılan vallahi sizinkinden beter..beterin beteri var derler ya o cinsten.kesinlikle kendiniz sert bir şekilde uyarın derim ben..

Böyle bir şey görmedim kayınpederindeki rahatlık görgüsüzlük vb tarzda birşey değil buna emin olabilirsin. Bir insan öküz olsa iç çamaşırıyla gelininin karşısına çıkmaz bırak gelini kimsenın çıkmaz yanı ve en basiti tuvalete girince kapıyı kapamamalar falan bene kusua bakma ama o adamda başka bir terbiyesizlik var bence acilen eşine konuş ve evine almamaya çalış ve kesınlıkle başbaşa kalma

Ben senın yerınde olsam cok kez uyarmıştım onu yanı iççamaşırı ne demek ya da tuvalet öpmeler falan bence sende uyar gerekirse bozulsun en azından anlasın senın rahatsız olduğunu (çok sinirlendımm)

Rahatlıktan ziyade çok daha başka birşey var bence...

Kızınıza dikkat edin...
Onunla evde yalnız bırakmayın lütfen...

bilmiyorum cudana, kondurmak istemiyorum...

adam görmemiş olabilir, ama benim k.peder bilerek yapıyor.1 yıl olacak nerdeyse, bize gelmişti. evde kızım , ben ve o var. aynı şeyi o zaman da yaptı. kapıyı kapatmamak ne demek ya

dün bende barut gibi oldum. eve bizi o bıraktı. soru sordu, duymazlıktan geldim. sonra eşime söyledim sert bir şekilde. o da mahçup oldu..

Yazdıklarınızı okudumda gerçekten çok ilginç.Baya bir rahatmış acaba gerçekten vurdumduymaz görgüsüzmü yoksa psikolojik sorunumu var anlayamadım.Çünkü yaptıkları bana göre hiç normal değil.İnsan kendi kızının yanında bu hareketleri yapmazken sizi öpüp sarılmak istemesi tuvaletin kapısının açık olması iç çamaşırıyla dolaşması bana pek normal gelmedi açıkçası.Allah korusun sizleri.Aranıza mesafe koyun ve dile getirin rahatsız olduğunuzu kızınızıda onlarda tek bırakmayın.Dedesi sonuçta olabilir diyenler vardır belkide ama zaman o kadar bozukki Allah kimseyi şaşırtmasın ve kötüyle karşılaştırmasın.Bence uzak durun hatta eşinizle konuşun gerçekten normal değil anormal bir durum.İnsanın biraz saygısı olur aranızda seviye mesafe olmalıyken onun bu hareketleri bana samimi gelmedi.İnşallah eşinizle çocuğunuzla mutlu bir hayatınız olur.İçinizdede en ufak bir şüphe oluyorsa uzak durun derim.Allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim, inşallah...

psikolojik sorunları da var bence... yıllardır alkol kullanan biri. öyle böyle değil. nasıl desem ki her akşam içer, akşam içmediyse ertesi gün akşam mutlaka içer.. eşim ve diğer kardeşleri bir kliniğe yatıralım,tedavi ol diyorlar ama kabul etmiyor.
evlenmeden önce mahallemizde kayınpeder-gelin arasında çok tatsız şeyler olmuştu.
itiraf etmek gerekirse çok korkuyorum

görüşmeyin bu kadar basit yani.soranlarada sebebini anlatın.ben olsam görüşemzdim.ne münasebet ya....herkes haddini bilsin.

bence mecbur kalmadıkçe gidip gelmeyin
hele eşiniz yanında yoksa hiç gitmeyin
pes dedim okurken ya bu kadarda olmaz ki!!!!

bence mecbur kalmadıkçe gidip gelmeyin
hele eşiniz yanında yoksa hiç gitmeyin
pes dedim okurken ya bu kadarda olmaz ki!!!!

nasıl tahammül ediyorsun.. bende olsam görüşmezdim..

eşim bazen iş için şehir dışına gidiyor. 2-3 hafta kalmak zorunda olduğu zamanlar oluyor. hal böyle olunca sık sık görüşmek zorunda kalıyoruz.

kayınpederiniz yası kaç? ben tüm bunları görgüsüzlük değilde sapıklık olarak nitelendiriyorum maalesef. arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle kızınızı uzak tutun allah korusun ama ülkemizde ensest ilişki artk oldukça yaygın.

bide bence kayınvalideniz eşiniz ve kayınpedr bi aradayken açıkça deyin işte benim aile geleneğim böyle böyle öpüp sarılmanız hoş bana sevgi gösterdiğinizi anlıyorum ama yapmyın haz etmiyorum olacak gibi değil çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…