- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Önceki konuda hak verdim de bu kadar da değil ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence susup idare etmelisiniz. Evlilik böyle günlerde sağlamlığını belli eder. Hayat her zaman toz pembe olmuyor malesef. Geçmiş olsun.11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
Burada empati yapılacak durum yok bana görede,bir yemek yapıp götürdümü acaba,hem eşini hemde aileyi ziyaret ederdi.arkadaşlar, kadın belli ki bunalıp yazmış, yol yordam istemiş, peşin hüküm verip yargılamayalım, yazarken biraz daha empati lütfen..
Aynen gitse zor günlerinde yanlarında olsa gün içinde aradaki sorunlar da çözülür .kendi de evde sıkılmaz ,çocuk da babaanne ,dede sevgisi görür ,iki farklı kişi görünce çocuk da rahatlarKocanız işsiz kalmış. Zaten az bi geliriniz vardı bir de sizin ameliyatınız için ücretsiz izin almıştı adam üzerine işten çıkarılmış. Siz gerçekten evi çocukla idare edemiyorum canım sıkılıyor mu diyorsunuz?
3 güne evdeki tabak çanağı kemirmek zorunda kalınca adama 24 saat de olsa çalış eve para getir dersiniz.
Adam o ana babanın evladı. Onlara karşı sorumluluğu var. Ve klasik yurdum odun erkekleri gibi sizi peşinden sürüklememiş istemiyorsan gelme demiş kendi gitmiş yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan.
Siz de çok özlüyorsunuz madem gün içerisinde kalkın gidin yakın yerdeymiş.
2 kap yemek yapın diyeceğim de çocukla daha kendini idare edemediğini söyleyen biri için fazla ütopik.
kusura bakmayın ama dişinizi sıkmaya devam edeceksinizNasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
10 gün bile değil. Adam 11 gün önce kaza geçirmiş, 3 gün yoğun bakımda yatmış, en az üç gün de serviste yattıysa maksimum 5 gündür evde, oğlu da yanında.10 gün ya, 10 günde mi bu kadar bunaldınız. Gerçekten çok acı
Üstelik kendi evinde,kayinpederin evinde de değil10 gün ya, 10 günde mi bu kadar bunaldınız. Gerçekten çok acı
Pazartesi cikmis iste eve. 3 gun olmus10 gün bile değil. Adam 11 gün önce kaza geçirmiş, 3 gün yoğun bakımda yatmış, en az üç gün de serviste yattıysa maksimum 5 gündür evde, oğlu da yanında.
Omen tonreemPazartesi cikmis iste eve. 3 gun olmus![]()
Hiç hesap yapmamıştım. Bu kadar tantana 3 gün icinmiymis. Kesin şimdi gelir eee öncesinde de hastanede bekledi derPazartesi cikmis iste eve. 3 gun olmus![]()