Kusura bakmayın ama yanlış düşünüyorsunuz!!
Bende kayınpederimle arkadaş gibiyim,o da aynen sarılır bana,öper beni hediyeler alır,saçlarımı okşar,makas alır yanağımdan ve eşimin çok hoşuna gider bu durum inanın benim öz babam sevgisini belli etmeyen birisi o yüzden kayınpederimin yaklaşımı hoşuma gidiyor,beraber bi yere gittiğimizde bile kolkola gezeriz allah bozmasın ben ona kanatsız melek derim her zaman çünkü kendi çocuklarını da aynı şekilde seviyor..
Eşin yanlış anlar diye onun yanında sarılmıyomuş ya, bu nerden çıktı, kayınpederin mi söyledi bunu yoksa senin tahminin mi?
İçinde kötü niyet barındırmayan insan öz evladından çekinir mi gelinini severken ?
merhaba arkadaşlar
benim sorunum kayınpederimle yani sorunmu onuda bilmiyorum , kayınpederim aslında çok iyidir çok sever beni bende onu çok severim, benim üz ülmeme asla izin vermez, hatta kayınvalidem falan yemeğe kalmak isterler geldiklerinde gelinim yorulmasın kalkın evde yeriz der
evimi süpürmüşlüğü bile vardır ben hastayken düşünün yani
ama gel gelelim sarılıyor falan iyimisin kızım diyor, çok fazla sarılıyor hatta eşim yanlış anlar diye onun yanında sarılmıyor , birkeresinde mutfağa yanıma geldi eşim içerde otururken sarıldı falan saçımı düzeltiyor , ve ben bişey diyemiyorum çünkü zerre kadar kötü niyeti olmadığına eminim ama hoşumada gitmiyor bişey desem kırılcak çok seviyor çünkü şimdi diceksiniz mesafeyi sen koy diye ama nasıl konulur napıcam birde nerdeyse hergün bizde oğlum var çok seviyor dedesini gelmese bile telefon edip çağırıyor
eşime nasıl söyleyim biraz mesafe koymak istiyorum hatta başka semte taşınmayı bile düşünüyorum
kendi babamla böyle bir baba kız ilişkimiz olmadı babamın kumar sorunları falan vardı, ilgisiz büyüdük biz o yüzdende normalmi böyle şeyler anlayamıyorum
lütfen yardımcı olun, nasıl mesafe koyarım eşime söyleyimmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?