• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederimin durumu

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.237
7.025
398
11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek

11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok
Ama bunun uzerine biraz musade et bence..
Haklisin elbette,ama sabir biraz..
2 kattan dus,10 kaburga kiril,akciger yirtil..3 gun yogunda yat..
Ayrica sizin gelmeyisinizi de anlayisla karsilamis..Baskasi olsa ailemin degeri yok mu diyerek tatsizlik bile cikarabilirdi belki de.
Kolay degil..

Soracak olanlara yazayım eşim ben ameliyat olunca izin amışti ondan önce de karantina dolayısıyla gidememişti babasi kaza gecirip yine izin alınca isten cikardilar biraz da şu an issiz olmasından dolayı orada isi yok nasil olsa gelsin diye bakiyorlar demek ki yoksa illa ki biri ayarlanırdi bir üst katta kayinbabamin kardeşi yasiyor

Sizi hatırladım eski konunuzda gözünüzle ilgili durumu abarttiginizi söylediğimde bunu kabul etmek zorunda kalmış biraz da naz yaptım demiştiniz.Bazi üyelerle ilgili hiç yanilmadigimi bu konuda yine görmüş oldum.

Günaydın.

Çok geçmiş olsun.

Hastalık çok zor süreç. Çok iyi anlıyorum. Hasta yakınlarının çok sabırlı olması gerekiyor. Tabii ki senin de bu aşamada destek olman gerekiyor. Evi çok umursama, olduğu kadar temizliği vs. Kızınla ve kendinle ilgilen sadece.
Şu anda gerçekten senin değil o ailenin yardıma ihtiyacı var.

Allahım acil şifalar versin inşallah

Günaydın.

Çok geçmiş olsun.

Hastalık çok zor süreç. Çok iyi anlıyorum. Hasta yakınlarının çok sabırlı olması gerekiyor. Tabii ki senin de bu aşamada destek olman gerekiyor. Evi çok umursama, olduğu kadar temizliği vs. Kızınla ve kendinle ilgilen sadece.
Şu anda gerçekten senin değil o ailenin yardıma ihtiyacı var.

Allahım acil şifalar versin inşallah
Cok sagolun tesekkur ederim.Esime hic birini belli etmiyorum inanın

11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek

Vicdansızlık olmuyor mu bu? Adam keyfinden gitmiyor babası rahatsız. Size gel dememiş kendi gidiyor. Daha hala kocamda kocam demenin manası yok. Kendi babanız olsa eşim babamın yanına gelmiyor diye konu açardınız. yaptığınız şımarıklık olarak geldi bana

Tabi karısının yalnız sıkılması ve ev işlerini idare edememesi babasının ölümden dönmesinden ve yardımsız yürüyememesinden çok daha önemli...
Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum

Tabi karısının yalnız sıkılması ve ev işlerini idare edememesi babasının ölümden dönmesinden ve yardımsız yürüyememesinden çok daha önemli...
bencillik resmen kendi babası olsa ohoo ortalık yıkılırdı. bir de demiş üst katta kp kardeşi yaşıyor diye. evlat varken kardeşi mi bakacak. kendi de çocuğu varmış ilahi adalet tecelli eder elbet

Rahmetli annem 6 yıl annem yatalak yattı, o öyle bi haldir ki çeken bilir. Siz kpniz wcye gitmesin, kayınvalideniz bezlesin istiyorsunuz herhalde.Annemin altından babam alırdı, bazen ağlardı utancından. Evliyim eşimi bırakıp 3 4 ay annemle ilgilendiğim oldu, farklı şehirdeyiz. O da sizin yaptığınızı bana yapsaydı, höst derdim. Ya daha beteri olsaydı diyip şükredin. 10 dklık yol özlediysen bebeğinle sen çık git oraya, bi su verir, iki sohbet edersin.

Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Ya bu duruma katlanacaksınız, ya da kalkıp siz de kocanızın yanına gideceksiniz. Adam bir süre bakıma muhtaç, bakıcı tutacak paranız yok, evladı bakacak tabi ki.

kardeşim böyle bi durumda babama bakiyo mu diye bakmam. benim evlatlgim beni ilgilendirir.
eşim böyle bi durumda sizlansa çok kötü patlarım.
küçük bi çocuğun naziyla ölümden dönmüş babanin iyileşme sürecini bir tutamazsınız.

bence abartıyorsunuz siz. madem on dk dan fazla görmek istiyorsunuz bi kap yemek yapıp bi öğünü orda yiyin. kp de torununu görsün sizi görsün

evlilik, sosyal medyada göründüğü gibi karavanla dünya tatili, görkemli törenler, konseptli doğum günleri, sürekli dip dibe baş başa bir hayat değil maalesef.
İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta..
eliniz ayağınız tutuyor çok şükür, alın çocukları çıkın. kahvaltıya gidin, kahve için. her zaman eşiniz olmayabilir. Çocuklar arkadaşınız olsun. havalar ısınacak az kaldı.
ev 'bırak dağınık kalsın, kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmeliyiz' bir gün alırsın bir yardımcı halledersin. 'sağlık olsun' değil mi? sizin de başınıza gelebilirdi, o zaman çocuklar ? Ev ? temizlik ? .. nolucaktı?
Çocuklu ev dağınık olur.
Aynı durumda sizin de aileniz olsaydı...
Eşiniz babasıyla ilgilensin, siz de çocuklarınızla.
hatta el atın, bir tatlı, bir kek pişirin gönderin. eşinizin de hoşuna gidecektir.

Anne-babalarımız hep öyle kalmıyorlar, onlarda bizim çocuklarımız oluyorlar zamanla .

Back
X