kayınpederimin davranışı...

aslında ona karşı hep mesafeliyimdir. o sorunca cevap veririm çoğu zaman. yoksa durduk yere muhabbet etmeye kalkmıyorum,esprilerine gülmem mesela..

görgüden nasibini almadığı kesin. koltuklatını kaşıyor adam karşımda. afedersiniz ama yazmak istiyorum, koltukaltındaki tüylerini yolup yere atıyor. bunu hem benim evimde, hem de kendi evinde yapıyor:47:

oha oha diyorum bunedir böyle yaaa dağdamı yaşamış bu herif bu güne hiç mi insan içine çıkamamış buna nasıl bir pislik nasıl bir görgüsüzlüktür onu yanıma yaklaştırmak değil kapımdan içeri bile sokmam sokakta mı yaşamış bu adam bu güne kadarrr..........

Arkadaşım kızını kesinlikle ve kesinlikle o adamdan uzak tut.Asla yanlız bırakma canım.
Bu işlerin şakası olmaz.Kayınpederinin davranışları normal değil.Bir de alkol var işin içinde.
Lütfen kendine bir dikkat edersen kızına beş dikkat et canım.
Kayınpederinin başka eğilimleri var.Yavaş yavaş artırır tacizlerini.özellikle sizler fazla tepki vermezseniz onun işi daha kolay olacaktır.
Kayınvalidene de sakın güvenme.Kolay kolay eşine suç kondurmayacaktır.Kızın için de güvenme kayınvalidene.Eşin de gözünü açsın biraz.Babasının davranışlarındaki saçmalığı ve iğrençliği görsün.
Ne demek bir kayınpederin gelinine el kol şakası yapması,öpmeye kalkması filan.
Sen neden normal karşıladın ki bınları canım ya.Bunlar normal değil özellikle diğer davranışları ile birleşince.İç çamaşırı ile karşına çıkması ne demek ya aklım almıyor.
Sinir oldum gerçekten.Özellikle kızınla ilgili uyarmak için mesaj yazdım canım.
Yavrunu koru canım.

Kayinpeder son derece asiri bir tarzda alkolik, yani her gece icmek zorunda.
Böyle bir adamdan normal davranislar beklememen lazim. Ne yaparsaniz yapin adam sarhosdur her zaman, ne yaptiginin kendide farknida degil, beyni uyusmus vaziyette hep. Kimseye bir zarari yok, sadece alkolin yüzünden tutarsizca davranislari var.

Eger yardim olarak katkida bulunmak istersen esine bir an önce babasinin tedavi görmesini söyle.
Esine babasina yardim etmesi gerektigini yoksa, durumun daha kötüye gidecegini söyle.
Eger kayinpeder alkolden kurtaramiyorsaniz, sende evine gitmeyiverirsin. Peki kayinvaliden ne diyor, kocasi hakkinda???

Merhabalar herkese,

benim derdim kayınpederim. 4,5 yıllık evliyim. ve evlendiğim günden beri kayınpederim beni ciddi anlamda geriyor.Düşüncesizce hareketleri ve dengesizlikleriyle.

kısaca özet geçeyim,

evlendiğim gün biz evimize geldiğimizde bizimle eşimin ailesi de geldi.biraz oturduktan sonra tuvalete gitmek istedim ama kayınpederim benden önce davranmış. gittiğimde tuvaletin kapısı açıktı ve adam içerde tuvaletini yapıyordu. nasıl utandım anlatamam..

bir keresinde yine bize gelmişlerdi. ben mutfaktaydım.Kayınpederim banyodan çıkmış iç çamaşırıyla mutfağa geldi:53: beni umursamadan su içip çıktı:19:
ben baba evinde kaldığım sürede bile babamı evin içinde şortla görmemişimdir.

babam evlatlarına karşı hep mesafeliydi, yani sarılmaz öpmez dokunmazdı. biz de böyle yetiştik haliyle... Bazen kayınpederim gelir, sırtımı okşar, saçımı okşar, yanaklarımdan öper ! çok sinir oluyorum. bana çok tuhaf geliyor.

bize geldiklerinde hala tuvaletin kapısını kapatmaz, tuvaletten çıkarken su dökmez, ellerini yıkamaz, sürekli genizini temizler, yemek ortasında geğirir...
inanın artık ne bize gelsin, ne de ben onlara gideyim istiyorum.

en son da dün böyle birşey oldu. Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.

daha önce bütün bunlardan duyduğum rahatsızlığı eşime izah ettim. o da beni anladı, babasıyla konuştu. ama pek fayda etmedi,adam hala aynı..
bütün bunlar normal de ben mi abartıyorum ? ne yapmam lazım?

Şöyle düşünelim kendi kızı gibi görüp davranmış olabilir.Ama yaptıkları kabul edici şeyler değil.Senin sadece yapman gereken şey mesafeli olman

Valla avukatlıgım boyunca o kadar ığrenc olaylarla karsılaştım ki bu adamdan hıc hoşlanmadım
Kızını da uzak tut bence
Bır kez daha tuvalet kapısını acık işimi gorurse bagır
Ayıp baba kocaman adamsın burda kucuk cocuk var dıyebılırsın
Yıne iç çamaşırlı gelirse bu ne hal ya ayıp dıye sesını yukselt ki yaptıklarının ne kadar abes oldugunu anlasın

Ne iğrenc adamlar var yaa

söz konusu sadece seni öpmesi sarılması olsa belki seni kızı gibi görüyordur seviyordur derdim ama iç çamaşırı ile yanına gelmesi tuvaletin kapısını açık bırakması gibi davranışları hiç normal değil:26:üstelik alkol alan biriymiş bence sen bu adamdan uzak dur kızını da uzak tut canım

Merhabalar herkese,

benim derdim kayınpederim. 4,5 yıllık evliyim. ve evlendiğim günden beri kayınpederim beni ciddi anlamda geriyor.Düşüncesizce hareketleri ve dengesizlikleriyle.

kısaca özet geçeyim,

evlendiğim gün biz evimize geldiğimizde bizimle eşimin ailesi de geldi.biraz oturduktan sonra tuvalete gitmek istedim ama kayınpederim benden önce davranmış. gittiğimde tuvaletin kapısı açıktı ve adam içerde tuvaletini yapıyordu. nasıl utandım anlatamam..

bir keresinde yine bize gelmişlerdi. ben mutfaktaydım.Kayınpederim banyodan çıkmış iç çamaşırıyla mutfağa geldi:53: beni umursamadan su içip çıktı:19:
ben baba evinde kaldığım sürede bile babamı evin içinde şortla görmemişimdir.

babam evlatlarına karşı hep mesafeliydi, yani sarılmaz öpmez dokunmazdı. biz de böyle yetiştik haliyle... Bazen kayınpederim gelir, sırtımı okşar, saçımı okşar, yanaklarımdan öper ! çok sinir oluyorum. bana çok tuhaf geliyor.

bize geldiklerinde hala tuvaletin kapısını kapatmaz, tuvaletten çıkarken su dökmez, ellerini yıkamaz, sürekli genizini temizler, yemek ortasında geğirir...
inanın artık ne bize gelsin, ne de ben onlara gideyim istiyorum.

en son da dün böyle birşey oldu. Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.

daha önce bütün bunlardan duyduğum rahatsızlığı eşime izah ettim. o da beni anladı, babasıyla konuştu. ama pek fayda etmedi,adam hala aynı..
bütün bunlar normal de ben mi abartıyorum ? ne yapmam lazım?

ne münasebet canım çok haklısın...
eşine söyle buna bir son versin...çOK SİNİR OLDUM YEMİN EDERİM..

Konunuzu okurken çok gerildim,kesinlikle abartmıyorsunuz.Kızınızı kayınpederle yanlız kaldığında neler yaptıkları konusunda lütfen konuşturmaya çalışın.
Ve asla kayınpederinize kızınızı emanet etmeyin.

amca kizina dahi (daha ilkögretim 2) davranislarinda tuhaflik oldugunu belirtmissin, sanirim zaten bazi seylerin farkindasin , ensest iliskiler herzaman coktu ama gunumuz zamaninda gün isigina cikabiliyor, dikkat etin illahi birsey olmasi gerekmiyor, esin isi geregi evde bulunmadi zamanda dahada dikkatli olun , görüsmek zorundada kalmayin islerini kendiniz hallettin, o kadar insan varki öz babasi, dedesi amcasi kardesi veyahut dayi tarafindan cinsel saldiriya ugrayan.........., allah yardimsin olsun cekinme kendini ve kizini korumak zorundasin ,
Allah korusun:50:
olaylar bukadar netse eğer ben olsam ne kadar eşimin babası da olsa evime gelmesini yasaklardım kesinlikle tek başına evıme gelemezdi .çocuklarım yanımda olmadıgı zamanda herkesın ıcınde baba sen yetişkin erkeksin bu evde cocuklar var tuvalete girip çıkmana giyimine dikkat et derdim baktım hala aynısını yapıyor çocuguma ve bana farklı bakarak yaklaşıyor kesinlikle evime sokmazdım . sizde mesafenizi koruyun bence aa yapmaz böle şey olmaz demeyin neler oluyor bu hayatta. eşinizde niye hemen konusup olayı çözmüyor anlamadım babasına yakıstıramıyordur orası belli ama böle devam ederse sonu hiç ii değil. çocugunuzu yaklaştırmayın ve yanlız bırakmayın .eşiniz de iş için başka şehire gittiği zaman kesinlikle kendı anne veya babanızı çağırın eve .
çok sinirlendim biri torunun canının canı diğeri oğlunun karısı kızın .. ne biçim insanlar var ya .. ölüp gitse yatacak yerleri yok böylelerinin ..:47: kendinize dikkat edin lütfen :43:

benim ailem çok uzakta ve lise okuyan bir kardeşim var.o nedenle gelemiyorlar. ben de onlarla görüşeceğim zaman giyimime dikkat ederim.dar veya açık giymem..esprilerine gülmem, cevap vermem. ama o hep yılışır.
eşim daha önce konuştu babasıyla. tamam dikkat ederim demiş. ama hala aynı..bir kez daha konuşacak gittiğimizde..

Arkadaşım kızını kesinlikle ve kesinlikle o adamdan uzak tut.Asla yanlız bırakma canım.
Bu işlerin şakası olmaz.Kayınpederinin davranışları normal değil.Bir de alkol var işin içinde.
Lütfen kendine bir dikkat edersen kızına beş dikkat et canım.
Kayınpederinin başka eğilimleri var.Yavaş yavaş artırır tacizlerini.özellikle sizler fazla tepki vermezseniz onun işi daha kolay olacaktır.
Kayınvalidene de sakın güvenme.Kolay kolay eşine suç kondurmayacaktır.Kızın için de güvenme kayınvalidene.Eşin de gözünü açsın biraz.Babasının davranışlarındaki saçmalığı ve iğrençliği görsün.
Ne demek bir kayınpederin gelinine el kol şakası yapması,öpmeye kalkması filan.
Sen neden normal karşıladın ki bınları canım ya.Bunlar normal değil özellikle diğer davranışları ile birleşince.İç çamaşırı ile karşına çıkması ne demek ya aklım almıyor.
Sinir oldum gerçekten.Özellikle kızınla ilgili uyarmak için mesaj yazdım canım.
Yavrunu koru canım.

teşekkür ederim.
iç çamaşırıyla karşıma çıkmasına çok kızdım. sonra eşimin yanına gittim, annesiyle oturuyorlardı. ne oldu dedi, yüzümden anlamış. bende gördüğümü söyledim. sonra kayınvalidem kalktı yanına gitti. sanırım konuştular. bir daha o şekilde görmedim.
ama dokunması,öpmesi çok iğrenç. ben kendimden iğreniyorum nerdeyse.
belki ben aratıyorumdur,eşime ayıp olmasın,belki kendi kızı gibi gördüğünden böyle yapıyordur diye telkin ettim kendimi ama olmadı,dayanamıyorum artık:50:

Kayinpeder son derece asiri bir tarzda alkolik, yani her gece icmek zorunda.
Böyle bir adamdan normal davranislar beklememen lazim. Ne yaparsaniz yapin adam sarhosdur her zaman, ne yaptiginin kendide farknida degil, beyni uyusmus vaziyette hep. Kimseye bir zarari yok, sadece alkolin yüzünden tutarsizca davranislari var.

Eger yardim olarak katkida bulunmak istersen esine bir an önce babasinin tedavi görmesini söyle.
Esine babasina yardim etmesi gerektigini yoksa, durumun daha kötüye gidecegini söyle.
Eger kayinpeder alkolden kurtaramiyorsaniz, sende evine gitmeyiverirsin. Peki kayinvaliden ne diyor, kocasi hakkinda???

o onun alkol bağımlısı olmasından şikayetçi. yıllarca çekmiş kadın. o da olikliniğe yatıralım diyor. diğer davranışları karşısında normal. yüzünün rengi değişirdi en azından bana dokunduğunda ama hiçbir tepki göstermiyor

Şöyle düşünelim kendi kızı gibi görüp davranmış olabilir.Ama yaptıkları kabul edici şeyler değil.Senin sadece yapman gereken şey mesafeli olman
ben de böyle düşünmek istiyorum.
Valla avukatlıgım boyunca o kadar ığrenc olaylarla karsılaştım ki bu adamdan hıc hoşlanmadım
Kızını da uzak tut bence
Bır kez daha tuvalet kapısını acık işimi gorurse bagır
Ayıp baba kocaman adamsın burda kucuk cocuk var dıyebılırsın
Yıne iç çamaşırlı gelirse bu ne hal ya ayıp dıye sesını yukselt ki yaptıklarının ne kadar abes oldugunu anlasın

Ne iğrenc adamlar var yaa

ben de duyuyorum bazen iğrenç olaylar...

buraya yazmadan önce hep kendi kendimi sakinleştirdim. ama artık eskisi gibi sessiz kalmayacağım:47:

Konunuzu okurken çok gerildim,kesinlikle abartmıyorsunuz.Kızınızı kayınpederle yanlız kaldığında neler yaptıkları konusunda lütfen konuşturmaya çalışın.

aynıları benim de aklımdan geçti..konuyu okurken çok rahatsız oldum.gerçekten ürktüm o adamdan..

görgüsüzlüğü,hadsizliği bir tarafa ama sarılması,dokunması,öpmesi hiç hoşuma gitmedi.sonuçta yabancı biri o,kendi babamız değil.

konuşturmayı düşünememiştim hiç.. denemekte fayda var.

iyi gidiyorsunuz valla ben tiksinirdim eşimden ayrılma pahasına da olsa gidip gelmezdim :47:
heran diken üstünde olur insan ne yapmaya çalışıyor anlaması çok güç, sapık mı hasta mı karar veremedim. mide bulandırıcı davranışlar bunlar kendinize dikkat edin

aynıları benim de aklımdan geçti..konuyu okurken çok rahatsız oldum.gerçekten ürktüm o adamdan..

görgüsüzlüğü,hadsizliği bir tarafa ama sarılması,dokunması,öpmesi hiç hoşuma gitmedi.sonuçta yabancı biri o,kendi babamız değil.

babam bizi ziyarete gelmiş. 3 gün bizde kaldı. dün yolcu ettik. burda kaldığı süre içerisinde babam hep dikkat etti oturuşuna, benle konuşma tarzına. hoşgeldin,güle güle derken sanki babam değil de iş arkadaşım gibi tokalaştık. ama bilirim , giderken içi gitmiştir. beni sevdiğini biliyorum en azından.
ben de ürküyorum açıkcası.

babam bizi ziyarete gelmiş. 3 gün bizde kaldı. dün yolcu ettik. burda kaldığı süre içerisinde babam hep dikkat etti oturuşuna, benle konuşma tarzına. hoşgeldin,güle güle derken sanki babam değil de iş arkadaşım gibi tokalaştık. ama bilirim , giderken içi gitmiştir. beni sevdiğini biliyorum en azından.
ben de ürküyorum açıkcası.[/B][/I]

babalar ve kızları arasındaki aşk hiç bitmez :) ama kızları evlenince babalar daha bir dikkat ediyor doğru..gerçi hani öyle yabancı gibi tokalaşamam ben,mutlaka sarılır öperim babamı..

ama k.pederin gerçekten çot itici,seni doldurmak gibi olmasın ama dikkatli olmanda fayda var.yani normal k.peder tiplemesinin dışında bir adam,değişik biraz.

cidden ağzım açık kaldı şu mutfağa donuyla gelme olayına :53: :53:

size dokunması öpmesi falanda çok abes :53:

neden abes, art niyet yok diye düşünülse bile bir kan bağınız yok, sizi kızı gibi görmesi falanda açıklama olmaz. yani ben direk art niyet ararım..

aayy kesinlikle rahatsız olmanız çok normal..

eşinizn konuşmasına rağmen yapıyorsa.. iyi düşünmek abes olur :53:

ve yapacakda bişey yok. yakınında durmazdım ben olsam. hatta bu girişimlerinde ani tepkiler verip geri çeklin. anlasın :47:

aaa evet çok doğru düşündünüz. ben böyle düşünmemiştim..
bencede kesinlikle konuşun kıznızla çaktırmadan :26:

babalar ve kızları arasındaki aşk hiç bitmez :) ama kızları evlenince babalar daha bir dikkat ediyor doğru..gerçi hani öyle yabancı gibi tokalaşamam ben,mutlaka sarılır öperim babamı..

ama k.pederin gerçekten çot itici,seni doldurmak gibi olmasın ama dikkatli olmanda fayda var.yani normal k.peder tiplemesinin dışında bir adam,değişik biraz.

ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedi:53: eşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:

çok fena. bu ne böyle ya. Allah sana kolaylık versin. ben olsam eşime söylerim birdaha böyle haraketler yapmaması gerektiğini kibar değil taş gibi sçyler babasına. be ne laubalilik böyle. eşin alıştığı için rahatsız olmuyor olabilir ama sen rahatsız oluyorsan dikkat etmek sorunda herkes. etmeyenleride uyarmalı..

Back
X