kayınpederimin davranışı...

neden kızınızı bu adamla yalnız bırakıyorsunuz? sinir oldum valla şimdi. pislik herif. midem bulandı.
hiçbişey yapmasa, korktuğumuz şey olmasa bile kızınızın terbiyesini bozar bu adam.
ne cesaret bırakıyosunuz kızınızı anlamadım yani.

bu arada başka bir üye de eşiyle münasebetteyken k.pederi kapıya gelmiş, sonrasında fazla yanaşmayın demiş!!!
anlamıyorum koca koca adamlara noluyor böyle, nası bu kadar geniş, ahlaksız olabiliyolar, ne ara bu kadar pisliğe dönüştüler :47::47::47::47::47:
:47:

ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedi:53: eşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:

şu kırmızıyla işaretlediğim cümleyi okuyunca neyin nolduğunu anladım. eşiniz aracılığıyla konuşmak,uyarmak,kayınvalide aracılığıyla iletmek gibi yapılması gereken safhaları çoktaan geçmiş. hiç görüşmemeniz gerekiyor bu adamla. tüm irtibatı koparmanız gerekiyor. eşiniz kendi gitsin görüşsün. siz irtibatı kesin.

Son düzenleme:
İğrenç ya :53::53::53:

Kızınız kaç yaşında? Bana sanki tepki vermiş gibi geldi dedesi ile yanlız kalmak istemiyor mu?

tüm bunlar olup biterken ya da siz sonradan anlattığınızda eşiniz yada kv. ne diyor bu duruma?
hiç tepki göstermiyorlar mı, normal mi karşılıyorlar. Allahım çıldırmamak elde değil.
bi adam nasıl torununu gecelikle görünce çok güzelmiş transparanmış der!!!!
adi pislikkkk ahlaksızz utanmaz rezil :47: :47:

çok sinir oldum ya gerçekten böyle bişimi var insanın kendi babısı öpmez bu kadar sapık giebi allah allah ya bence kızınıda pek yalnız bırakma derim ben arkadaşım illa bi zarar gelir demiyorum ama ne olur ne olmaz. benimde var kayınpederim ama adama benimle sadece tokalaşır ne demekmiş oyle sapur upur öpmek falan :47:

benim kayınpederim bu yaz eşimle afedersinz münasebette iken kapıma gelmiş,eşimn kapıyı geç açmş olmasndan durumu anlamış ve bana gülerek seslenip; birbirinize fazla yanaşmayın hee demiş bir adam..
bu yüzden söylediklerine şaşırmadım.tip tip insanlar..

hadi bunu kayınvalide dese bi derece anlamaya çalışırım ama böyle şeylerin kayınpederin azında ne işi var yşa bu ne saçmalıktır ne utanç verici bir dirimdir allahım sen büyüksün ..:20:

Sen kondurmak istemiyorsun, farkında olsan da farkında değilmiş gibi davranıyorsun ancak, kpin sapık. Durumu kendine itiraf edemiyorsun çünkü bu durumla nasıl başa çıkacağını bilemiyorsun, onun yerine böyle farkında değilmiş gibi yapmak kolay geliyor.
Ancak, bir arkadaşın da belirttiği gibi onu kpne bıraktığın gün, sen gelir gelmez kızının 1) beni neden görümedin diye bağırması ve 2) anneme dokunma diye feryat etmesi her şeyi anlatıyor.
Başını kuma gömme. Babasının haline de bakılırsa o küçücük kızını senden başka o sapıktan koruyacak yok. Para, zaman bilmemne hiçbir şey bahane etmeden al çocuğunu bir pedagoga götür ve neler yaşadığını (umarım olmamıştır tabi bir şey) öğren ve gereğini yap. Anne olarak ezik büzük değil güçlü durmak zorundasın.

WC kapısını yaşlıdır unutur derim
iççamasırıyla dalmıstır mutfaga girmiştir derim
kızı gibi görüp öpmek istemiştir derim
ama

transparanmıs cok güzelmiş lafının altında hiçbir iyi niyet bulamam

sizin yerinizde olsam ne yüzüne bakarım o adamın ne kapımdan içeri sokarım ne de kızımla görüştürürüm
bu adam bariz sapık
bunun baska acıklaması olamaz

ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedi:53: eşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:

OHA yani.
Başka bir şekilde ifade edemiycem k. bakma.

Canım bu rahatlıktan başka şey gibi geldi bana üzgünüm ama öyle yani ve kızını onunla bırakıp dışarı çıkmışsın konduramıyorum diyorsun ama çok var bu olay biliyorsun dimi bırak dedeyi öz babası tarafından neyse bu detaya girmicem sinirlerim bozuluyor.

dikkat et canım pek normal değil bu davranışlar

Son düzenleme:
bence kp resmen ,belgelenmiş şekilde (size davranışlarıyla) sapık. uyarma,tartışma falan gibi aşamalar geride kalmış. bir an önce ilişkinizi kesin,ve kızınılz konuşun,umarım ona birşey yapmamıştır...yanii dokunmak falan gibi...eşinizdeki rahatlık da maşallah yani..

sapıklığın tedavisi yok bence,o yüzden kurtarın kendini,en önemlisi kızınızı...büyük ihtimallde bu durumu sülalede herkes biliyosur,kimse birşey yapmamıştır,görmezden geliyodur..

UOTE=pamukannesi;27932464]Alkol kullanan adamdan herşey beklenir...
kayınbabalar gelinlerini sever evet, ama bu şekilde değil emin ol...
bunu yazarken ben utanıyorum ama adam niyeti bozmuş...
kızın ve sen, gitme, gelme, görüşme bu adamla...[/QUOTE]

ne demek alkol kullanana adamdan herşley beklenir,ne saçma ve yakışıksız cümle....ben de eşim de ,hatta babam ve kp de alkol kullanıyoruz ama sapıklığımız yok çok şükür. cümlelerinizi doğru seçi,n lütfen...

ne gibi şeyler?

belki ben bu konularda çok hassas ve değişik düşünüyorum ama dokunma demesi çok garip geldi dövme vurma değil dokunma bununla ilgili yaşadığı rahtsız olduğu ifade bile edemediği bir şey yaşamamıştır inşallah
kızınıza onu huzursuz etmeden taciz eğitimi verin
alkolü haddinden fazla kaçıran da bir insanmış kayın pederiniz ama alkollü değilken de bu şekilde saçma sapan davranıyorsa alkole bağlanamaz yaptıkları
asla görüşmeyin konuşmayın diyemem eşinizin babası ve ortada ispatlanmış bir şey yok sonuçta
ama yalnız kalmamaya özellikle kızınızı yalnız bırakmamaya dikkat edin

Son düzenleme:
hakikaten Allah yardımcınız olsun..kızınızı da kendinizi de mümkün oldukça uzak tutun..hayatınızdan tamamiyle koparamazsınız belki ama ciddi bir mesafe koymanız gerekir..okurken bile sinirlerim bozuldu..

Back
X