Kayınpederimin doğum günü,kararsızım yardımcı olabiliirmisiniz ?

Ne kadar hoşuma gitti şu mesaj var ya :) Keşke herkes böyle bir gelin ve öyle bir kayınvalide olabilse. Sen aklına düşeni yap ne tatlı olur onun için... Maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın :)

bence sen elinden geleni yap. bu tip şeyler insanları mutlu eder aradaki bağları sağlamlaştırır ve o mutlu olunca sen de mutlu olursun. eğer onlar ilgilenmiyorsa sen al bi pasta bi kaç da hamur işi yap götür yada onları size çağır ve babanın özel gününü kutla.

Evet evlendiğimden beri gelin aşağı gelin yukarı zaten
Asla hırsım da yok çünkü kulvarlarımız farklı
Evet onun yavrusu ama eşimde yavrusu
Ayrımda yapıyorum evet ..Aslında umurumda bile değil k. validem ...Üstün tuttuğu evladı kutlasın işte

hehe konuya sonundan girersem olacağı budur. kusura bakma zaten kutlanmış yaşanmış. ama dediklerim her daim geçerli. ve de arkadaşlara katılıyorum ne kadar kötü olursa olsun sen ona da bi güzellik yap o utansın sen değil! eğer ayrım yaparsan ister istemez daha sonra vicdan yapacaksın ama onun için de bişeyler yaparsan dersin ki en azından ben elimden geleni yaptım bana kusur bulabileceği bişey yok! ben de buna benzer jestler yapıyorum kayınvalidem ve kayınpederime çok mutlu oluyolar ve ben de birilerine iyilik yapmış olmaktan dolayı ben de çok mutlu oluyorum.

Oğlunu da elbette seviyordur bence yanlış düşünüyorsun anneler başkalarına ne kadar kötü görünürse görünsün yavrularını ayırt etmezler.
Bir annenin yavrularını ayrı tutacağına inanamıyorum inanmak da istemiyorum açıkcası.

bayıldımm sana!!
helal olsun kayınvalide kayınpeder sadece şikayet edilmesi gereken unsurlar değilmiş demek ki=)

canım sen pastanı al da git bence

anlattığına göre eşi kızı fln çok oralı olmayacaktır ama olsun

sen kendi yaptıklarından/yapmadıklarından mesulsun

nasıl mutlu olur kim bilir

yarınd a pastayı görünce ne yaptığını yaz muhakkak

Allah seni de düşünen gelinler evlatlar nasip etsin

Canım doğum günü zaten ayın 28 indeydi..
Her şy oldu bitti zaten k.pederim 67 sinden 5 gün bile aldı
Tüm iyi dileklerin için amimn.....Allah hepimizi evlatlarımızdan güldürsün işallah ...

İşte konunun bu kısmında direk sıyrılırım ,çünkü eşim hep der kızları başka diye ..zira annesindende duymuşluğumuz var ...

Benim düşüncelerim değil yani .

Son düzenleme:
işte konunun bu kısmında direk sıyrılırım ,çünkü eşim hep der kızları başka diye ..zira annesindende duymuşluğumuz var ...

kesinlikle katılıyorum. Anneler - en azından benim gördüğüm birsürü anne çocuklarını ayırıyor. Hepsinin yeri ayrıdır elbette ama üstün olan ayrı tutulan oluyo illa.

Ayrıca ayırmak birşey değil çocuklarını sokağa atanlar bile var (başta da ben) onlar da anneyiz diye geçiniyolar işte!

İşte konunun bu kısmında direk sıyrılırım ,çünkü eşim hep der kızları başka diye ..zira annesindende duymuşluğumuz var ...

peki demek ki eşiniz öyle düşünüyor sizde öyle yorumluyorsunuz, kendi düşünceme gelince anneler kızlarına daha yakın olabilirler,
daha çok şey paylaşabilirler netice anne de kızı da kadındır ve ortak noktaları daha fazladır.
Ama bu annenin kızını oğlundan daha çok sevdiğini göstermez. Ne duydu eşiniz annesinden kızlarını kendisinden daha fazla sevdiğinimi nereden vardınız bu kanıya?

evet malesef var ve ben onlara anne demiyorum zaten onlar anneliği haketmiyor o insanların çocuklarını ayırt etmesi bile söz konusu değil hepsini aynı kefeye koyup atıyor zaten. Benim bahsettiğim standart bir aile annesinin kızını oğlundan daha çok sevmesi. Neyse konuları farklı yönlere çekmek istemiyorum. Sadece nacizane tavsiyem sen ve eşin ayırt edildiğinize inanıyorsanız da siz yapmayın ebru72 arkadaşımız güzel yazmış" Ona, onun gibi davranmak yerine, tam aksi şekilde davranmak ve ben senin gibi değilim mesajı vermek sizi yukarı çıkarırdı."

Evet...tamda anladığım gibiymiş...ilk yorumumda konu sahibi es geçmişti...anlamadığını

düşünerek tekrar açıklama yapmıştım....

O doğum gününün neden kutlanmak istendiği apaçık ortada!

Kişinin hırsı...kendine zarardır.

.

İnşallah dediğiniz gibi bir amaçla kutlanmamıştır

Mübarek Ramazan gününde kırıcı olmak ve kırılmak istemiyorum .Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Ama inanın ben kendimi ve niyetimi biliyorum ...O doğum günü asla hırsla kutlanmadı ....

Mübarek Ramazan gününde kırıcı olmak ve kırılmak istemiyorum .Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Ama inanın ben kendimi ve niyetimi biliyorum ...O doğum günü asla hırsla kutlanmadı ....

Eğer kayınvalidinizinkini kutlamazsanız, bu şekilde anlaşılabilirsiniz

başta da ben derken :26:
yanlışmı anladım yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…