Merhaba hanımlar.. Ben uzun zamandır nişanlıyım ve yakında evleneceğim.. Nişanlımın ailesiyle bugüne kadar hep çok iyiydik fakat dün olan bi olay beni çok sarstı. Havalar bu ara istanbulda çok sıcak, balkona bile çıkamıyorum öyle bi nem ve öyle bi sıcak var ki. Nişanlım çok kıskançtır fakat giyim tarzıma bugüne kadar en ufak bi olumsuz yorum yapmamıştır. Kısa giyinirdim karışmazdı. Dün nişanlımın ailesiyle geçirdim günümü. Hava dün o kadar sıcaktı ki kısa bi kot şort üstüne de sade bi bluz giyindim.
Akşama doğru nişanlım beni köşeye çekti bidaha sakın böyle giyinme babam çok rahatsız olmuş utanmıyor musun böyle kısa şort giyinmeye dedi
O an gözlerim doldu çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim. Bunca yıllık ilişkimizde bana bir defa olsun bu şekilde bi konuşma tarzıyla yaklaşmamıştı o bana öyle sinirli sinirli utanmıyor musun böyle kısa şort giyinmeye deyince neye uğradığımı şaşırdım
Sonra da "bundan sonra uzun şeyler giyin kot giyin veya uzun kapri giyin" dedi.. Resmen kayınpederim doldurmuş onu, benim nişanlım gösterişi seven biridir güzel giyindiğimde onun da hoşuna gider. Bunca yıldır 1 kez olsun bana giyim tarzımla ilgili bi yorum yapmamışken akşam beni köşeye çekip sinirli sinirli gözlerini bana devirerek bundan sonra giyindiğin şeylere dikkat et demesi çok üzdü beni
Ben bugüne kadar kendi ailemden 1 kere olsun böyle bi tepki görmedim.. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
Babasi rahatsiz oluyorsa ben kimbilir bana ne gozle bakti da rahatsiz oldu derdim!
Koskoca adam bunu demeye utanmamis mi?
Yorumlarınızı tek tek okudum, herkesin bi hayat tarzı bi giyim şekli vardır benim nişanlım çok kıskanç olmasına rağmen onun yanında giyindiğim hiçbişeye karışmazdı. İlk defa böyle bi olayla karşılaştığım için çok üzüldüm çok sarsıldımBu akşam onlara yemeğe gidecektim bütün tadım tuzum kaçtı
ben olsam beni böyle beğenmiştin şimdi mi sorun oldu derdim
Yorumlarınızı tek tek okudum, herkesin bi hayat tarzı bi giyim şekli vardır benim nişanlım çok kıskanç olmasına rağmen onun yanında giyindiğim hiçbişeye karışmazdı. İlk defa böyle bi olayla karşılaştığım için çok üzüldüm çok sarsıldımBu akşam onlara yemeğe gidecektim bütün tadım tuzum kaçtı
O an o kadar sinirlendim ki cümleler boğazımda takıldı kaldı bi cevap verdim ama ne verdiğimi bile hatırlamıyorumBen hiç alışık değilim bu konularda ikaz edilmeye, çok sinir oldum çooook
bu kadar rhatsız olduysan evlenmeyi bir kez daha düşün.ömür boyu yüzlerini göreceksin bu insanlrın
O an o kadar sinirlendim ki cümleler boğazımda takıldı kaldı bi cevap verdim ama ne verdiğimi bile hatırlamıyorumBen hiç alışık değilim bu konularda ikaz edilmeye, çok sinir oldum çooook
Onca yılımı vermişim ben nişanlıma, onca emek, yaşanmış onca şey var... Vazgeçemem ondan.. Benim tek istediğim bu insanların beni olduğum gibi kabul etmesi ama bu pek mümkün olmayacak galiba... Öyleyse yapılacak tek şey var, ben onları oldukları gibi kabul edeceğim... Başka çare yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?