bence çok güzel düşünmüşsün
diğer aile üyelerinin kutlamam sebebi, öyle görmüş olmamaları olabilir
ama senin ki ilk olsun, hatta bi de hediye alsan süper olur, alışkın olmadığından yadırgayabilir ama mutlu olacaktır eminim
Umarım alışkanlık olurda her yıl kutlarız ,ben başlatırım onlarda devamını getirirler ..Kayınvalideme gelince bu eylemi kayınpederim istemiyor benden içimden geliyor mutlu etmeye çalışmak ,keşke kayınvalidemde önümüzdeki bir yıl kayınpederimin yaptığı babalığın yarısını yapsade bırakın pastayı ona parti düzenlesem
Canım...çok güzel bir düşünce...fakat...aynı şeyi kayınvalidenin doğum günü için de düşünüyorsan..???
Hem..alışkanlık olmayan bir eylemi başlatırsan devamını da göze almalısın...doğum günü her yıl kutlanır çünki...bu yıl içimden geldi deyip
gelecek yıl canım istemedi demiyceksen?
Kayınbabam çok iyibiri ona yapmak istiyorum...ama diğerleri iyi olmadığı için banane...demek hiç olmaz!
Bir insan doğum günü kutlamak gibi bir güzelliği düşünme kapasitesindeyse eğer..yakınındaki kişilerde ayırım yapma hakkı olmaz.
.
siz ona kendini değerli hissettirin o da size sizi değerli hissettrsin zor anlarınızda yanınızdaymış 65 yaşında doğumgünü kutlamak hayatında ilk defa kendisi için yaılmış pastayı yemek mutlu edicektirinanıyorum ve sizi bu yi niyetiniz için kutluyorum bu çiçeklerde size gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?