benim bir tanıdığım var,kayınpederinin ynında daha rahat giyinir ama babasının yanına giderken giyimine dikkat eder.babası hoşlanmaz çünkü açık giyimden.şimdi babası ne gözle baktı da rahatsız oldu diyebilirmiyiz
Merhaba hanımlar.. Ben uzun zamandır nişanlıyım ve yakında evleneceğim.. Nişanlımın ailesiyle bugüne kadar hep çok iyiydik fakat dün olan bi olay beni çok sarstı. Havalar bu ara istanbulda çok sıcak, balkona bile çıkamıyorum öyle bi nem ve öyle bi sıcak var ki. Nişanlım çok kıskançtır fakat giyim tarzıma bugüne kadar en ufak bi olumsuz yorum yapmamıştır. Kısa giyinirdim karışmazdı. Dün nişanlımın ailesiyle geçirdim günümü. Hava dün o kadar sıcaktı ki kısa bi kot şort üstüne de sade bi bluz giyindim.
Akşama doğru nişanlım beni köşeye çekti bidaha sakın böyle giyinme babam çok rahatsız olmuş utanmıyor musun böyle kısa şort giyinmeye dedi
O an gözlerim doldu çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim. Bunca yıllık ilişkimizde bana bir defa olsun bu şekilde bi konuşma tarzıyla yaklaşmamıştı o bana öyle sinirli sinirli utanmıyor musun böyle kısa şort giyinmeye deyince neye uğradığımı şaşırdım
Sonra da "bundan sonra uzun şeyler giyin kot giyin veya uzun kapri giyin" dedi.. Resmen kayınpederim doldurmuş onu, benim nişanlım gösterişi seven biridir güzel giyindiğimde onun da hoşuna gider. Bunca yıldır 1 kez olsun bana giyim tarzımla ilgili bi yorum yapmamışken akşam beni köşeye çekip sinirli sinirli gözlerini bana devirerek bundan sonra giyindiğin şeylere dikkat et demesi çok üzdü beni
Ben bugüne kadar kendi ailemden 1 kere olsun böyle bi tepki görmedim.. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
merhaba canım.
bak nişanlının üslubuna bişey diyemem ama kıskanmasına
hatta kayınpederinin rahatsız olmasına hak veririm.
kimse de kalkıp burda kimbilir k.pederin ne gözle baktı da
öyle dedi demesin. k.pederler gelinlerini severler kıskanırlar da.
sahiplenmiş ki seni böyle giyinmesin demiş. neden tek taraflı düşünüyorsunuz ki.
nişanlında babasından bunu duyunca utanmış ki seni sıkıştırmış kızgınlıkla
öyle bir üslup kullanmıştır. bu durumu uzatmamanı nişanlının ve ilerde de eşinin
ailesinin yanında daha usturuplu giyinmeni tavsiye ederim.
Üzerime alındım.
Çünkü bunu söyleyen benim.
Kendimden örnek vereyim,
eşimin ailesi kapalı tek açık benim.
8 yıllık evliyim.
Daha bir gün olsun ne kayınpederim ne de kayınvalidem kıyafetlerime bir şey dememiştir.
Kaldı ki onlara göre dar pantolon bile açık kıyafettir.
Hatta evlendikten sonra o zamanlar farklı şehirlerdeydik,
eşime ben sorardım,
bunu giysem yadırgarlar mı diye eşim de onlar karışmazlar istediğini giy derdi.
Ama bu demek degil ki onların yanında açık seçik giyiniyorum,
elbette dikkat ediyorum.
Fakat bana kıyafetimden dolayı böyle bir tepki verselerdi, hele de kayınpederim diyecek bunu,
bana laf diyene kadar gözlerine sahip çıksın derdim o olurdu!
En sonuncusu olsa hata sende mi diyeceksiniz konu sahibine ?
çok hoş bi söz mü bu acaba?çok mu iyi yani?kayınpederin sadece cinsel dürtülerle mi bakmıştır sence?benim erkek kardeşim de benim giysilerime karışmaz ama kısa şort giysem daha uzun giysen der biliyorum.tatilde demez tabi.
cinsel dürtüden mi söylüyor acaba? çünkü yadırganır bizde kısa şort,ve kayınpederim de modern biri olmasına rağmen aklıma gelmez yanında kısa şort ya da dekolte giymek...bana göre hoş değil,adamın karşısında öyle oturmak,benimle konuşurken nereye bakacağını şaşırması falan...
ayrıca bu söz çok rahatsız edici,gözlerine sahip çıksın falan.direkt eşinin babasını sapıklıkla suçlamak.kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?