Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınpederiniz yası kaç? ben tüm bunları görgüsüzlük değilde sapıklık olarak nitelendiriyorum maalesef. arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle kızınızı uzak tutun allah korusun ama ülkemizde ensest ilişki artk oldukça yaygın.
bide bence kayınvalideniz eşiniz ve kayınpedr bi aradayken açıkça deyin işte benim aile geleneğim böyle böyle öpüp sarılmanız hoş bana sevgi gösterdiğinizi anlıyorum ama yapmyın haz etmiyorum olacak gibi değil çnkü
kayınvalidenizin tepkisini yazmamışsınız o ne düşünüyor bu konuda? birde daha önce kayınpederinizin vukuatları varmı biliyormusunuz?
allah korusun
55 yaşlarında ..yüzlerine bişey diyemiyorum ayıp olmasın diye. ama bir daha olursa söyleyeceğim artık
tuvalet kapısı konusunda uyardı birkaç kere ama fayda etmedi.
öpmesi,dokunması konusunda ise bir tepki vermiyor, normal karşılıyor sanırım
alkol yüzünden de kamu işçiliğinden, özel sektörden kovulmuşluğu var. özellikle alkollüyken daha da değişiyor hareketleri.
kızım,gelinim diye seviyor hep. ama ben çok sinir oluyorum![]()
Saskinlik icerisinde okudum kpederinizi
Tabiki hepsi inanilmaz ve olmamasi gereken
Bizim adetlerimizde kpederle gelin ikisi ayni odada dahi oturamaz
Degil sacini opsun
İnsanin kendi babasi yapmaz bunlari
Babamda hep mesafeli sever bizi oldum olasi
Bence daha sert tepki ver
Esine anlatmadiysan en yeni olaylari tekrardan bir anlat ve sikayet et. Babasiyla konussun.
Sonrada baktin yine tuvalete girmis ama kapi acik, sen hemen kapat "cat" diye ve surat as. Yine sana yaklasmak isteyip öpmek istedigi zaman "Istemiyorum Baba, dokunma bana hoslanmiyorum!" de sertce. Küsen küssün, kümese girsin. Cok lazim sanki.
Yine donuyla karsina cikinca, hemen ortami terket, yani komple evi, birseyde bahane etme.
Cantani kizini aldiginla cik disari, sasirsin hatta ne oluyor diye. Esini ara ve durumu anlat ve esin gelmeden veya kayinbaban evden cikmadan girme tekrar eve.
Biraz resti cek.
Ayrica kizin neden hoslanmiyor dedesinden, normalde cocuklar cok sever dedeyle bas basa kalmayi. Aman gözünün önünde dursun sürekli. Esin olmadikcada görüsme zaten kayinpederle, kayinvalide yine neysede. Hep birseyler bahane et, gitme, kabul etme evine esin yokken. Onlarda anlasin.
Ama eger senin istedigin gibi davranirsa, bunuda cok takdir et. Baktin mesafeli davraniyor eskisi gibi sapur supur degil, yüzün gülsün, cay servisini yap vs niye dersen, aradaki farki anlasin.
"Demek ben buna mesafeli davraninca yüzü gülüyor, yaklastigim zaman buz gibi oluyor" desin, beyni basmiyor demek bunu.
Tabii alkol cok kullanan bir insanin artik beyni normal insanlar gibi olmaz, öyle insandan hertürlü kötülügü bekleyebilirsin, adam sarhos sonucta, ayikken bile kafa gitmis vaziyette olur öyle cok sIk iciyorsa.
bu durum ayıp olayını geçmiş.herkes ne derse desin görüşmeyin bence.ve kızınızı kesinlikle o sapıkla yalnız bırakmayın.
Allah korusun,hem siz de hem kızınız da ileride dönüşü olmayan ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.
ve bence restinizi çekin böyle olduğu sürece de evine uğramayın.
bir de ilkokul 2ye giden yavruyu dauzak tutun bu ...........dan.neyse çok sinirlendim.yani,bir şeyler yapmak için
bir şeyler olmasını beklemeyin.
kocasını en iyi tanıyan kayınvalidenizdir..normal karşılıyorsa içiniz rahat olsun bence en azından sapıkça olmadığı konusunda çünkü bu konuda sıkıntısı olsa kayınvalidenizin bakışları tavırları bile değişirdi kayınpederinizin size olan laubali davranışları karşısında..
vukuat derken hani daha önce çapkınlığı, başka kadınlarla ilişkisi olmuşmu diye sordum.. kiminin bu tarz düşkünlüğü oluyor malesef
iş bulursam kızıma kayınvalidem bakacaktı, ama vazgeçtim artıkiçki içen 55 yasında bi adam bu hikaye bana o kadar tanıdık geliyo ki. uzak durun derim yine de, uzak tutun.. allah yardımcınız olsun biz gelenek olarak öyle kaçmayız aynı odada oturmayız falan değil el öpülür bizde sadece konusulur sohbet edilir ama bu kadarı bence cidden çok fazla eşiniz bişeyler ypmalı
kayın pederinizin davranışları çok yanlış
tuvalete girip kapı örtmemek ne demektir ya
benim daha çok dikkatimi çeken kızınızın verdiği tepki neden bağırdı anneme dokunma dedi çok başka şeyler geldi aklıma
kızınızı yalnız bırakmayın bu adamla
ve rahatsız olduğunuz özellikle tuvalet yada iç çamaşırı mevzu ile ilgili eşinize rahatsızlığınızı bildirin
burda kesinlikle haklısınız..Böyle birkaç olayı arkadaşlarım da yaşamıştı. Ama sizinki biraz daha kötüsü. Onlarınki sadece el şakalrı sırt sıvazlamalar, fazlaca laubalilikti ama sizin durumunuz kesinlikle normal değil. Ben kayınpederimi çok severim o da beni çok sever ama ben elini öperken bile utanır adamcağız. Bazı insanlar laubalilik ve seviyesizliği modern olmak sanıyor. Aklı sıra sizi kızı gibi gördüğünü el kızı gibi görmediğini gösteriyor olabilir ama bunun da sınırları olmalı. Benim babam da sizin babanız gibi kızlarını mesafeli sever, gelip sarılmaz öpmez ama bizim için de ölür bunu biliriz. Eşinizin de çok yapabileceği bir şey var mı diye düşününce konuşmak fayda etmiyorsa zor, çünkü o yaşta bir insan çocuk değil ki eğitilsin, kişiliği karakteri değişsin. O değişmez siz tavrınızı, durumunuzu değiştirin ve bu duruma zemin hazırlamayın. Mesela kesinlikle gidip gelmelerinizi iyice azaltın, EŞİNİZ OLMADAN GİTMEYİN. Çünkü şahit olmuyorsa siz anlatınca abartıyorsunuz sanabilir sizi,, bir başka açıdan bakarsak da eşiniz varken bazı şeyleri yapmaktan geri durabilir. Üzmeyin kendizi, kızınıza da hissettirmemeye çalışın, çocuk psikolojisi başka bir şey. Kolaylıklar diliyorum...
Ne kızını göster ne de kendin görüş
Tiksindim okurken
Allah sabır versin
aslında ona karşı hep mesafeliyimdir. o sorunca cevap veririm çoğu zaman. yoksa durduk yere muhabbet etmeye kalkmıyorum,esprilerine gülmem mesela..
görgüden nasibini almadığı kesin. koltuklatını kaşıyor adam karşımda. afedersiniz ama yazmak istiyorum, koltukaltındaki tüylerini yolup yere atıyor. bunu hem benim evimde, hem de kendi evinde yapıyor![]()