Kayınpederimin durumu

2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim :KK70:
ya benim babamın lazer ameliyat sonrası retinası yırtıldı, gözünü kaybetme riski vardı, acil tekrar ameliyata alındı, zor süreçler geçirdik falan. O yüzden biraz ürküyorum o işten. Dayanabileceğim yere kadar dayanayım diyorum.

Nerdeymiş suyun içinemi girdi yoksa annnnee bakkkkk burdayım demiştir :KK70::KK70:
Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi 😅

11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
Benki kvde kpderle mümkün mertebe mesafeli olan insanım.
Ama saglık dedin mi orda durcan.Adam 2.kattan düsmüs,zorlanıyorlar belliki siz canımız sıkılıyor mu dediniz?
Bu durumda kendi evimi düsünmem ben gidr kalırım 1 hafta 10 gün neyse.Aylar sürecekse arada eve gelir bikac gün toparlar geri giderim
Gelince tutar bi kadın temizletirim evimi.Dip köse.
Yani bilemedim bence haksızsınız.
Adamın kemikleri kırılmıs ya.Siz esimi göremiyorm diyorsunuz:(

Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi 😅
O kadar etkiliyormu o miyo olayı..
Birde kolluksuz olunca insan korkar tabi.

Çok bencilsiniz.
Kaza olalı 11 gün olmuş, adam zaten 8 gün hastanede kalmış. 3 gün olmadı mı eve çıkalı? 3 gün için mi bu isyan?
Aynı durumu ailenizden biri yaşasa onu mu düşünürdünüz yoksa kocanızın can sıkıntısını mı?
Kocamı yalnız bırakırsam aklı başkasına kayar diye düşünür bu tipler.

Aynı sokaktayız diyorsunuz eşinizi bir kaç ay daha sık kv ye giderek görebilirsiniz. Adamın durumu daha mühim şuan. Babası yani akşam gelse eve adam wc ye gitmeyecek mi? İşi de yokmuş zaten baksın yani babasına.

Ay ne zor bi insansınız, geçen konuda da verilen önerilere durumunuzu abarta abarta yanaşmadınız adam yeni girdiği yerden yine izin alınca işinden olmuş. Aman canınız sıkılmasın da dünya yansa nolcak dimi?
Aynen oyle onda idare edip kayınvalidesinin gelmesine izin verseydi şimdi eşinin bir işi olacakti belki de. Çocukla kış günü ,bu işsizlikte işinden olur korkusu da yok kimsenin.

Soracak olanlara yazayım eşim ben ameliyat olunca izin amışti ondan önce de karantina dolayısıyla gidememişti babasi kaza gecirip yine izin alınca isten cikardilar biraz da şu an issiz olmasından dolayı orada isi yok nasil olsa gelsin diye bakiyorlar demek ki yoksa illa ki biri ayarlanırdi bir üst katta kayinbabamin kardeşi yasiyor
Allah askına kayınbabanın kardesi kac yasındadır?Kpderle 3-5 yas fark olsun?Adam nasıl kaldırsın etsin yani?Ogluna mı yakısır ilgilenmek kardesine mi?Nasıl bi akıl tutulması bu ya?

Back
X