Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedieşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:
benim kayınpederim bu yaz eşimle afedersinz münasebette iken kapıma gelmiş,eşimn kapıyı geç açmş olmasndan durumu anlamış ve bana gülerek seslenip; birbirinize fazla yanaşmayın hee demiş bir adam..
bu yüzden söylediklerine şaşırmadım.tip tip insanlar..
ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedieşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:
ne gibi şeyler?
belki ben bu konularda çok hassas ve değişik düşünüyorum ama dokunma demesi çok garip geldi dövme vurma değil dokunma bununla ilgili yaşadığı rahtsız olduğu ifade bile edemediği bir şey yaşamamıştır inşallah
kızınıza onu huzursuz etmeden taciz eğitimi verin
alkolü haddinden fazla kaçıran da bir insanmış kayın pederiniz ama alkollü değilken de bu şekilde saçma sapan davranıyorsa alkole bağlanamaz yaptıkları
asla görüşmeyin konuşmayın diyemem eşinizin babası ve ortada ispatlanmış bir şey yok sonuçta
ama yalnız kalmamaya özellikle kızınızı yalnız bırakmamaya dikkat edin