ya ne alakasi var kayinbabanin erkek gozuyle bakmasiyla filan adam gelinin kiyafet biciminden hoslanmamis,
belki cevreside hos karsilamicak yarin birgun yine boyle giyinmesin diye uyarmis resmen sapik ilan ettiniz kayinbabayi
Anlatamıyorum sanırım.
Konu sahibinin demesine göre bu kızı onca yıldır tanıyorlar.
Kaldı ki nişanlısı da bu güne kadar hiç karışmamış.
Bunu söyleyen kayınpederin,
kayınpeder de olsa dışardaki abazalardan farkı yoktur benim gözümde.
Madem öyle, bunu ogluna degil de neden kendi eşine söylemiyor?
Benim bildiğim bu tür konular kayınvalideye söylenir,
kayınvalide de usturubunca oglunu ya da gelinini uyarır.
Eminim bunu nişanlısının annesi söyleseydi,
nişanlısı bu kadar sinirlenmezdi...
Anlatamıyorum sanırım.
Konu sahibinin demesine göre bu kızı onca yıldır tanıyorlar.
Kaldı ki nişanlısı da bu güne kadar hiç karışmamış.
Bunu söyleyen kayınpederin,
kayınpeder de olsa dışardaki abazalardan farkı yoktur benim gözümde.
Madem öyle, bunu ogluna degil de neden kendi eşine söylemiyor?
Benim bildiğim bu tür konular kayınvalideye söylenir,
kayınvalide de usturubunca oglunu ya da gelinini uyarır.
Eminim bunu nişanlısının annesi söyleseydi,
nişanlısı bu kadar sinirlenmezdi...
belki ilk defa bu kadar acik giyindi nerden bilebiliriz...
neden abaza olsun adam,rahatsiz ollmus soylemis abazalikla ne alakasi var gelip asilmismi gelinine oyle niyeti olan adam daha kapali giyinsin dermiydi demezdi bakmaya devam ederdi,
belki kayinvalide soyleyince gelin yanlis anlar diye ogullarina bahsettiler nisanlisin tepkisi sert oldu belki adamlar normal bi dille soyledi ogullari sinirlenmis olabilir nisanlisinin annesi soyleseydi konu sahibi daha cok bozulurdu bence burda tek yanlis olan nisanlisinin uslubu o kadar...
oğluna söylemesini daha etkili olacağını düşünmüştür,eğer adamın içinde kötü niyet olsa oğluna söylemezdi aslında,daha da hoşuna giderdi öyle giymesi kızın...bilmiyorum ya,bence kayınpederde de suç yok kızda da,nişanlısının babasını tanıyor nasıl olsa başta söylemesi lazımdı "babamın yanında böyle giyinmesen daha iyi olur" diye.sonuçta kız puff diye ortaya çıkmamış.sonradan sinirli bir şekilde bağırması hata tabii,bağırılmaz.
Ben olayı şortla degerlendirmiyorum ki arkadaşlar.
Ben kayınpederin söylemesine taktım :)
Eminim başka bir şey giyse adam yine bir bahane bulacaktı.
Kıyafete karışılmasına kızıyorum.
Yoksa ben de tutup da kısacık şortlarla gezmiyorum büyüklerimin yanında.
kayınpederine ne oluomuş sen kendiliksizmisin nasıl ve nerde ne giyeceğini bilmeyen birimisin? eğer öyleyse neden seni gelin olarak görüyorlar nişanlının senşn yanında işi ne derim ben adama , şimdiye kadar senin nasıl giyineceğini onlarmı söylüyorlarmış bundan sonrada onlardan mı öüreneceksin neyden utanman gerekip gerekmediğini nasıl giyineceğini herkes haddini bilsin bu ne ya , kayınpederinin ne zamandan beri haddineymiş senin giyimine karışmak ne terbiyesizce bir hareket ..Sinir olurum böyle insanlara sana seni öğretmeye çalışşırlar ya bilmiş bilmiş nişanlında cok doldurusa gelen bir tipmiş sen yeniden düşün derim ben senin kendini bilmez biri olduğunu düşünmüyorum ama onlar seni öyle görüyor sanırım
ee bak illa adamda suc ariyorsun ?
ee bak illa adamda suc ariyorsun ?
Bunu ben de daha önceki mesajımda yazdım pea.
Nişanlısı bugüne kadar hiç bir kıyafetine karışmıyor,
hatta konu sahibinin demesine göre hoşuna gidiyor ,
kız şort giydi baba rahatsız oldu diye utanmıyor musun oluyor.
Arıyorum vallahi.
Taktım adama!
kızın annesi-babası karışmıyor,
nişanlısı kızın tarzını biliyor,
madem öyle en başta tavır koyacaklardı biz şöyle şöyle giyinmeni isteriz vs vs diye.
Kız demekki tepk almayacagını düşündü de giydi, yoksa kim tepki alacagı yere şortla gider.
En başta söylenseydi ya da nişanlısı tarafından uyarılsaydı konu sahibi de ilişkisine ya tamam derdi, ya devam derdi...
Kayınpeder de ben böyle açık seçik giyinen gelin almam deseydi vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?