kayınpederimin davranışı...

Kayınpederinde bariz var bi yamukluk.
Alkolden adam kafayı dozutmuş iyice.
Yalnız kalmamaya kızınla da yalnız bırakmamaya çalış.
İnan senin menfaatine olur.

Ayrıca kızını da bu tip konularda uyarman gerek...
Başka bir erkeğin yannda da getirebilirdi iç çamaşırlarını.
Yatak odanın kapısını kilitli tut.

konu sahibi arkadaşım buradaki yorumları okuyana kadar gerçekten çok üzerinde durmamışsın kayınpederinin yaptıklarının.
bunda eşinin ve kayınvalidenin tutumları da etkili.çünkü onlar büyük bir kısmını normal kabul etmişler.
Ancak daha önce de yazdım bir daha yazıcam kızını uzak tut.bir saniye bile o evde tek başına bırakma.eşine ve kayınvalidene de bu konuda ASLA ASLA ASLA güvenme.birinin eşi birinin babası.suçlamaktan kaçınacaklardır ellerinden geldiğince.
transparan gecelik yorumları filan da ne Allah aşkına.benzer pek çok diyolog geçmiş sanırım.parça parça yazıyorsun.
sen de aç gözlerini....
çok sinirlendim gerçekten.bir masumun saç teline bir zarar gelecek olmasını düşünmek bile geriyor beni ya.sen nasıl sakinliğini koruyabildin kayınpederine karşı.şaşırdım açıkcası.
büyük konuşmayayım ama evladımın saçına zarar geleceği şüphesine milyonda bir ihtimalle bile olsa kapılsam o adamı parçalardım.bu kadar söylüyorum.
sen de lütfen daha dikkatli oldu mu canım.

Durumuna gerçekten çok üzüldüm, okurken içim bulandı. Bence de bir an önce tedbirini al. Sadece saçma rahatlığından yapmış olsa bile -ki pek öyle görünmüyor, o gecelik meselesi gerçekten çok rahatsız edici ve bir çok şeyi açıklıyor- bunlara sen de kızın da katlanmak zorunda değilsiniz kesinlikle. Hele de kızın o daha küçücük dedesi olduğu için de anlayamaz yanlış bir şey yaptığını falan. Annesi olarak sen çok çok dikkat et, sakın ola yanlız bırakma onu kızınla ve de eğer böyle bir şeylerden kuşkulanıyorsan ki bence kuşkulandığın için o ağlama olayını, annema dokunma demesini falan yazmışsın, sana açılamasa bir profesyonelden yardım al belki ona anlatır. Çok dikkat et canım bu devirde gerçekten insan kimseye güvenemiyor. Çok şey duyuyoruz her gün. Allah korusun, Allah iyilerle karşılaştırsın.

Görgüsüzlük, edepsizlik falan değil, düpediz taciz bu.

Donuyla gezerse çığlık atın. WC kapası açık kalmışsa kapının önüne kusun. Geğirirse hemen lavaboya koşun bağıra bağıra.

Asla ve asla onunla yalnız kalmayın, kızınızı da onunla yalnız bırakmayın.

Akşam akşam sinir bastı

bunlar cok alisilmis seyler degil,

kendi babamiz öper,sever,sarilir ama kayinbaba bunlari gelinine yapamaz..

ayrica wcde kapiyi kapatmamasi ayri birsey,benim dedem 90 yasinda felc gecirdi sonra yürümeye basladi ama wcye giderken klozete otururulurken yardim ediliyor.

bunu hicbir zaman kiz torunlari ve gelinleri yapmadi o halde bile adam yaptirmadi,adam utandi sizinki kapiyi kapatmadan pislik yaaa..terbiyesiz bir adam kayinbaban.

hadi sana birsey yapamaz ama kizini lütfen uzak tut,amcanin kizina karsi farkliliklar görmüssün

lütfen kiz-erkek farkemez uzak ve mesafeli tutun..

bence esine tatli dille sana olan el sakalarini !!! begenmedigini anlat.

Son düzenleme:
eşin bunları gör müyor mu?
yada sen anlattığın zaman sadece babasıyla konuşmakla mı kaldı??
ne iğrenç insanlar var yaa pess kusura bakma ama eşnin hiç bişey yapmamış olmasına ayrıca şaşırdım. gerçi böyle bi adamın yetiştirdiği çocuktan ne beklersin oda ayrı tabi. ama eşin onlarla görüşme gelip gitme olarak görüşmeni kesebilir. kendi gitsin görsün çok saygı değer babasını. sen kayınvalideni yalnız davet et evine yada dışada zaman geçir ama bayan bayana olun. ve lütfen kızına dikkat et öyle bir adama çocuk değil hayvan bile emanet edilmez

Bu durum düpedüz sapıklık! Olmaz demeyin, geçenlerde adam şehit olan oğlunun eşine tecavüz etmiş. Neleri var. Hem ne bu hadsizlik transparan falan? Eşiniz nasıl orada havalar nasılmış?

teşekkür ederim, inşallah...

psikolojik sorunları da var bence... yıllardır alkol kullanan biri. öyle böyle değil. nasıl desem ki her akşam içer, akşam içmediyse ertesi gün akşam mutlaka içer.. eşim ve diğer kardeşleri bir kliniğe yatıralım,tedavi ol diyorlar ama kabul etmiyor.
evlenmeden önce mahallemizde kayınpeder-gelin arasında çok tatsız şeyler olmuştu.
itiraf etmek gerekirse çok korkuyorum:50:

alkol sorunu varmış..
sanırım adam kanında sürekli dolaşan alkolün etkisiyle anormal davranıyor..

yani ne olursa olsun çocuk gibi gelini öpmeler, iç çamaşırıyla ortalıkta dolaşması, hele ki koltukaltlarını yolarak:53: yerlere atması zaten pek sağlıklı ruh halinde olmadığını gösteriyor..

eşinizle paylaşmışsınız, paylaşmaya da devam edin..
mümkün olduğunca mecbur kalınca görüşün..
görüştüğünüz zaman çok resmi olun.
öpmeye falan kalkarsa izin vermeyin, açıkca hoşlanmadığınızı söyleyin, bunu eşiniz ve kayınvalideniz de duysun.
çocuğunuzu da uzak tutun..

aslında ona karşı hep mesafeliyimdir. o sorunca cevap veririm çoğu zaman. yoksa durduk yere muhabbet etmeye kalkmıyorum,esprilerine gülmem mesela..

görgüden nasibini almadığı kesin. koltuklatını kaşıyor adam karşımda. afedersiniz ama yazmak istiyorum, koltukaltındaki tüylerini yolup yere atıyor. bunu hem benim evimde, hem de kendi evinde yapıyor:47:

Yazmayayım dedim ama duramadım.Bu nasıl bir pisliktir? Bazı insanları sevmedğim halde yaşlarına hürmeten saygı duyarım ama bu adama duymazdım.Nasıl katlanıyorsunuz? Tam bir pislik makinesi:44:

bir daha ne olursa olsun , kızını o adamla asla yalnız bırakma.
adamın alkol sorunu varsa eğer, eşin olmadan asla oraya gitme!

illaki eşinin daha net anlaması için kötü şeyler olması gerekmıyor.
en başından önlem almak en doğrusu, en azından daha sonra psikolojik sorunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız
kayınpederin hareketleri hiç normal değil; hatta çok fazla garip.

acaba eve döndüğün zaman kızın neden ağlıyordu?

teşekkür ederim, inşallah...

psikolojik sorunları da var bence... yıllardır alkol kullanan biri. öyle böyle değil. nasıl desem ki her akşam içer, akşam içmediyse ertesi gün akşam mutlaka içer.. eşim ve diğer kardeşleri bir kliniğe yatıralım,tedavi ol diyorlar ama kabul etmiyor.
evlenmeden önce mahallemizde kayınpeder-gelin arasında çok tatsız şeyler olmuştu.
itiraf etmek gerekirse çok korkuyorum:50:

bende alkol kullanıyomu diye soracaktım tam. ama yanlış anlaşılır diye düşündüm. istisnalarda var ama anlattıkların drek sürekli alkol kullanan bir insan profili çizdi bende. bide eski mahallesindede kötü şeyler yaşamış diyosun az çok tahmin ediiliyo ne olduğu. bence sert bir konuşma yapmanın zamanı gelmişte geçiyo. ama bunu yaparken kendinide sağlama almayı unutma ben herşeyi beklerim böyle tiplerden. alkol ve uyuşturucu kullanan insanların yani bağımlı olanların içlerindeki kötülük serbest kalıyo. dengesiz davranışlarını ulu orta seriyolar. çekinme kim ne düşünür falan demiyolar. bide alkol aldığında kendisiyle ne sen nede çocuğun nede ikiniz tek başınıza kalmayın. allah sizi korusun.

sadece ilk sf yı okuyabildim.

sapıklıktan yapıyorsa, geçmişte vukuatları vardır, eşiniz daha dikkatli olurdu bence. eşiniz bunu anlayamayacak biri değildir umarım.
bence zihinsel olarak sapmalar gösteriyor olabilir. alzheimer olan bir tanıdıkta vardı benzer durumlar, wc giderken kapı kapatmazdı, iç çamaşırı ile gezerdi vs vs. ama kimseyi gidip öpmüyordu bildiğim kadarıyla... bunama başlamış olabilir, ya da başka bir psikolojik sorun...

onun yaptıklarına kv ve eşinizin tepki vermemesi çok ilginç.

siz mümkün oldukça fiziksel olarak da uzak durun. aranızda hep mesafe olsun 1-2 metre kadar. yanınıza yaklaştıkça siz hemen uzaklaşın. rahatsız olduğunuzu iyice belirtin, her ne kadar kendi anlamamakta dirense bile.

kötüye yormayayım desem bile, tedbiri elden bırakmayın lütfen. kötü şeyler duymuşuzdur mutlaka, bunların çoğu gerçekte olan şeyler maalesef.
yaşlı başlı adamların tacizlerine şahit olduk kaç kere. dikkatli olmakta fayda var.

eğer rahatsız olmanıza eşiniz anlayış gösteriyorsa, zorunlu olmadıkça görüşmeyin kendisiyle.

Son düzenleme:
tuvalet kapısı konusunda uyardı birkaç kere ama fayda etmedi.

öpmesi,dokunması konusunda ise bir tepki vermiyor, normal karşılıyor sanırım:50:

alkol yüzünden de kamu işçiliğinden, özel sektörden kovulmuşluğu var. özellikle alkollüyken daha da değişiyor hareketleri.
kızım,gelinim diye seviyor hep. ama ben çok sinir oluyorum:47:

eşin evdeykende kapıyı açık bırakıyomu. sende görünce git çat diye çarparak kapa kapıyı bişey dersede sana azına geleni söylemek hakkın kimsede sana neden diye soramaz. kavganın devamında biha sana yılışıklık yapmamasınıda söyleyebilirsin. tabi eşin varken yap bunu aman diyim başbaşa yada kv vardır sadece aman diyim. bide eşin yoksa kapıya falan gelir evde yok gibi davran açma kapıyı. valla endişelerndim sizin için.

kp nin yabancı veya tanıdık diğer bayanlara karşı tutumu nasıldır? gereksiz samimiyet gösterir mi? dokunmaya çalışır mı?
kadınları, kızları süzer mi?
tv de çıkan güzel kadınları görünce ' :27: :23: ' benzer şekillere girer mi?

cevabınız evetse; gerçekten uzak durmaya çalışın...

kp nin yabancı veya tanıdık diğer bayanlara karşı tutumu nasıldır? gereksiz samimiyet gösterir mi? dokunmaya çalışır mı?

kayınpederinin tipinin koltuk altı kıllarını koparırken o ilk karaktere benzediğine kalıbımı basarım :)

eşin bunları gör müyor mu?
yada sen anlattığın zaman sadece babasıyla konuşmakla mı kaldı??
ne iğrenç insanlar var yaa pess kusura bakma ama eşnin hiç bişey yapmamış olmasına ayrıca şaşırdım. gerçi böyle bi adamın yetiştirdiği çocuktan ne beklersin oda ayrı tabi. ama eşin onlarla görüşme gelip gitme olarak görüşmeni kesebilir. kendi gitsin görsün çok saygı değer babasını. sen kayınvalideni yalnız davet et evine yada dışada zaman geçir ama bayan bayana olun. ve lütfen kızına dikkat et öyle bir adama çocuk değil hayvan bile emanet edilmez

k.pederimin davranışları sürekli değil yani daha önceden uzak bir şehirde oturduğumuz için bayram seyran sebebiyle ziyaretlerne geliyorduk. o zamanlar yaptığında da ben sevgisinden yapıyordur diye telkin ettim kendimi.eşimin önünde de sadece 1 kere yaptı o zaman da sarhoştu. eşime söyledim rahatsız olduğumu. babası ayıkken konuştu. tamam dikkat edicem demiş ama değişme olmadı. sonra eşim iş için şehir dışına gitti3 hafta , geri döndük tekrar gitti 1 aydan fazla kaldı. o sırada oldu bunlar. en sonki olayda da eşim o an balkondaydı. babam ben ve k.peder vardık. saçımı öpünce koptum ben. akşama kadar ağzımı açmadım eve gelince de sert bir şekilde tekrar söyledim eşime.
haftasonu arabayı almaya gidecek onlara. bana sen gelme dedi. sanırım durumu konuşacak babasıyla.
ha bir de söylemeden geçemicem, eşimi babası değil annesi büyütmüş.çünkü babası türkiyede nerde işe girdiyse alkol yüzünden kovulmuş. yurtdışına götürmüş bi akrabası. yıllarca orda kalmış. iş için. eşim ilkoluldayken gştmiş. liseye başladıktan sonra dönmüş. çok şükür babasına çekmemiş... gayet temiz, düzenli ve kibardır.
Bu durum düpedüz sapıklık! Olmaz demeyin, geçenlerde adam şehit olan oğlunun eşine tecavüz etmiş. Neleri var. Hem ne bu hadsizlik transparan falan? Eşiniz nasıl orada havalar nasılmış?

böyelerni hadım edeceksin:47:

alkol sorunu varmış..
sanırım adam kanında sürekli dolaşan alkolün etkisiyle anormal davranıyor..

yani ne olursa olsun çocuk gibi gelini öpmeler, iç çamaşırıyla ortalıkta dolaşması, hele ki koltukaltlarını yolarak:53: yerlere atması zaten pek sağlıklı ruh halinde olmadığını gösteriyor..

eşinizle paylaşmışsınız, paylaşmaya da devam edin..
mümkün olduğunca mecbur kalınca görüşün..
görüştüğünüz zaman çok resmi olun.
öpmeye falan kalkarsa izin vermeyin, açıkca hoşlanmadığınızı söyleyin, bunu eşiniz ve kayınvalideniz de duysun.
çocuğunuzu da uzak tutun..

yazın bir kere çarşıya gitmiştik eşim kpeder filan. dolaşırken eliini tişörtünün içine sokmuş sırtını kaşıyordu yolun ortasında :53:

mecbur kalmadıkça görüşmeyeceğiz. dün eşimle konuştuk bu mevzuyu. benden önce kendisi söyledi. mecbur kalmadıkça yüz yüze getirmeyeceğim sizi dedi.
Yazmayayım dedim ama duramadım.Bu nasıl bir pisliktir? Bazı insanları sevmedğim halde yaşlarına hürmeten saygı duyarım ama bu adama duymazdım.Nasıl katlanıyorsunuz? Tam bir pislik makinesi:44:

bize geldiğinde gitmesi için saat sayıyorum zaten

bir daha ne olursa olsun , kızını o adamla asla yalnız bırakma.
adamın alkol sorunu varsa eğer, eşin olmadan asla oraya gitme!

illaki eşinin daha net anlaması için kötü şeyler olması gerekmıyor.
en başından önlem almak en doğrusu, en azından daha sonra psikolojik sorunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız
kayınpederin hareketleri hiç normal değil; hatta çok fazla garip.

acaba eve döndüğün zaman kızın neden ağlıyordu?

kızımı çarşıya götürmedğim için ağlıyordu. bundan eminim. kızımın ağzını yokladım. gerçekten de ters birşey yaşanmamış. olsa mutlaka anlatırdı.
oyun oynadık, bana tren yolu kurdu filan dedi. kızım da bizi görünce ağlamaya başladı zaten. nazı bizeydi yani:34:

bende alkol kullanıyomu diye soracaktım tam. ama yanlış anlaşılır diye düşündüm. istisnalarda var ama anlattıkların drek sürekli alkol kullanan bir insan profili çizdi bende. bide eski mahallesindede kötü şeyler yaşamış diyosun az çok tahmin ediiliyo ne olduğu. bence sert bir konuşma yapmanın zamanı gelmişte geçiyo. ama bunu yaparken kendinide sağlama almayı unutma ben herşeyi beklerim böyle tiplerden. alkol ve uyuşturucu kullanan insanların yani bağımlı olanların içlerindeki kötülük serbest kalıyo. dengesiz davranışlarını ulu orta seriyolar. çekinme kim ne düşünür falan demiyolar. bide alkol aldığında kendisiyle ne sen nede çocuğun nede ikiniz tek başınıza kalmayın. allah sizi korusun.
alkollüyken arar beni bazen kızımla konuşmak için. ben de uyuyor deyip kapatırım uzatmadan. sonra teli kapatırım bilirim tekrar arayacak.. yılbaşında bizi çağırdılar. tabi işin içinde alkol de olacak. eşimin izni yok gelemeyiz dedim. eşim de anladı zaten durumu. bozmadı. yılbaşında çekmeyeceğim suratını çok şükür...
eşin evdeykende kapıyı açık bırakıyomu. sende görünce git çat diye çarparak kapa kapıyı bişey dersede sana azına geleni söylemek hakkın kimsede sana neden diye soramaz. kavganın devamında biha sana yılışıklık yapmamasınıda söyleyebilirsin. tabi eşin varken yap bunu aman diyim başbaşa yada kv vardır sadece aman diyim. bide eşin yoksa kapıya falan gelir evde yok gibi davran açma kapıyı. valla endişelerndim sizin için.

evet,eşim evdeyken de kapıyı açık bırakır.

bende bunu anlayamıyorum.. diğer bayanlara karşı gayet kibar,ılımlı,efendi biri oluyor. sanırsın ki osmanlı beyefendisi..

kayınpederinin tipinin koltuk altı kıllarını koparırken o ilk karaktere benzediğine kalıbımı basarım :)

:9:ıyy:25:

Eğer szıın aılenızden boyle davranan olsaydı esının sıze sıkayet ederdı degılmı
sızınde tekrar esınıze soylemenız lazım sınır bozucu davranısları var kayınpederınızın
her ınsann vıcık vıcık ılıskılerı sevmez yanı

Back
X